Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לאחר שעברתי תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שעה נסעתי בהרצליה(רח' שנקר) למי שמכיר

בסוף הרחוב יש בצד ימין חניון.אני נסעתי רגוע מאוד והיא בגלל טיפשותה החליטה לתת גז בשביל לצאת מהר מהחניון למרות שכבר הייתי מולה.

היא נכנסה לי בדלת האחורית בצד ימין.

היא אמרה לי "נסעת מהר"

אצלה נפגע הטמבון הקידמי החלק השאלי הפינתי שלו,הקרוב לגלגל השמאלי הקידמי.

צילמתי את הנזק שלי ואת שלה ואת המקום שבוא אירע הארוע.

האם אני אמור לחשוש מזה שהיא לא תודה בזה שהיא אשמה או שתאונה כזאת אני יכול להיות רגוע?

הנזק עפ"י הערכת פחח הוא סדר גודל של 4500₪.

היא פגע בדלת האחורית וקצת בקידמית וגם בגשר.

עכשיו צריך להחליף את 2 הדלתות.

מה דעתכם?

האם גם כדאי ללכת לבית חולים בשביל לקבל טיפול וללכת למשטרה בשביל להוציא אישור משטרה?

תודה

פורסם

אם אתה לא מרגיש טוב בעקבות התאונה אז כדאי להיבדק על ידי רופא ולהגיע למיון.

אם אתה מרגיש בסדר אז אין סיבה לגשת לשם.

תעביר את הפרטים של התאונה לסוכן ביטוח ותן לו לשבור את הראש.

אסף

פורסם

היא יכולה להגיד מה שהיא רוצה, בסיטואצייה כזו לך יש זכות קדימה.

זה בכלל לא משנה על כמה נסעת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ברור שלא.

אם היא אשמה - אתה לא משלם כלום וזה לא נחשב בתיק ההרשעות של הביטוח שלך.

יש לך סוכן ביטוח - תשתמש בו, בשביל זה אתה משלם לו כסף.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

התקשר אלי אביה של הבחורה שנכנסה בי והציע להגיע ליפו ושהוא מוכן לתקן את כל הרכב אצל חברים שלו פחחים ולא לערב ביטוח

אני חושב שאין ביטוח על הרכב שלו,מה כדאי לעשות?

לתקן את האוטו ביפו אני לא אתקן אבל מה כדאי לעשות?

פורסם

לקחת ממנה פרטים?

להסביר לאבא של הבחורה שלא מקובל עליך לתקן אצלו ואם הוא רוצה לא לערב ביטוח , הוא יכול לתקן לפי ההצעת מחיר שיש לך.

אם הוא לא מעונין אתה פונה לביטוח וסוגר ענין מכיוון שברור גם לו וגם לך שהבת שלו אשמה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אישית לאדם שאשם ב100 אחוז ומנסה להטיל את האשמה עלי הייתי הולך למיון ולמשטרה (למיטב ידיעתי צריך אישור מהמשטרה בשביל שקופה"ח תשלם עבור המיון).

הדבר יגרור בצורה כמעט אוטומטית זימון של המעורבת בתאונה לתחנת המשטרה לתת עדות + סיכוי טוב לשלילת רשיון נהיגה לתקופה של 30 עד 60 יום (על בסיס תאונה עם נפגעים).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אף אחד לא ניסה להפיל את האשמה.

אני תומך בדעתו של ליביו.

אם ירצה לתקן בלי ביטוח, שיתקן איפה שאתה רוצה.

משכנתא זה קל

פורסם
לקחת ממנה פרטים?

להסביר לאבא של הבחורה שלא מקובל עליך לתקן אצלו ואם הוא רוצה לא לערב ביטוח , הוא יכול לתקן לפי ההצעת מחיר שיש לך.

אם הוא לא מעונין אתה פונה לביטוח וסוגר ענין מכיוון שברור גם לו וגם לך שהבת שלו אשמה.

ליביו

......

• תוכן חדש...