Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא מחמיא לי שעוסקים בפוסט שפתחתי בדיקדוק לשוני של מושגים מעולם החשמל, זה בסדר...

מחר לחשמלאי, סתקווה גדולה שהבעיה תפטר.

בקשר למיסב לחץ, אפשר להשאיר ככה או שלא כדאי?

*צביקה, אני כבר עכשיו מודה לך, ת'תמיד נכון לעזור, ישר כוח.*

פורסם

מודה מודה מודה, מזכיר לי את עזאם עזאם....

תודה כשהרכב יהיה תקין.

בשלב זה שנה טובה ובשורות טובות.

לא ניתן לאבחן דרך האינטרנט, לכן הרעש יכול לנבוע ממיסב לחץ, ומקוטרה גיר.

בשלב זה טפל בבעיות ההתנעה, הכבוי והעשן השחור.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז ככה, החשמלאי קבע שהמפלג דפוק, שיפץ לי אותו ועל הדרך החליף קבל ופלטינות(שהיו גמורות)...מהר מאוד התגלה לי ששעון הטורים שהחשבתי לדפוק מהיום שקניתי תאוטו, בעצם תקין, וההצתה שהייתה כ"כ לקויה גרמה למחוג לקפץ כמו קנגרו שיכור.

הבעיה לא נפתרה, הרכב עדין נכבה, אם במהלך נסיעה או בעמידה, נכבה, נדלק לרגע ונכבה מיד ממש כאילו מישהו מכבה אותו.

לאחר מספר נסיונות כושלים עלה בראשי רעיון-להחזיק את הסוויץ בנקודה שהוא מניע שכן הרכב מניע ומיד נכבה. הרעיון התברר עד מהרה כהצלחה, ביטלתי את הגרר(אגב הזמנתי גרר) נסעתי חזרה לחשמלאי שקבע שהבעיה נובעת או מהאמובילייזר או מהסטרטר, אם חשד כבד יותר באמובילייזר.

ניתק את האמובילייזר זמנית, והכין מעקף לסטרטר למקרה שאתקע שוב(איזה חמוד).

עכשיו אני אמור להמשיך לסוע ואם הבעיה נפתרת סימן שהאמובילייזר קקה, אם לא אז אצטרך להכין עוד בוכטה לסטרטר מפירוק.

זהו לכם על ההקשבה:)

פורסם

תודה על העדכון.

שאלה לי אליך, בתחילת השרשור כתבת שבוצע טיפול לרכב בעלות של 450 שקל, האם ידוע לך מה הוחלף בטיפול הזה?

כי הבנתי שהקבל והפלטינה היו גמורים?

אם כך מה החלף בטיפול 3 פלגים , שמן מנוע ומסנן שמן דלק ואוויר?

אשמח לתשובה.

שנה טובה

צביקה

פורסם

ועל זה שלמת 450 שקל?

עבור מצתים שמן מנוע ומסנני שמן, אוויר ודלק?

מה עם קבל ופלטינה, זהו לא חלק מהטיפול, ובדיעבד התברר, שאי החלפתם היא חלק ניכר מהבעייה?

אחלה מוסך בחרת...

בברכה

צביקה

פורסם

כן אני יודע, זה התחיל מ350 שקל לטיפול שזה מחיר ממוצע, הוא שאל אם אני רוצה שיחליף פילטר דלק כמובן שאמרתי כן, לא עבר הרבה זמן עד שהתברר שהטיפול לא כולל פילטר דלק ומע"מ. סה"כ 450 פרוטות והרגשה חרא. אני מתנחם בזה שהחשמלאי לקח לי רק 250 על טיפול שעולה לפחות 500...

פורסם

יולל שלום רב.

תרשה לי להתעקש ולנדנד?

האם החלפת מסנן דלק היא לא חלק מטיפול?

האם החלפת קבל ופלטינות היא לא חלק מטיפול?

האם מעמ של 54 שקל על על עלות של 350 שקל, בתוספת החלפת מסנן דלק, אמורה להקפיץ את המחיר ל450 קל?

כמה עולה החלפת מסנן דלק,יותר מ50 שקל?

3 מצתים, עלותה 350 שקל + מע"מ?

מה מפורט בחשבונית?

מה עלות החלפים, ומה עלות העבודה?

שנה טובה

צביקה

פורסם

מסנן דלק לא היה חלק מהטיפול., וכן עוד 40 ש"ח למסנן דלק סה"כ 390 לא כולל מע"מ. 450 סה"כ.

הוא לא רשם בחשבונית עלות של כל דבר.

אבל מן הסתם זה משהו כמו 150 לחלפים ו240 עבודה...

• תוכן חדש...