Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחודשיים האחרונים אני שם-לב לתופעה קצת מדאיגה במזדה 323 שברשותי, כשאני לוחץ על הברקסים יש רעשים של חריקות, בעיקר כשאני במצב עצירה מוחלט והרגל עדיין על הברקס.

מישהו יכול לתת לי כיוון מה לעזעזל יש לברקסים במכונית..?! והאם כדאי לגשת לבדיקה?

נ.ב

בזמן האחרון הברקסים קצת מזייפים, ובקושי עוצרים את הרכב, אפשר להגיד שהרכב גולש יותר זמן ממה שהוא אמור לגלוש כשאני לוחץ על דוושת הברקס.

תודהמראש לכל העוזרים!

פורסם

סביר להניח שצלחות הבילום אצלך גמורות לגמרי ויש להחליפם בדחיפות. גש במהרה למוסך בכדי להחליפם (או לחילופין, שייבדוק אולי הסיבה לחריקות היא אחרת, למרות שלא נראה לי)

פורסם

מישהו מכיר אולי מוסך אמין באזור נתניה..?! לצערי הרב אין לי כ"כ מזל בבחירת מוסכי-רכב.

תודה מראש.

פורסם

יש לגשת למוסך בהקדם,לפרק 4 גלגלים ולבצע בדיקת בלמים יסודית.

במאזדה שלנו לשעבר חריקות כאלו הצביעו על שחיקה בבלמים האחוריים אבל אצלנו היו צלחות גם מאחורה ולא משאבות ואינני יודע אם גם אצלך במאזדה זה אותו דבר (ברכבים לנטיס מ-98 היו צלחות גם מאחורה ולא משאבות בלם).

אי אפשר לשלול בעיה גם בבלמים קדמיים (צלחות ודיסקיות) ומומלץ לבדוק ולטפל בהכל שכן זו אחת המערכות הבטיחותיות ברכב ממעלה ראשונה- כמובן מערכת הבלמים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טעות גדולה. אין דבר כזה מ-98...כי מ-99 התחיל דגם חדש. במנוע ה-1.8 מותקנים בלמי דיסק מאחור

ואילו בדגמי ה-1.6 המשיכו עם בלם התוף.

פורסם

תודה לכולם, המזדה שנת 2001.. מחר בבוקר אני אסע למוסך, אני מקווה שאני אפול על אנשים נאמנים.

פורסם
טעות גדולה. אין דבר כזה מ-98...כי מ-99 התחיל דגם חדש. במנוע ה-1.8 מותקנים בלמי דיסק מאחור

ואילו בדגמי ה-1.6 המשיכו עם בלם התוף.

רוברט,ב-98 היה שינוי צורה ראשון של לנטיס ומכונאים שטיפלו ברכב משנה זו טוענים שפה כבר אין סיפור של משאבות אלא מעין בלמי דיסק.

אצלנו הייתה לנטיס 2000 בבית ושם הוודאות מנוע 1600 דיסק בלם מאחורה ולא משאבות ומכיוון שלבחור יש 2001 (ציין לא בזמן את השנה להבא כדי שלא ננחש,כדאי לציין את שנת הרכב בגוף השרשור הראשוני),

זה אותו מקרה עמו שלנו- תיתכן שחיקה גם בבלמי הדיסק האחוריים .

לאחר פירוק הגלגלים במוסך ניתן להיות חכמים יותר ולקבוע באופן וודאי מה טעון תיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...