Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו 1800 GLF משנת 1985 - איך הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מודעה ובה מוצעת למכירה סובארו 1800 GLF משנת 1985 אוטומטית (דגם אמריקאי), יד שניה, "מנוע מחודש, מזגן, חלונות חשמל, נעילה מרכזית, הגה כוח, מראות חשמל, מגנזיום, רב בריח". חיצונית האוטו נראה במצב טוב, המחיר המבוקש הוא כ-5000-6000 ש"ח.

שמתי עין על הרכב, בגלל שהרבה פעמים יצא לי לקרוא שמדובר בסוס עבודה ללא תקלות.

האם הרכב יתאים לנהג חדש כרכב ראשון?

האם עלות ההחזקה שלו יקרה?

איזה הוצאות יש מלבד ביטוח ודלק?

אשמח לקבל חו"ד, תודה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

טוב, אני רואה שאף אחד מבעלי הסובארו האלה לא ענה עדיין, אז אני אנסה לעזור עד כמה שאני יכול.

הלאונה היא התמורה הכי טובה לכסף שתוכל למצוא במחירים האלה, האוטו מאוד מתאים לנהג חדש, הפיתוי "לעשות שטויות" לא קיים בו, הוא מאוד קל לנהיגה וקל וזול לטיפול.

בנוסף לאמינות הגבוהה בדגם הזה יש לך את כל מה שאתה צריך מאוטו, המזגן בליאונה מעולה, מנוע 1800 שהוא יותר חזק מה 1600 הרגיל וגם בעלייה עם מזגן ואנשים יסע לך בצורה מכובדת, הגה כוח שיעשה לך את החיים יותר קלים בחניות ותמרונים, נעילה מרכזית ומראות חשמל זה נח.

יש אנשים שאומרים שרכב ישן לא כדאי לקחת לבדיקה, אני אומר שדווקא בגלל שהוא ישן כדאי לקחת אותו לבדיקה.

תבדוק חלודות במיוחד למטה ובתא המטען מתחת לשטיח (אם יש קצת זה לא סיפור), תבדוק אם עבר תאונות משמעותיות, מצב תקינות הגיר והמנוע, אם עברת את השלב הזה בהצלחה אין לך הרבה מה לדאוג.

חלפים מאוד זולים ולא מתקלקלים לעתים קרובות, אפילו שהאוטו הוא הדגם היותר מפואר עדיין לא בעיה להשיג את כל החלקים.

אני חושב שראיתי לאיזה רכב התכוונת, הוא מפורסם ביד 2, אם זה ההוא בצבע החום כדאי לך לקנות לו כיסוי, זה לא הכי נעים בעולם להכנס לרכב כהה אחרי שהשמש תיגנה אותו למרות שאפשר לחיות עם זה.

בנוסף, הרכב טוב לנהג חדש כי אם אתה מעוניין לצבור ניסיון בלעשות טיפולים קטנים בעצמך קל להתעסק איתו, בטיפול 10000 תוכל ללמוד מהמוסכניק לבצע פעולות כמו החלפת פילטרים ושמנים.

יש עוד דברים, אני מניח שיש עוד כמה אנשים עם רכבים דומים שיתנו לך עוד פרטים בהמשך.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אכן, רכב זול ואמין וקל לתחזוקה. על אף גילו המתקדם גם אני ממליץ לבצע בדיקה במוסך ולא במכון כלשהו, רק תבדוק תקינות מנוע וגיר,שלמות מרכב וגם אם יש טיפה חלודה לא נורא. חלקים לא בעיה להשיג אבל תבדוק חלקים למנוע הספציפי הזה אם יש משהו מיוחד אני לא ממש יודע, חכה לבעלי הסובארו.

אגב , במחיר שהוא דורש זו אכן אופציה טובה גם כך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

רכב מצויין ואמין מאוד, מדובר בדגם 1800 , מנוע עם טיימינג, יותר מסובך ופחות אמין מה 1600, עדיין, מדובר באחד המנועים הכי אמינים שיש.

זה רכב סוס עבודה אמיתי, אומנם שנת 85, וגם אם מנוע גמור, אתה מביא ב 3000 ש"ח מנוע .

החשמל כמעט ולא מתקלקל ברכב הזה, מאוד עמיד, אין בעיות חשמל בד"כ וגם אם יש, הם מיניאטוריות וקל לתקן.

גיר פרמיטיבי שלוש הילוכים שגם....בד"כ לא מתקלקל וגם אם הולך גיר , ב 3000 ש"ח אתה משפץ אותו , במקום מקצועי.

טיפולים שוטפים אין בעייה לעשות לבד,הכל קל ונגיש,חלקים בשפע ובזול.

המזגן חזק מאוד יחסית לרכבים חדשים.

הדגם שאתה מדבר עליו נדיר על הכביש, ולכן הוא גם מיוחד ויש בו תוספות שאין ב DL מצוייה.

ח"ח, נעילה,ה"כ ,מראות חשמל,מגנזיום,צמיגים רחבים,כסאות אורטופדיים ועוד.

מומלץ.

ה 1800,גם סוחב מצויין.

• תוכן חדש...