Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער לאכזב פה כמה אנשים אבל מג''ב זה לא מרצון חופשי... את האמת אני בחור שרגיל להרוויח 4K בחודש ולחיות על חשבוני בלבד וקצת קשה לי לתאר את עצמי מסתדר עם התנאים החדשים והחיים החדשים למשך 3 שנים הבאות... מה שכן צ'אנס אני נותנת לזה אבל אני רחוק מלהיות מורעל על צבא. כל החברים שלי ג'ובניקים ורוב הסביבה שלי לא עשו צבא... מה שבטח ובטח לא מוסיף לי למוטיבציה...

בכל מקרה אני נותן לזה תקופת נסיון והלאה נראה, אם אסתדר, אם פתאום אראה שמתאים לי אז ואללה בכיף... אם לא אז אני כבר אמצא מה עושים.

אגב אחד הדברים הקשים זה לעזוב את התחביב שבגללו אני פה בפורום ל 3 שנים, במיוחד שיש לי רכב באמצא שיפוץ... תתפלאו אבל זה מאוד מאוד מציק לי!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

גופיות

תחתונים

ומדרסים

מדרסים

מדרסים

מדרסים!!!!!

הכי חשוב לדעתי, אני דפקתי ככה את הגב לגמרי בטירונות (אחרי שהיה במצב רע עוד ממקודם)

אם יש לך זמן לך תעשה מדרסים שיתאימו לך מיציקת גבס דרך קופת חולים ואז זה בקושי עולה לך

ותיקח נעליים שגדולות עלייך טיפה, ובהתחלה תקשור את הנעליים הכי חזק שאתה יכול כדי שייתרחבו מהר (ותמרח אותם בהם משחה כדי שיתרכחו)

פורסם

מכונת גילוח מומלץ

כפכפים למקלחת חובה

ואל תשכח סדינים וכרית

גם תבוא עם תיק קטן רק את הכביסה והדברים היקרים תקח הביתה כל השאר תנעל בתיק הגדול שישאר בבסיס חבל על הגב שלך.

פורסם

שיעשה על חשבון הצבא מדרסים[זה עסק יקר] אני עשיתי על חשבון הצבא לאחר הוועדה רפואית שלי נישלחתי לצריפין שיכינו לי מדרסיי גבס לפי תבנית.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כמה זמן אחרי הגיוס קיבלת אותם?

כי לרוץ בנעל בלי מדרס במשך שבוע גורם לנזק לגב

אם לא תעשה מדרס לפחות תקנה אחד טוב (לא אבל ממש לא בריקושט) אלא בחנויות כמו דוקטור גב

פורסם

אל תקנה כלום!

אתה מקבל הכל.

לגבי מדרסים ישר שתגיע לצבא תבקש לראות חופל.

ותגיד שבאזרחות היו לך מדרסים ואתה מעוניין לעשות מדרסי גבס.

ישלחו אותך להרצליה לטביעת רגל.

ולאחר שבועיים תקבל את המדרסים.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

אני את שלי קיבלתי אחרי שבועיים בדיוק.

יכול להיות שזה תלוי איפה אתה משרת, ומה אופי השירות שלך.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

טוב אני משרת בעתלית .

העיקוב אצלי מקורו בביוקרטיה ארוכה וקצת מכוערת,שבסופה קיבלתי את מבוקשי]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עמית, קודם כל מזל טוב ושפשוף קל! :-P

דבר איתי, אני אשתדל לעזור כמה שאוכל.

בהצלחה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

רשימה של דברים שתצטרך:

הגיינה -

כפכפים למקלחת.

מקלות צמר גפן לאחרי המקלחת - שימושי.

שמפו (בשביל לא להרים סבונים 8)).

קצף גילוח.

סכין גילוח אם אתה רוצה - אתה יכול להביא אבל מקבלים.

דאורדורנט סטיק.

מגבת קטנה לגילוח - לא חייב אבל נחמד שיהיה.

טלק - בגדר חובה, כל יום לפזר קצת בנעל.

משחה נגד פטריות ושפשפות.

אל תוש - בצבא מקבלים את הזבל שרק הריח שלו יגרום לך לתפוס ראש, ולפעמים זה מה שעושה את ההבדל בין שינה טובה לג'ננה ב3 בלילה.

גליל נייר טואלט - לפעמים חסר וזה בעסה רצינית לגלות את זה באמצע כבדה.

ביגוד -

אל תשתגע עם ביגוד טרמי וכל החארטות האלה.

מכנס + חולצה קצרים לשינה ומד"סים

תביא איתך בנוסף 4 תחתונים, 4 זוגות גרביים ו4 גופיות נקיות - כי אפילו שזה לא נפוץ, לפעמים סוגרים שבת ראשונה.

נעלי ספורט למדס"ים - בעתיד תקבל וואצ'ר לקניה מוזלת של נעלי ספורט דרך הצבא.

אחר -

מצעים למזרון.

כרית קטנה שיהיה לך נוח לישון עליה.

אולר - משהו זול.

פנס - כנ"ל.

מצית - כנ"ל.

כסף קטן במטבעות - לשק"ם/מכונות שתיה. אם אתה לא מעשן, 80 שקל הם מעל ומעבר, וזה כולל מנת שאוורמה בתחנה המרכזית בדרך הביתה.

פלאפון + מטען - בהמשך יכול להיות שתצטרך עוד סוללה, אבל קבל טיפ - שהפלאפון יהיה תמיד כבוי אלא אם יש לך זמן לדבר בו (ואישור).

משחת נעליים של קיווי.

מברשת לגלח"צ מקבלים בבקו"ם.

עריכה: כמו שכבר אמרו, שכחתי להוסיף מדרסים. יש את הפשוטים ב100 שקל, הם החזיקו מעמד אצלי בדיוק חודש אבל זה שימושי עד שתתארגן על מדרסים טובים דרך הצבא. אתה עוד תאכל טירטורים על הגבעות וזה פריט חובה.

ואל תקנה רצועות ושיפצורים לנשק, סביר להניח שלא יתנו לך לשים אותם בטירונות וזה יעלם.

חומרי שיפצור גם אל תקנה כי אז תהפוך לפק"ל מחלקתי - הצבא נותן הכל.

אולי שכחתי משהו ואחרים יגידו לך להביא איתך עוד דברים, אבל באמת שאין צורך ביותר מזה

עוד טיפ: אל תביא אייפוד או דברים יקרי ערך ואת הארנק עם הפלאפון תשמור תמיד עלייך אם יש אפשרות כזו

שיהיה בהצלחה, זה מחזיר אותי 3 שנים אחורה לימי הצעירות :-D

מתן. (עד מתי ?!)

פורסם

הי,

בגדול אמרו לך את הכל- יש פלסתרים מיוחדים נגד יבלות, זה מאוד יעיל, מעלים יבלות מהרגלים תוך לילה ומגיע בקופסא קשיחה.

בטירונות גולני זה עזר לי וגם בן-גיי לכאבי שרירים עשה נפלאות...

תוסיף שפופרת של וזלין או KY כי הולכים לפתוח לך את הפדרמה...בקטנה, גיוס נעים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני ממליץ על פנס ראש טוב.

מאוד שימושי , במיוחד בתנאי שטח אוהלים וכו .

גם לדרמן לטעמי מאוד שימושי . אני אישית דואג תמיד לדברים האלו כל מילואים.

מעבר לכך דובר הרבה על מדרסים - הכל יפה ונכון , אם נושא הרגליים רגיש אצלך גרביים איכותיות בהחלט עוזרות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...