Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת נעלי ריצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש ב asics kayano 13

נוחות מאד,קלות וביינתים לא מראות סימני התפרקות (בערך כ4 חודש בשימוש אבל רק לריצה,לא לשום דבר אחר)

לפניהן היו לי saucony onmi 4 שהחזיקו שנה וחצי ואז התפרקו בצורה רצינית.

נסה לחשוב גם בכיוון brooks,יש דגם שלהן לחבר והוא מאד מרוצה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נעלי ריצה ?

ממה שעשיתי מחקר , יש את סקוני , אסיקס , ניו באלנס . ( לא מתכוון לכתוב את השמות באנגלית , לא זכור לי שהתחתנתי איתכם )

בדקתי את כולם , הסקוני היו הנוחות ביותר בשבילי .

כמובן שלא כולם ירגישו אותו דבר .

המוכר התעקש על נייק מסויימת , הוא מלמל שיש נייק לריצה ונייק לפוזה...

אמרתי לו שאני לא רוצה נייק , אדידס וכו' . רוצה נעל ריצה נטו , לא פוזה . לא מתכוון לדפוק את הגב שלי בגלל נעל יפה , אני רוצה את הנעל הכי טובה בשבילי . לא מעניין אותי אם היא עולה 200 ש"ח או 1200 ש"ח .

שכנע אותי . בדקתי את הנייק .

קניתי נייק .

לא מקולקציית הקפיצים וכו' , אלא אחת שנראית רגיל , בלי פוזה ודאווין .

לא יקרה יחסית , היה מבצע והיא נמכרה במקום ב 800 ש"ח , ב 500 ש"ח .

באיזור הקרסול היא היתה נוחה יותר מהסקוני , אבל הסקוני היתה נוחה יותר באיזור האצבעות . מכיוון שאני התכוונתי לריצה למרחקים ( יחסית ) , אז העדפתי את הנייק שלדעתי איזור הקרסול הוא חשוב יותר בריצות כאלו .

לא זוכר את דגם הסקוני , הוא אמר שזה הדגם הכי יקר , תבדקו אתם את הדגם .

הדגם של הנייק זה : ( סעמק , שנייה אני הולך לבדוק )

לא יודע מה הדגם ספציפית . נייק ראנינג זום אייר . סקיילון .

נמאס לי .

אני גודש לישון .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

פשש יאשה, לא ידעתי שאתה כזה מבין בתחום... :-P

בכל מקרה מהמחקר שאני עשיתי בינתיים, יש את אסיקס, ברוקס, נייקי, סקוני וניו בלאנס...

אני רץ בדרך כלל או במגרש דשא (בסיבובים) או שדרכי עפר והרים (עליות), ככה שאני צריך גם נעל שתהייה יחסית חזקה ולא תיקרע בקלות (אומנם אני רץ בדרכי עפר של ג'יפים, אך עדיין יש שם אבנים פה ושם ככה שצריך נעל חזקה)...

המרחק שאני עובר בשבוע הוא בסביבות ה6 ק"מ (2 עד 3 אימונים של 2 עד 3 ק"מ, לפעמים מגוון עם ריצות של 4-5)

פורסם

או סאקוני (חנות יבואן ברמת גן מתחת לחנות של נייקי, יש מכשיר ריצה להרגיש אותם און-ליין)

או ברוקס-נעלי ריצה מעולות ולא כל כך מוכרות, אבל ברמת על

פורסם

כן שמעתי כמה המלצות על ברוקס...

דרך אגב, יש למישהו המלצה לחנות או חנויות טובות באיזור המרכז, שמתמחות בנעלי ריצה?

בינתיים יש את פרו-ספורט מהכתבה שצירפתי, ואת החנות של יבואן ברוקס באיזור תעשייה חולון...

יש עוד המלצות?

פורסם

מסכים עם הנאמר עד כה. אני בתור אחד שרץ שנים ממליץ על: סקוני, ברוקס, ניו באלאנס ואסיקס. להתרחק כמו מאש: נייק! יופי של עיצוב- חרא של נעל. דרך אגב בסקוני הכלל הוא הפוך- ככל שהנעל יותר מכוערת ככה היא יותר טובה :wink:

פורסם

יש לכל החברות נעליים מיוחדות לכל שטח.

אתה צריך נעליים עם סוליה קשה יותר חיצונית ומחוספסת יותר.

לך לחנות מוכרת כמה חברות,בשביל שתהיה לך אפשרות להשוות.

בנמל תל אביב יש את ספורט ורטהיימר(תבקש את אסף)

ליד קניון איילון ר"ג יש חנות גדולה של מגה ספורט.

מאיפה אתה בכלל,לכם אין חנויות?

אייל

פורסם

אני מדימונה, יש לנו את גלי :-P

יש את ב"ש, אבל אני די בטוח שהמבחר שם הרבה יותר מצומצם מאשר בת"א... יותר מזה, אני גם ככה ברגילה והנסיעות חינם, אז ניסע למרכז...

פורסם

אני מתאמן בעצימות גבוהה מאד.

קניתי סוקוני S9 היו במבצע 300 שקל ליום אחד,קניתי.

אחרי חודשיים של אימונים אינטנסיביים הם התחילו להתפורר לי,החזרתי אותם .חודשיים של מלחמות עם הרשת שממנה קניתי את הנעליים,קיבלתי זיכוי מלא לכל נעל של סוקוני.קניתי את הS7 שהיא נחשבת נעל שטח מאסיבית.בינתיים מרוצה.

פורסם

שמעתי שהמון אנשים מרוצים מהנייק Turbolence, כולל חבר שאמר גם כן שהוא מרחף באוויר איתם.

לדעתי הנעל נראית גם מצויין, ועם קצת מזל אפשר למצוא את הנעל בפחות מ 400. במחיר הזה אני קונה.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

אני לא יודע למה אף אחד לא הזכיר נייק SHOX רק לדעתי זאת נעל ממש נוחה עם משכחי זעזועים שבאמת עובדים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

היי גדי,

נתנו לך פה אחלה אפשרויות, כשאני בתור מאמן כושר ממליץ לך בשורה התחתונה לקחת רק את אלה שכשאתה

רץ איתן מרגישות לך נוח.

יכול להיות שסקוני יהיו לך נוחות, או נייק מסדרת ה-running שלהם (לא לגעת באחרות), ברוקס, NB ואסיקס,

כולן טובות.

השאלה היא איך כף הרגל שלך בנויה.

למי שרץ הרבה, אז נעל תחזיק בערך שנה-שנה וחצי, וגם אם לא נראה שהיא מתפוררת, אתה צריך להחליף אותה,

מאחר וגם הבולמי זעזועים שלה מתבלים (מזכיר רכבים :-), וגם כף הרגל שלך משתנה קצת כל הזמן.

אם אתה מעוניין בסוקוני, ואתה ניגש לחנות היבואן בר"ג בסמוך לקניון, יש להם הליכון והם יריצו אותך ויתאימו לך

נעל בהתאם לרגל ולשטח שאתה רץ בו.

אם אתה קונה אצלם, תאמר שיוגב אריאלי שלח אותך, ותקבל 25% הנחה!,

מאחר ואני מאמן ששולח להם מתאמנים וזה הסיכום שלי איתם.

שיהיה בהצלחה,

יוגב

• תוכן חדש...