Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, תיארתי לעצמי שאם לא טרחו אפילו לפתוח שרשור בנושא (אפילו הלכתי דף אחורה), אז כנראה היה ממש חלש!

חבל... כנראה באמת היה חם מדי אפילו בשביל הפסיכים של הפורום. (והאמת גם בדף נוכחות היה דיי דליל).

מי היה שם חוץ ממך?

בברכה!

יונתן.

פורסם

היה מפגש. אני הגעתי ב-12:00 כי חשבתי שמדייקים :-)

הייתי לבד.

ב-12:30 התחילו להגיע אנשים.

היה די משעמם והדבר היחיד שהיה מעניין הייתה המערכת של הבחור מעדי התקנות. סאונד מעולה!!

בכל מקרה, אולי אגיע גם לפעם הבאה. מקווה שיהיה קצת יותר מעניין... :-)

פורסם

היה מפגש מעאפן משהו - אבל יצא לי לשמוע את המערכת שלי יאריק

הייתי ברכב שלוש דקות ויצאתי - כי זה היה טוב מידי! פשוט הבנתי שאם אני מתקין משהו דומה - אין לי למה לשאוף יותר ויצאתי! כי ראיתי את הסוף האפשרי לחיידק.

זה היה - מ ד ה י ם!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה מפגש מעאפן משהו - אבל יצא לי לשמוע את המערכת שלי יאריק

הייתי ברכב שלוש דקות ויצאתי - כי זה היה טוב מידי! פשוט הבנתי שאם אני מתקין משהו דומה - אין לי למה לשאוף יותר ויצאתי! כי ראיתי את הסוף האפשרי לחיידק.

זה היה - מ ד ה י ם!

נשמע מבטיח :mm_wink:

ומה בדיוק המפרט של אחרית הימים? (או המחלה :mm_wink:)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מבחינתי אם אני מגיע לכזאת תוצאה - אני פורש.

אני לא רוצה להגיע לשם כל כך מהר... כל מה שישאר לי זה להנות מהמוזיקה עצמה ולא רק מהתוצאה - בשביל זה אני יכול להסתפק גם במערכת פשוטה.

למען האמת המערכת הכי טובה בעולם - אוזניות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני הגעתי למפגש, מאד מאוחר ב 15 (לא התאפשר לי קודם), היה רק רכב אחד בשלבי התקפלות. היתי מאד מבואס כי דוקא באתי מרחוק... מה לעשות , אשמתי אין סיבה שיחכו לי עד שלוש, אבל במפגשים הקודמים היו אנשים גם עד ארבע -חמש.

פורסם

אהלן ח'ברה

היה דווקא נחמד מאוד הגעתי מאשקלון וציפיתי לנוכחות גבוהה יותר אבל שטויות היו כמה ח'ברה סבבה כמו "עדי התקנות" וחבר שלו ובחור עם ההאודי הכחולה שברח לי השם שלו

אני צחי עם ההאצ'בק

פורסם
מבחינתי אם אני מגיע לכזאת תוצאה - אני פורש.

אני לא רוצה להגיע לשם כל כך מהר... כל מה שישאר לי זה להנות מהמוזיקה עצמה ולא רק מהתוצאה - בשביל זה אני יכול להסתפק גם במערכת פשוטה.

למען האמת המערכת הכי טובה בעולם - אוזניות.

היי היי היי

כנראה שכחת על מה מדובר :)

אני חושב שהיחיד שלא היה פורש ברמה כזאת בפורום זה אלי או יחיאל .

גיא בחור תותח כבר סידר מערכת חדשה וטובה ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אני פורש.

911 ? :wink:

Porsche-911-GT2.jpg

או בוקסטר? :wink:

porsche_Boxter@2004_0005.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...