Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.audiotec-fischer.com/englisch/produkte/aac.html

עקב שרשורים רבים לגבי מנחת "איכותי" ועקב מכוניות הליסינג הרבות , ראיתי ש HELIX (אחד משני המותגים של חברת העל AUDIOTEC FISCHER) הוציאו מנחת שגם מוציא REMOTE.

בקיצור אינני יודע מה מחירו אבל עקב נסיון מעולה עם מוצרי החברה אני ממליץ.

היבואן הוא רדיו מילאנו .

פורסם

אמן מהפה שלך אליהם.

יעזור לי לסגור כמה אפסים במינוס.

אפילו הנחה על שלט לרכב הם לא עשו לי...

ולעניין , למה אני ממליץ?

כיוון שמסתובב המון זבל בשוק.

הרבה מאוד אנשים בפורום מבקשים עזקה במנחת איכותי , עקב זה שיש להם רכבי חברה/ליסינג/היום המון רכבים מגיעים עם רדיו דיסק מקורי כחלק מהקניה.

HALIX היא חברת בת של מותג העל אודיוטק פישר, שלא ידוע כמייצר של מוצרים גרועים. להפך.

אני לא מאמין לדקה ומנסיון רב שלי עם מוצרי החברה , וכמובן גם מותג הBRAX שהם ייצרו משוה לא טוב.

פשוט ככה.

אני מאמין בהם כמו בקלריון למשל. לא כל המוצרים הם מעולים. אבל אין כזה דבר מוצר גרוע. יש מוצרים טובים וטובים יותר.

אגב יש עוד חברות כאלו, למשל אלוהי הפורום מורל . מעולם לא אגיד שהמוצרים שלהם גרועים. לא כולם מעולים אבל כולם טובים ומעלה.

למשל על חברה כמו לייטנינג אודיו אני אגיד שהמוצרים שלהם טובים . אין להם באמת מוצרים מעולים. אבל מוצרים טובים ושווים את המחיר שלהם. המחיר נמוך אך פיירי והתמורה גבוהה.

ניקח עוד חברת דוגמא : ETON , מישהו שמע פעם מוצר גרוע שלהם? לא אני .

יחידות של סקאן ספיק? מישהו שמע פעם יחידה גרועה? לא. כי אין. יש טובות ויש טובות יותר.

בקיצור אני חושב שהנקודה הובהרה.

• תוכן חדש...