Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהשאלה מאוד קשה ותלוי ממי קונים.

כשחיפשנו רכב הונדה באיזור חיפה לפני 3 חודשים לאבא שלי לא מצאנו והסתובבנו בשלושה מגרשים של ליסינג /השכרה:

ניו קופל סיקסט (איכזבו אותי מאוד,עבדו עלי ולמרות שאיני מבין גדול במכוניות ראיתי שמנסים לדחוף לי רכב שעבר תאונה למרות שנציג המכירות אמר שלא היתה כזו....),אוטו-סנטר (מצאנו רכב אבל גבוה מידי לתקציב שלנו).

בסוף קנינו מ"אלבר" יד ראשונה הרכב היה מליסינג והוא פשוט מעולה ועוד קיבלנו אותו אחרי טיפול עשרת אלפים.

אם יש בסביבתך הקרובה מרכז אלבר פנה אליהם ותוכל להשיג רכבי ליסינג יחסית שמורים ואפילו תוכל להוריד 6000-7000 ש"ח במחיר שזה יותר מ- 4% הפחתה לפי מחירון לוי יצחק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מה לדעתכם עדיף? רכב מליסינג או מהשכרה

מה יהיה קשה יותר למכור אחר כך?

1. תריץ חיפוש בפורום הנושא נטחן רבות.

2. לגבי העדיפות: זה תלוי בכל מיני דברים והדעות בנושא חלוקות. למשל, יש הטוענים כי רכב מהשכרה עובר תחת ידיים של הרבה אנשים שלא ממש איכפת להם מהרכב אך יחד עם זאת רכב ליסינג לפעמים מוזנח קשות. מאידך, יש הטוענים (כגון לוי יצחק, אם אינני טועה), כי רכב מהשכרה יהיה במצב טוב יותר כי המשכירים ידאגו שאם הם יעשו נזק לרכב הם ישלמו עליו ולכן דואגים לו יותר מאשר מי שקיבל רכב מליסינג (כמובן שגם כאן ניתן לטעון שבסוף אם יש בעיה ינתן למי שיש לו רכב מליסינג קנס). בקיצור כפי שציינתי לעיל, הדעות חלוקות.

3. יש לציין שהמחיר משחק כאן תפקיד מהותי. לפעמים המחיר הזול יכול להעלות אדם לרכב מודרני לעומת רכב מיושן ואף משתלם לו לרכוש רכב שיכול והוא יצטרך להחליף לו בעתיד הקרוב מנוע בשל המחיר הנמוך. הכל שאלה של פונקציה מבחינת מה משתלם לך. כמו כן, ישנם מקרים כגון הקורולה וורסו שיש כמה יחידות שלה בחב' השכרה ושלא תוכל לשים את ידיך על אחת מליסינג וכמובן שיתכן גם מקרה הפוך.

4. אני מאמין שכשמדובר ברכבים יחסית חדשים יהיה קל יותר למכור רכב שעבר תחת ידי ליסינג אך שמבחינת העתיד הרחוק זה כבר לא כלכך משחק תפקיד (בייחוד כאשר מדובר ברכבים קטנים).

• תוכן חדש...