Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת נעלי ריצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על העיצות, בסוף קניתי +NIKE AIR SPAN 4 (מסדרת הRUNNING)...

נסעתי על הבוקר לפרוספורט בת"א, שם בדקו לי בעזרת משטח שמחובר למחשב את מבנה כף הרגל, ולאחר מכן רצתי על הליכון למשך כמה שניות כדי לראות את כף הרגל, הגיד והקרסול בזמן ריצה. לאחר מכן הביאו לי כמה זוגות נעליים למדוד, מדדתי כ5 זוגות, זוג אחד של NB ועוד זוג של BROOKS (דגם האדרנלין ASR) פסלתי בגלל שלא הרגשתי שהן יושבות לי טוב על הרגל (הרגשתי שהן רחבות מדי ושהרגל שלי "צפה" בהן), עוד זוג של BROOKS פסלתי בגלל המחיר (בכל זאת 800 ש"ח זה לא צחוק) למרות שהן היו די נוחות. לבסוף, נותרתי עם זוג NIKE וNB 902 ששניהם ישבו לי טוב על הרגל וגם בריצת "נסיון" קצרה היו נוחות (המחיר של שתיהן היה בסביבות ה600 ש"ח)...

בכל מקרה, החלטתי לקפוץ ליבואן נייקי בהרצליה פיתוח כדי להשוות מחירים. בחנות הראתי להם את הנעל שהמליצו לי בפרוספורט, אך זה שמתעסק בנעלי הריצה לא כל כך התרשם, הוא התעקש לבדוק בעצמו. בהתחלה הוא בדק את העמידה שלי ואת כפות הרגליים, ולאחר מכן רצתי כמה שניות על הליכון עם מצלמה שמצלמת את הרגליים בזמן הריצה. לבסוף, הוא אמר כי כף הרגל שלי קורסת מעט פנימה (זה גם מה שאמרו בפרוספורט רק ששם אמרו שהקריסה טיפה יותר קשה), אך הנעל שהציעו לי בפרוספורט

"מתקנת" את הקריסה יותר מדי יחסית לקריסה שיש לי, ולכן הוא הציע לי נעל דומה יחסית לזאת אשר בפרוספורט (הן מבחינת המראה, והן מבחינת מבנה הסוליה), אך בעלת מבנה סוליה מעט שונה (כלומר תיקון יותר עדין של הקריסה). בנוסף, מכיוון שאני רץ בשטח הוא הציע לי סוג של NIKE PEGASUS שיתאימו לי, אך מכיוון שהנעל לא הייתה מספיק גמישה, וגם הרגשתי שיחסית לנעלי הריצה הקודמות (לקחתי איתי אחת לשם השוואה) הן די כבדות ו"קשות", לכן אחרי שבדקתי את שני הזוגות, החלטתי ללכת על הנעל שהוא המליץ לי...

המחיר שלה בחנות הוא כ500 ש"ח, אך מכיוון שאני חייל קיבלתי 35 אחוזי הנחה, ויצא לי כ330 ש"ח בלבד...

בכל מקרה אני מרוצה מהשירות (בשתי החנויות, למרות שבנייקי הבחור שם נשמע קצת יותר מבין עניין, וידע על מה הוא מדבר), ומקווה להפיק את המקסימום מהנעל...

ושוב תודה לכולם על העזרה...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוכר נעליים מציע לך שוקס רק בשביל לעשות עליך כסף.

לנעל אין כל תכונה של נעלי ריצה.

הקפיצים מתפרקים לכל לקוח.

ועוד...

יש לי נעלי נייק SHOX כבר בדיוק שנתיים, לבשתי אותן כל יום לבית ספר, יותר מאוחר התלכלכה הנעל משמן כעת אלו נעלי עבודה שלי, מה לא עבר על הנעליים האלו שום קפיץ אפילו לא חושב להתפרק

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
תודה לכולם על העיצות, בסוף קניתי +NIKE AIR SPAN 4 (מסדרת הRUNNING)...

