Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול כשיצאתי מהחניה זיהיתי על האספלט כתם של נוזל קירור,כמובן שעצרתי בצד הסתכלתי מתחת לאוטו וראיתי שיש נזילה רצינית מהצד של משאבת מים.כיביתי את האוטו נתתי לו להתקרר ויבשתי את כל התחתית בשביל לראות מאיפה הנזילה,גם כשהאוטו לא מונע יש נזילה קטנה,אך ברגע שאני מניעה הנזילה ממש רצינית,חשבתי שזה בא מכיון של משאבת המים אך לא מצאתי שום סימן לכך,כמו שאני ראיתי הנזילה בא בכלל מחיבור הקרטר לבלוק של המנוע זאת אומרת מהחיבור עצמו יש נזילת מים,האם הגיוני הדבר? מה מים עושים בקרטר שמן? בשמן עצמו אין שום סימן למים.

מחר אני כנראה לוקח חופש והולך למוסך,אך רציתי לשמוע את דעתכם לפני זה.

שבוע שעבר ניקיתי את הרדיאטור אם פלאש של רדיאטור והחלפתי נוזל קירור,כנראה שזה קשור לנזילה.

יש רעיונות ממה נובעת הבעיה?

פורסם

לפי מה שאתה אומר הנזילה ככל הנראה ממשאבת המים, הנזילה יכולה להיות מהמיסב הראשי עקב התפוצצות המחזיר והיא בלתי נראית בעין למעט זליגה לאורך המנוע עד תחתית הרכב ומשם לרצפה.

הפלאש יכול להיות קשור לנזילה, הוא ממיס חלודה ואבנית ולפעמים גם את הפלאנץ' של הצנרת, בדוק אם הנזילה לא באה מחיבור צינור המים הראשי התחתון מהרדיאטור למנוע.

פורסם
שלום לכולם.

אתמול כשיצאתי מהחניה זיהיתי על האספלט כתם של נוזל קירור,כמובן שעצרתי בצד הסתכלתי מתחת לאוטו וראיתי שיש נזילה רצינית מהצד של משאבת מים.כיביתי את האוטו נתתי לו להתקרר ויבשתי את כל התחתית בשביל לראות מאיפה הנזילה,גם כשהאוטו לא מונע יש נזילה קטנה,אך ברגע שאני מניעה הנזילה ממש רצינית,חשבתי שזה בא מכיון של משאבת המים אך לא מצאתי שום סימן לכך,כמו שאני ראיתי הנזילה בא בכלל מחיבור הקרטר לבלוק של המנוע זאת אומרת מהחיבור עצמו יש נזילת מים,האם הגיוני הדבר? מה מים עושים בקרטר שמן? בשמן עצמו אין שום סימן למים.

מחר אני כנראה לוקח חופש והולך למוסך,אך רציתי לשמוע את דעתכם לפני זה.

שבוע שעבר ניקיתי את הרדיאטור אם פלאש של רדיאטור והחלפתי נוזל קירור,כנראה שזה קשור לנזילה.

יש רעיונות ממה נובעת הבעיה?[/quote]

יעקב שלום רב!

הרעיון היחיד שעולה כרגע בדעתי, שהפלאש שביצעת למערכת הקירור, שהיה בדיעבד מיותר, פתח חלודה ואבנית שיצרה פקק חוסם במשך השנים, והפלשינג גרם לפתיחתה.

הנזילה יכולה להיות מפקק בראש המנוע, או מתחת לאאוזינג גיר, מה שמחייב אותך לפרק גיר לשם כך, מכיוון שאיני עוסק ביום יום באיתור נזילות מים במכוניות, אני אסייג את דברי, ואומר שמה שכתבתי הוא פרי דמיוני הקודח, ולכן המתן לאבחנות נוספות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היום פתחתי את מכסה הטיימינג,ואכן צביקה צדקת,הנזילה היא מפקק המים שנמצא שם.

אני לא רץ למוסך,רציתי לדעת ממישהוא שבעבר החליף את הפקק הזה,האם צריך להוריד את רצועת הטיימינג בשביל להחליף את הפקק הזה,ואיך בעצם מפרקים את הפקק הזה,הברגה? משיכה החוצה?

P.S : היום פעם ראשונה החלפתי בלמים קדמיים(צלחות,רפידות,וניקוז אוויר),את הידע רכשתי דרך הפורום,חשבתי שזה הרבה יותר מסובך,מסתבר שזה לא.

פורסם

עדכון: נגשתי למוסך אוטולנד באשקלון לתיקון הנזילה,התרשמתי לטובה מהחברה שעובדים שם,מאוד קפדניים והגונים במיחרים.

מחירים: פקק מים(נס קפה) 20 שקל,עבודה שכללה פירוק טיימינג החלפת הפקק ושני מחזירי שמן שדלפו קצת,ומילוי נוזל קירור-250 שקל.

פורסם

יצאת בזול, ואני מאמין עם חיוך על השפתיים, הלא כך?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...