Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ קליפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי תשובות לשאלות שלי..

אז ככה, אני לפני החלפה של הקליפרים ב-306 שלי לכאלו של ברלינגו,

לפני שאני עושה זאת חשבתי לגרז בעדינות את הברגים/מובילים שמחברים בין שני חלקי הקליפרים ולתת ניקוי כללי לעסק.

הגומיות נראות במצב טוב סה"כ, השאלה היא האם יש גריז מומלץ והיכן ניתן לרכוש אותו?

בנוסף, האם בעת חיבור צינור נוזל הבלם לקליפר יש צורך לשים מעט "חומר מחזק הברגות" אם כן, מה מומלץ?

לא קשור, האם החומר "שלק" (קופסא בצבע חום עם חומר מסריח) לאטמים מוכר בפורום והאם הוא מומלץ (באופן כללי)?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

לנקות את אטמי המובילים זו אכן פעולה מומלצת וניקוי מגרעת המוביל וגירוזו עם גריז גרפית יעשה את העבודה.

יש לחבר את צינור הקאליפר ללא שימוש ב "מחזק הברגות" (לוק טייט, טפלון, מסטיק מקגייוור),

מומלץ ללכת לאיש מקצוע ולא לבצע עבודה זו לבד וכמובן להקפיד על:

שמגן האבק (גומיה שחורה)של בוכנת הקאליפר אינו קרוע.

צינורות בלימה תקינים ואינם סדוקים.

מומלץ להחליף את כל נוזל הבלימה ולנקז מארבעת הקאליפרים.

לנקות היטב את הברגת ברגי הקאליפר ובעת הרכבתם להשתמש בלוק טייט ולחזק לפי הוראות היצרן.

להקפיד לבדוק שאתה משתמש בברגי קאליפר של ברלינגו מבחינת אורכים ולא רחמנא ליצן באלו הקצרים של המקוריים (יתכן שהמקוריים באותו אורך, תלוי בשנת מודל והספק שסיפק לפיגו באותה עת, לכן יש להשוות אורכים לפני).

לחזק את צינורות הבלימה עם מפתח יעודי.

פורסם

מה זה גריז גרפית? והיכן ניתן לרכישה? גריז רגיל יעשה את העבודה?

בנוגע לברגים, אני אבדוק ב-EPC של פ'גו קודם לכן וגם עם קליבר "בשטח" טרם הביצוע.

בנוגע לניסיון, כבר הזדמן לי יותר מפעם להחליף רפידות/דיסקים/נוזל בלמים ברכב ושות' כך שהעסק לא זר.

עוד עצות יתקבלו בברכה.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...