Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מצבר


rac710
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הבעיות הרבות שצצו לי במהלך תאונה נוסף לכל הסיפור מצבר בעייתי. לא מניע בלי כבלים, לפני שהתייאשתי הופיעו גם תיקתוקים מוזרים (מה פשרם? חיפשתי בפורום וכל אחד אומר משהו אחר).

אני רוצה למכור את האוטו עוד 4 חודשים והוא צריך להיות זמין לי לנסיעה בינתיים לכן חשבתי לקנות מצבר משומש כי חדש עולה 450 ש"ח לפחות שאני לא רוצה להוציא.

כדאי? מה צריך לבדוק לפני כן? ואיך אדע לגבי אמינות?

הרכב: פיאסטה .88 איזה מצבר מתאים? סוג וכמה אמפר?

והכי חשוב: איפה מוצאים? (באיזור המרכז)

תודה מראש

 

 

ראשית ומעבר להוראות הפורום שכנראה לא קראת אותם, שים לב גם

 

להוראות כותרת כאן . הנהלת הפורום.

 

 

למותר לציין שלא נותר לבינתיים, אלא לנעול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...