Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לכך אבל זה נראה הקרוב ביותר.

בכל אופן - מנהלים בבקשה תעבירו אם זה לא מתאים לפה (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים).

חשבתי לקנות את אחת הדיבוריות האוניברסליות שקיימות בזאפ.

רציתי את דעתכם בקשר לדיבוריות האוניברסליות שמתחברות למצת.

ברשותי מכשיר סמסונג I410.

האם הדיבוריות האלה שוות את הקנייה? מחזיקות מעמד? שומעים בהם נורמלי? (מבלי נסיון)

תודה לעוזרים.

פורסם

בדיבוריות יש ומומלץ "ללכת" על המקוריות בלבד . או על בלוטוס איכותית כדוגמת המוצר שקוברה משווקים ושעולה מעל 1000שח (parot כמדומני) .

בכלל, היה רצוי קישור לסוג הטלפון שלך ולדיבורית שהתכוונת. יתכן ואז התשובה היתה החלטית יותר או פחות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אין מציאות. בכל אופן אני לא מאמין בהם.

מחיר מחירון: ₪139.00

מחיר בחנות: ₪59.00

בדכ הזול יוצא יקר. במקרה הזה זה אולי רק 59 שח שכר לימוד, ואולי בכלל יספק את הצרכים שלך, כי האופציה השניה של להחזיק את הטלפון ביד יקרה הרבה יותר. אך עם דיבורית כזו כנראה שהאופציה שלהחזיק אותו ביד במקום להשתמש בדיבורית ככל שניתן לכנות את הדבר הזה דיבורית תקרוץ לך .

אם אתה יכול לקבל לבדיקה אז מה טוב.

זו דעתי האישית, ולא בדקתי את הדיבורית הזו. בסך הכל דיעה מנסיון עבר של דיבוריות לא מקוריות.

בכל מקרה ,אתה תבדוק ותחליט אם טוב לך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

רכשנו השבוע מכונית טויוטה יאריס חדשה. אומנם יש אפשרות לעדכן במערכת המולטימדיה של הרכב מספרי ניידים אבל אם רוצים להחליף התהליך קצת מעצבן. גם העובדה שאם אני (הנייד שלי מוגדר כרגע) לא ברכב, אין אפשרות לחייג או לקבל שיחות.

האם יש אפשרות להתקין דיבורית אוניברסלית לרכב כדי שכל אחד יוכל לחבר אליה את הטלפון שלו עם כניסה לרכב?

תודה מראש על כל תשובה - נאוה

• תוכן חדש...