Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ספורט בתקציב 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביטון שלום, דבר ראשון אם אנשים אומרים לך דגם מסויים זה לא אומר בהכרח שהם מוכרים את אותו רכב.

דבר שני, מכיוון שהתקציב שלך די נמוך וזה הולך להיות הרכב הראשון, אתה צריך רכב שלא יעשה לך פוזות בבוקר, רכב שלא יבקר במוסך בכל שבוע שני, בקיצור רכב שלא יעלה לך יותר מדי לתחזק אותו.

במחיר הנ"ל תוכל לרכוש הונדה סיוויק ידנית אולי אפילו קולט, הן גם נראות טוב וגם אמינות יחסית.

במידה והאמינות והתחזוקה זה לא מה שחשוב לך אז אתה יכול לקנות איזו 106 XSI ולקוות שאצל הבעלים הקודמים היא תוחזקה טוב.

אישית אני ממליץ על משהו להשתפשף איתו, לא יותר מדי חזק, שיהיה אמין ושיראה טוב.

רכב שלא הכי כואב הלב אם דפקת לו את הטמבון - פה אתה יכול למצוא פונטו, פיאסטה 106,205 וכד'.

שיהיה לך בהצלחה וסע בזהירות.

haters will hate

פורסם

אתה יכול לנסות למצוא את הרכבים הבאים בתקציב שלך

רנו קליאו RSI

פג'ו 106 XSI עד שנת 95 בערך

אופל קורסה GSI

סיטרואן ZX וולקן

הפונטו GT היא לא בדיוק ספורטיבית אלה יותר חזקה בקו ישר , ההתנהגות שלה דיי גרועה ממה שהבנתי.

בכל מיקרה הרכבים האלה אולי יהו זולים בקניה אך האחזקה תיהיה יקרה , הדלק (רובם באים במנוע 1800-2000) לא חסכוניים במיוחד , ביטוחים , וכמובן האחזקה של הרכב יהו תקלות ואפילו לא מעטות , חלקן יקרות ונובעות בעיקר מהגיל של הרכב ועצם העבודה שזה רכב ספורט מה שאומר שבדרך כלל הוא עובר חיים קשים יותר אם הוא מטופל כמו שצריך ובהחזקה נכונה האמינות תהייה טובה אך אם האחזקה הייתה לקויה ונחסך עליו כסף תצפה לאמינות נמוכה יותר .

בכל מיקרה תמיד כדי להשאיר קצת כסף בצד איזה כמה אלפים לישור קו בעיקר ברכבים באלה.

את הדברים האלו אני כותב לך מתוך ניסיון שלי , שקניתי את הרכב שלי לפני כמה חודשים (306 S16 מדהימה) .

פורסם

תודהה באמת לכולכםם

אני בקצב הזה נראה לי ילך על איזה פונטו לשיפושוף ואחרי איזה חודשים שלוש יביא משהו נחמד וספורטיבי

• תוכן חדש...