Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nokia N95 - לרכוש או לא?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי כרגע לעבודה קצת עם הN95.

לגבי זמן סוללה אין לי מושג, כי רוב היום הוא עם מטען, אבל איכות המצלמה מדהימה, התפריט נוח, והממשק לא איטי (למרות שהוא לא סופר מהיר). מה שהכי הפתיע אותי, זה המשקל. ממש ממש קליל, יחסית למה שאתה מצפה ממנו.

לא זוכר מי העלה את הQ, אבל הוא בכלל לא מתחרה ראוי, לפחות לא זה שיש בפלאפון.

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה שלא תקנה N73 משומש?

וכעבור חצי שנה כשמחיר של הN95 ירד ביותר מחצי תמכור את הN73 ותרכוש את ה N95?

אני אישית שמח מאוד מהN73 שלי.

אבל לשלם מחיר מלא על פלאפון שרק הושק הינו דבר מיותר לדעתי.

פורסם

אני ראיתי ביקורות די רעות על ה-N95 באתרים באינטרנט.

על ה-N73 ממש לא הייתי ממליץ. איטי להחריד, וזה אחרי עדכון גרסה ועם כרטיס הרחבה של 2 ג'יגה.

הבנתי מהביקורות שקראתי שגם ה-N95 רחוק מלהיות מהיר, למרות גירסאת הסימביאן היותר מתקדמת לכאורה.

פורסם

N73 = פשוט לא.

המכשיר איטי , נתקע , לא מקבל שיחות ועוד מגוון צרות (גם אחרי החלפה ועידכוני FIRMWARE)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

N73 - להתעקש על עדכון התוכנה וכו' או להישאר איתו כמו שהוא?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שלום חברים,

יש לי מכשיר של סלקום ומכשיר של אורנג',היום הייתי באיזור אז נכנסתי לסלקום,והתעניינתי לגבי שדרוג ל-N95,

המכשיר עולה 130 ש"ח בחודש+19 ש"ח אינטרנט,אני משדרג אז מקהל החזר של 5 שקלים,ואם אני מדבר מעל 199 ש"ח אני מקבל החזר,ככה שיוצא שנאי משלם בערך 84.90 ש"ח,

הדבר שהפחיד אותי,הוא שהמוכרת ביקשה ממני לחתום על כך שאני מודע לזה שיש באגים:roll::shock:,

האם דבר זה נכון?,

האם לאורנג' יש מחירים יותר זולים ל-N95?,כדאי לחכות עוד שלושה חודשים ואז תקנות,המחיר יירד?,

עוד דבר הוא הסוללה,האם הסוללה מתרוקנת כול כך מהר?,יש לי כרגע סמסונג 944 שהחסרון שלו,ובעצם של כולהסמסונגים הוא הסוללה שנגמרת מהר,וגם אחרי כמעט שלוש שנים שווקה חיים.

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

המחיר יירד, ויירד הרבה.

בהתחלה אורנג' רצו לשווק אותו ב-60 ש"ח אחרי החזרים, שראו שיש המון ביקוש הם עלו ל-130 בלי החזרים.

אז ברור לך שיש הרבה לאן לרדת.

חוצמזה, בדצמבר תכנס שיטת ניוד המספרים והחברות יוציאו (לדעתי) תוכניות סופר אטרקיביות לשמור לקוחות לקראת הבריחה הגדולה.

פורסם

הרבה אנשים דיברו על כך שעלות המכשיר היא כשל מחשב נייד.

אני חייב להגיד שזה נכון.

גם אני כמו כל גבר חולה גאדג'טים נדלקתי על ה-N95 אבל ראבאק. היום אני בקושי משתמש בטלפון שלי אפילו לשיחות כי נשבר לי לענות לטלפון. למה לעזעזל אני צריך את היחידת מולטימדיה הזאת שלא נכנסת לכיס ?

אני מסתכל על המכשיר והוא סבבה לאללה: גלישה באינטרנט, אימייל וכל השטויות האלה אבל תאכלס זה עד כדי כך נחוץ ?

אני מעדיף שרק בשביל הגאדג'ט שווה לי לחכות קצת וכשירדו המחירים - והם ירדו אני אקפוץ על זה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...