נסעתי על הבוקר לפרוספורט בת"א, שם בדקו לי בעזרת משטח שמחובר למחשב את מבנה כף הרגל, ולאחר מכן רצתי על הליכון למשך כמה שניות כדי לראות את כף הרגל, הגיד והקרסול בזמן ריצה. לאחר מכן הביאו לי כמה זוגות נעליים למדוד, מדדתי כ5 זוגות, זוג אחד של NB ועוד זוג של BROOKS (דגם האדרנלין ASR) פסלתי בגלל שלא הרגשתי שהן יושבות לי טוב על הרגל (הרגשתי שהן רחבות מדי ושהרגל שלי "צפה" בהן), עוד זוג של BROOKS פסלתי בגלל המחיר (בכל זאת 800 ש"ח זה לא צחוק) למרות שהן היו די נוחות. לבסוף, נותרתי עם זוג NIKE וNB 902 ששניהם ישבו לי טוב על הרגל וגם בריצת "נסיון" קצרה היו נוחות (המחיר של שתיהן היה בסביבות ה600 ש"ח)...

בכל מקרה, החלטתי לקפוץ ליבואן נייקי בהרצליה פיתוח כדי להשוות מחירים. בחנות הראתי להם את הנעל שהמליצו לי בפרוספורט, אך זה שמתעסק בנעלי הריצה לא כל כך התרשם, הוא התעקש לבדוק בעצמו. בהתחלה הוא בדק את העמידה שלי ואת כפות הרגליים, ולאחר מכן רצתי כמה שניות על הליכון עם מצלמה שמצלמת את הרגליים בזמן הריצה. לבסוף, הוא אמר כי כף הרגל שלי קורסת מעט פנימה (זה גם מה שאמרו בפרוספורט רק ששם אמרו שהקריסה טיפה יותר קשה), אך הנעל שהציעו לי בפרוספורט

"מתקנת" את הקריסה יותר מדי יחסית לקריסה שיש לי, ולכן הוא הציע לי נעל דומה יחסית לזאת אשר בפרוספורט (הן מבחינת המראה, והן מבחינת מבנה הסוליה), אך בעלת מבנה סוליה מעט שונה (כלומר תיקון יותר עדין של הקריסה). בנוסף, מכיוון שאני רץ בשטח הוא הציע לי סוג של NIKE PEGASUS שיתאימו לי, אך מכיוון שהנעל לא הייתה מספיק גמישה, וגם הרגשתי שיחסית לנעלי הריצה הקודמות (לקחתי איתי אחת לשם השוואה) הן די כבדות ו"קשות", לכן אחרי שבדקתי את שני הזוגות, החלטתי ללכת על הנעל שהוא המליץ לי...

המחיר שלה בחנות הוא כ500 ש"ח, אך מכיוון שאני חייל קיבלתי 35 אחוזי הנחה, ויצא לי כ330 ש"ח בלבד...

בכל מקרה אני מרוצה מהשירות (בשתי החנויות, למרות שבנייקי הבחור שם נשמע קצת יותר מבין עניין, וידע על מה הוא מדבר), ומקווה להפיק את המקסימום מהנעל...

ושוב תודה לכולם על העזרה...

תתחדש,

קנית את אחת מהנעליים הטובות ביותר שנייק מייצרים כבר במשך שנים!!!

פורסם
...אך מכיוון שאני חייל...

...בכל מקרה אני מרוצה מהשירות

נבהלתי לרגע:shock:

בכל אופן, בתור אחד שיוצא לו לרוץ חמש פעמים בשבוע, התאמה אישית היא בגדר חובה או שאפשר רק למדוד במקום?

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

:lol: לא, מהשירות שחשבת אני לא ממש מרוצה :roll:

בכל מקרה, לפי דעתי רק למדוד זה לא מספיק... הכי טוב ללכת לחנויות כמו אלו שתיארתי כדי שיתאימו לך זוג או כמה זוגות נעליים בהתאם לכף רגל שלך והצורת ריצה (כלומר אם הכף רגל קורסת פנימה או החוצה וכדומה), ואז כבר תבחר את מה שנוח לך... במיוחד אם אתה רץ בתדירות כל כך גבוהה...

פורסם
נבהלתי לרגע:shock:

בכל אופן, בתור אחד שיוצא לו לרוץ חמש פעמים בשבוע, התאמה אישית היא בגדר חובה או שאפשר רק למדוד במקום?

אם הבריאות שלך חשובה לך, אז כן...זה חובה.

ועדיף במקום שמצלם לך את הכפות רגליים כשאתה רץ כדי לראות את נטיית הדריכה שלך, ובהתאם לכך התאמת הנעל.

• תוכן חדש...