Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ספורט בתקציב 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים נושא שלישי שכבר פתחתי פה בפורום יעוץ נראה לי התחלתי להבין פה בפורום את העניינים

מצטער על הנושאים הלא מוצלחים הקודמים

אז בקיצור התקציב שלי הוא גג 20 19 אלף שקל

אני מחפש רכב ספורטיבי וכמובן אמין

כל עצה לרכב הצעה לרכב אזור צפון אם זה משהו שממש שווה להגיע אליו לאזור מרכז נסתדר

כל תגובה בקיצור הערה אפילו של משהו שרשמתי לא נכון יתקבל בברכהה

(זה הוא רכב ראשון שלי)

בתודה מאור ביטון

פורסם

אולי אם יתמזל מזלך תמצא קורסה GSI

רנו קליו RSI ו 205 GTI.

306/106 XSI או ZX

אולי חלק מהדוגמאות לא נכנס לתקציב בדיוק, אבל קרוב.

ותמיד אפשר להוריד במחיר.

פורסם

GT זה היותר ישן וHGT זה היותר חדש...

בלי שום קשר שניהם לא נכנסים לך בתקציב.

106 XSI יושב לך בול בתקציב יש משהו מהצפון שמוכר אחת כזאת בצבע בורדו

פורסם

רכב ספורטיבי ואמין ב-20K...לעומת יתר החברים שהגיבו בשרשור אני נאלץ להיות סקפטי ופסימי... נכון, תוכל לשים את ידיך על רכב ספורטיבי בתקציבך אך אני בספק שהוא יהיה אמין (ברמה כפי שמי שמחפש רכב אמין מצפה לה). יחד עם זאת, גם אם תיכנס פה ושם למוסך יתכן וההנאה מהרכב תצדיק את הטרחה (אבל זה כבר תלוי בעומק הכיס שלך).

פורסם

עדיף אם כבר לקנות רכב יותר רגיל שיכול להיות אמין.

כי שילוב של ספורט ואמינות לא תמצא.רוב רכבי ה'ספורט' בתקציב הזה היו בבעלות של אנשים צעירים ואני בספק שהרבה מהם שמרו על הרכב ולא התעללו בו.ורכב ישן שעבר קריעת תחת לא יהיה אמין.

פורסם

את צודקים בהחלט

אבל זה יהיה רכב ראשון שליי אני לא רוצה סתם אוטו מגעיל ואמין אני רוצה כמה שיותר שאפשר להוציא מהמחיר הזה

• תוכן חדש...