Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט 6.5 hertz

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפוננט hertz 6.5 סידרה energy דגם ESK165

כתוב עליו 100 RMS

מישהו מכיר תקומפוננט (= את הקופוננט) הזה?

היום הרכבתי אותו ברכב ורציתי תגובות... יש מצב?

הייתי מוסיף תמונה אבל אני לא יודע איך

פורסם

ההיי אנרג'י סט מעולה בכללי. ואצלך?

למה אתה שואל אם הוא כבר מורכב? בקיצור תהנה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב אז אחרי יום שלם עם סיבובים ושירים באוטו באמת להתרגל לצלילים ולתת לרמקול להפתח קצת אז הם ממש מעולים

בהשוואה ל morel puls 6 זה שמיים וארץ .. ( שזה הקומפוננט שתיכננתי להרכיב בהתחלה ואז המתקין רצה לתת לי כאפה ) הם מנגנים מצויין .. צלילים ממש חדים אני מבסוט.

והם מורכבים על מגבר spundstream ega5700 5 ושומעים ממש טוב

וגם אחריות לשנה.. בקיצור אני ממליץ

פורסם

נמו באמת כתבתי לא נכון וזה sound stream דרך אגב יש להם אחלה מגברים מי שמכיר את הסדרות של הטרנטולה ( מגברים לפנים !!! ) . תודה

רק רציתי לשאול איזה מחירים שמעתם שמוכרים תסט של ה hertz אני רוצה לראות אם שילמתי מחיר סביר ..

פורסם
נמו באמת כתבתי לא נכון וזה sound stream דרך אגב יש להם אחלה מגברים מי שמכיר את הסדרות של הטרנטולה ( מגברים לפנים !!! ) . תודה

רק רציתי לשאול איזה מחירים שמעתם שמוכרים תסט של ה hertz אני רוצה לראות אם שילמתי מחיר סביר ..

כמה שילמת?

פורסם

רצית מורל פולס (שעולה 500) וקנית היי אנרג'י (שעולה כ-1800). כמה שילמת אתה? ההבדלים בין שני הסטים האלו גדולים מאוד, בכל פרמטר שרק תבחר (גם במחיר לצערנו :wink::-)).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הציעו לי על המורל 400 ואת הhertz קניתי ב800 כולל טויטרים והקרוסים.. . והסט עצמו ממש טוב..

אם המחירים הם טובים אז אני יכול להגיד לכם מאיפה קניתי והרכבתי ...

מותר לרשום פה בפורום? ( אני לא יודע - כי זה פרסום )

אם מותר אז אני יגיד זה בחיפה למי שרוצה בצפון מחירים טובים ואנשים מקצועיים אני ממליץ בחום

תודה לכולם על התגובות .. אחלה יום שיהיה ואחלה סופשבוע .

הנה הוספתי פה יש תמונה .. זה הסט .. תציצו

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=713

פורסם

אוקיי, אני התבלבלתי קצת וזה לא ההיי אנרג'י אלא האנרג'י. בכל מקרה, גם הסט הזה מעולה למחיר שלו. מקווה שאתה נהנה. 8)

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת שאני לא יגיד לך שהוא מתאים למוזיקה ספציפית אצלי מכוון לפי מוסיקה שחורה כבדה ועם הבאסים של הסאב רציתי לשמוע גם צלילים אז המליצו לי על הסט הזה. ואני חייב לציין שלקומפוננט של הרץ צלילים מאוד חדים ואני אוהב את זה השאלה אם אתה?

למשל מורל יותר עמומים או שקטים כאלה לא יודע .. הששאלה מה אתה מחפש

בסך הכל אני גם שומע גם 80'S טרקים האוסים רוק קלאסי רגאיי ועוד.. והקומפוננט הנ"ל לא מאכזב בשום סוג של מוזיקה אני ממליץ

*דרך אגב מי שלא הבין עד היום הייתי כותב בשם של maxim זה חבר שלי

עד שהחלטתי לפתוח שם משלי.. שבוע טוב

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש את הסט ב590 ש"ח :x

מותר לפרסם ?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...