Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז ככה שמתי את הדברים הבאים:

מגבר 450RMS HIFONICS TXI4006

סאב KICKER 12" 350RMS

קומפננט מקדימה ALPINE SPS 171A

קומפננט מאחורה MOREL DOTECH OVATION

מה אתם חושבים?

תודה

פורסם

על הבנים.

במקום לשלם על סט אחורי הייתה משלב ומשקיע בסט קידמי איכותי לדוגמה במורל היבריד:idea:

רדיו דיסק? אין? מחברים MP3 אם מפצל למגבר?

פורסם

כי המליצו לי על ה ALPINE , ושמתי אותם מקדימה, אתם חושבים שלשים את ה DOTECH OVATION לא כדאי מאחורה?

גם לי התבלבל קצת הכול

תודה

פורסם

כן שמו לי מתאם של 350 שקל לרדיו המקורי של ניסאן באוטו ..

אני רואה שה ALPINE הם 50RMS והמורל הם 140RMS , אתם חושבים שכדאי לשנות את הסדר?

לשים את המורל מקדימה והאלפיין מאחורה?

שמעתי שהאלפיין הרבה יותר חזקים, והמורל לא יעמדו בעומס.

תודה

פורסם

חלק מהדגמים של אלפיין באים עם דרייברים מצוינים . ומאוד יתכן והם עולים על המורל . אז אדי אל תפסול בלי שאתה יודע.

ולפותח השירשור , אני מציע לך לשבת ולשמוע את האלפיין כשהוא מחובר לבד . אח"כ תשמע את הדוטק כשהוא מחובר לבד . תשמע את שניהם עם תקליטור (לא MP3 ) שאתה מכיר היטב . תשמע אותו עם שניהם לפחות שתי פעמים , ואז תראה לבד מה יותר נעים לך .

נ.ב הקומפוננטים חדשים ? כי אם כן תן להם לעבוד עם רדיו שישדר נמוך לפחות 50-100 שעות , ורק אז תבדוק . אין שום רמקול בעולם שנשמע במיטבו בלי BURN IN . לא קיים

בברכה יהודה

פורסם

יש לי בעיה נוספת, המגבר של ה HIFONICS הוא 4 יציאות, ועכשיו בחנות שקניתי אמרו לי שלא כדאי לשים 4 קומפננטים על המגבר כי הוא יתחמם וגם הסאב יתחלש והרמקולים לא ינצלו את מיטבם. הציעו לי לשים מגבר נוסף לסאב לבד , וה HIFONICS יפציץ את הקומפננטים. עכשיו , הבנתי שהכי איכותי לסאב זה מגבר מונו, הסאב שלי הוא 350W RMS, כמה RMS צריך שהמגבר מונו יהיה? כי 300WRMS עולה בסביבות ה 2500 שקל ואני לא מתכוון להשקיע בעוד מגבר יותר מ 1000 שקל כולל התקנה.

תודה

פורסם
יש לי בעיה נוספת, המגבר של ה HIFONICS הוא 4 יציאות, ועכשיו בחנות שקניתי אמרו לי שלא כדאי לשים 4 קומפננטים על המגבר כי הוא יתחמם וגם הסאב יתחלש והרמקולים לא ינצלו את מיטבם. הציעו לי לשים מגבר נוסף לסאב לבד , וה HIFONICS יפציץ את הקומפננטים. עכשיו , הבנתי שהכי איכותי לסאב זה מגבר מונו, הסאב שלי הוא 350W RMS, כמה RMS צריך שהמגבר מונו יהיה? כי 300WRMS עולה בסביבות ה 2500 שקל ואני לא מתכוון להשקיע בעוד מגבר יותר מ 1000 שקל כולל התקנה.

תודה

תקנה את המגבר מונו של פייל PLA3000D , הוא מגבר מונו שנותן 400WRMS ב4 אום ו800 ב2 זה בוודאות יותר ממספיק והוא עולה בדיוק 1000 ש"ח

בהצלחה ושנה טובה

בברכה יהודה

פורסם

תודה רבה אחי, ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, קרא את כללי הפורום***

נ.ב שומעים פגז עם הקומפננטים של ALPINE !!! איכות ברמה גבוהה ועוצמה מאוד חזקה, אני אישית נהנתי מהם.

חג שמח לכולם !

פורסם
תקנה את המגבר מונו של פייל PLA3000D , הוא מגבר מונו שנותן 400WRMS ב4 אום ו800 ב2 זה בוודאות יותר ממספיק והוא עולה בדיוק 1000 ש"ח

בהצלחה ושנה טובה

המגבר הזה יכול להחזיק גם L7 לפי הנתוניםם שאתה אומר.

האם זה כדאי לשלב את השתיים?

פורסם
המגבר הזה יכול להחזיק גם L7 לפי הנתוניםם שאתה אומר.

האם זה כדאי לשלב את השתיים?

בהנחה ואתה רוצה מגבר מונו חזק במחיר זול אז כן . אני אומר את זה כך , ברור שהנתונים מוגזמים קצת , אבל אם תוריד 20% עדיין אתה נשאר עם נתונים מעולים למגבר מעולה שאיתו כמה חברי פורום זכו בתחרויות SPL בזמנו (אם אני לא טועה אזי גם תמיר_א וגם אלי(SOUNDMAN) התחרו איתו )

בברכה יהודה

• תוכן חדש...