Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שה"מוסכניק" טען לי שהטורים בסדר גמור, עדיין הייתי מעוניין לשמוע מכם.

במצב פארקינג או ניוטרל (מנוע עובד, כמובן) מחוג הטורים עומד על שני "פסיקים" מעל ה"0". מתחת לאמצע שבין ה"0" ל"1". מידי פעם זה נראה שהאוטו קצת רועד, כאילו המנוע מתקשה לעמוד במצב הזה, (הרגשה של "נקודת זינוק" בגיר רגיל) ואז המחוג של הטורים מטפס קצת למעלה לכיוון ה"1".

אגב, אין שינוי משמעותי כשהמזגן פועל.

זה בסדר?

הניסוח עילג משהו, אבל זה המיטב במצבי שאיני מכיר מונחים מקצועיים.

עמכם הסליחה.

תודה.

פורסם

נשמע לי בסדר למרות שההסבר לא כ"כ ברור, בכל אופן צריכים להיות לך בערך 800 סל"ד.

תעשה ניקוי בית מצערת על מנת להפיג את הרעידות. אולי תצטרך גם ניקוי מזרקים, זה יקר יותר, תתחיל מקטן.

פורסם

להערכתי זה מצב לא תקין.

אם הבנתי אותך נכון, שני פסיקים מעל האפס הם 400 סל"ד.

רק לשם ההשוואה - אצלי ברכב (שש צילנדרים 2.500 סמ"ק) במצב D המנוע עובד ב- 650 ב- N הסל"ד 800.

הרכב עם 8.000 ק"מ כך שהוא חדש לגמרי.

פורסם
ערב טוב.

מעבר לטורים שאת זה ניתן לכוון בשנייה - (כיוון עדין) האם הרכב מההסס בתחילת נסיעה ? כאילו חסר לו כוח?

בברכה.

חיים יוד.

לא מהסס בתחילת נסיעה.

כשאני עומד ברמזור למשל הוא יכול לנוע בין 400 סל"ד ל800 סל"ד.

פורסם
לא מהסס בתחילת נסיעה.

כשאני עומד ברמזור למשל הוא יכול לנוע בין 400 סל"ד ל800 סל"ד.

הייתי מתחיל לחפש את הבעיה במצערת.

פורסם

מד הסל"ד לא מראה את הסיבובים המדוייקים של המנוע במצב סרק ולכן אין להתבסס עליו לאבחון.

יש לבצע בדיקת סל"ד עם סורק, אקדח הצתה או כל אביזר אחר שמודד סל"ד מנוע.

פורסם

דניאל חסר לי משהו בתגובה שלך, למה שמד טורים תקין

ישקר, נכון שבהתחברות לסקנר אני רואה צג דיגיטלי (ספרות)

והמחוג עצמו וויזואלית בלוח השעונים שונה אך לא ניתקלתי בזיופים

עד כדי חשש לחוסר אימות,

ואף שאני מאמין שברכבו של פותח השרשור,

אין זיוף במד הטורים בקיצוניות כזאת שמד הסל"ד מתחת ל500 סל"ד

ישנה בעיה בייצוב הסל"ד ברכבו. ונכון עוד שמנוע מזדה גם מתחת ל 500 סל"ד

עדיין המנועים עובדים סדיר ללא חשש למנוע כבה, בקיצור להערכתי יישנה בעייה .

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

עוד לא פגשתי שמד סל"ד מדייק. והוא גם לא אמור לדיייק בסל"ד נמוך. בהרבה רכבים גם אין סקלה מסומנת בין 0-1000 סל"ד ולכן אין אפשרות לדעת בכלל אם מדובר ב 600 או 900 סל"ד.

כמכונאי או איש אבחון אין להתייחס לקריאת מד הסל"ד כלל.

פורסם

דניאל חלילה לי להכנס איתך לעימות בשרשור הנ"ל

יכול מאוד להיות שהצדק איתך אך אני אישית

לא ניתקלתי אולי במצב שמד הסל"ד מזייף לעומת הסקנר

בהפרש שיסב את צומת ליבי לזיוף

נ.ב.ממש מסקרנות באלו רכבים אין 0 ל 1000 סל"ד

גם משהו שלו היצלחתי להיזכר בלוח שעונים שמתחיל מ1000 סל"ד

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

אין כאן עניין של עימות רק עובדות.

אני אפרט עוד:

מד הסל"ד לרוב לא מתחיל מ 0 ובין נקודת ההתחלה של הסקלה ל1000 אין שנתות שמחלקות ל- 100 סל"ד, ולכן לא ניתן לקבוע בוודאות עפ"י מד הסל"ד כי מנוע אכן עובד בסל"ד הרצוי והמיועד.

דוגמא, מנוע אמור לפעול בסרק, כ 850 סל"ד. אתה חושב שתוכל לקבוע עפ"י מד הסל"ד כי אכן זה בדיוק כך? כמובן מבלי להכיר את דגם הרכב או לשמוע את המנוע.

שבעל הרכב ,המכיר את המכוניתו, נכנס למוסך ואומר כי בדר"כ המחוג קצת לפי ה 1000 ועכשיו הוא קצת פחות, הוא כנראה מבין שיש בעיה, אך אתה, עד שלא תתחבר עם סורק ותקרא סל"ד אמיתי, לא תוכל לדעת בוודאות עד כמה קיצוני ומשמעותי השינוי.

פורסם
עוד לא פגשתי שמד סל"ד מדייק. והוא גם לא אמור לדיייק בסל"ד נמוך. בהרבה רכבים גם אין סקלה מסומנת בין 0-1000 סל"ד ולכן אין אפשרות לדעת בכלל אם מדובר ב 600 או 900 סל"ד.

כמכונאי או איש אבחון אין להתייחס לקריאת מד הסל"ד כלל.

אצלי ברכב בדקתי מספר פעמים את נושא הסל"ד והשוואתי אותו עם כלי האיבחון VAG-COM ונמצא סטייה של 20 סל"ד שזה בתחום הסטייה של סל"ד הסרק שהינו 700 פלוס/מינוס 50.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא אין לי אבל בתוכנה ניתן לקבל קריאה מדוייקת של הסל"ד וגם על הפנל של מערכת בקרת אקלים את הקריאה המדוייקת.

נכון שלא ניתן להבחין במדוייק בתצוגה של לוח השעונים את הסל"ד המדוייק האם הוא 600 או , 700 אבל אפשר להעריך האם זה 650 או 700 'לפי העין'.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...