Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב- 880PRS יש מיקרופון שמקבלים שמשמש לעשות אילו-שהן מדידות. אותו סוג?

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם
.

וכמו תמיד, אבל, ויש אבל, --בכל כלל יש יוצא מן הכלל, ויתכן שיש יותר מיוצא מן הכלל אחד, כי אחד לפחות אני מכיר, כך שבטוח יש עוד. יש אפשרות לדעת מי? והאם הוא מתקין ?

בברכה

דני

אודה על תגובה

בברכה יהודה

פורסם

יש לי מיקרופון של rode שאמור להספיק לבדיקות. (http://www.rodemic.com/?pagename=Products&product=NT3)

אני מתכוון להכין Setup כזה עם הלפ-טופ בקרוב (לא מוצא זמן בינתיים).

לפני בדיקה עם לפ-ופ צריך לכייל את הכרטיס קול, עושים loop מה-in ל-Out ומודדים כמה רעש נוצר מהכרטיס עצמו, בכרטיסים זולים זה די משמעותי.

בכל מקרה שמעון מסאונד סטורם מאפשר שימוש חופשי ב-RTA שלו ככה שכרגע נראה לי שאני פשוט יקפוץ אליו ויישב שם איזה יום יומיים :) כדי לכוון.

אני לא מכיר את ה-880PRS אבל מיקרופון איכותי עם Phantom power (מגבר מתח ל-48V בדר"כ) מתחיל מ-150 דולר, אני בספק אם זה המצב ב880PRS.

חשוב שהמיקרופון יהיה מיוחד למדידות ולא מיקרופון של הופעות (זמרים) כי אז למיקרופון יש כיוון (למנוע פידבק) ופילטרים נגד רוח תדרים נמוכים, נשימות של הזמר ועוד.

בכל מקרה, חשוב לזכור שגם עם ציוד יחסית פשוט אפשר לבצע בדיקת RTA בסיסית שתתן לכם מושג איפה אתם נמצאים ומשם להמשיך בכיוון עדין לפי סוג המוזיקה שלכם.

אנשים משקיעים אלפי שקלים על מגברים, HU, פודים, קורות ומתעצלים לעשות בדיקה פשוטה שלוקחת 10 דק'.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
ב- 880PRS יש מיקרופון שמקבלים שמשמש לעשות אילו-שהן מדידות. אותו סוג?

המיקרופון שמקבלים במכשירים מהסדרות הגבוהות של פיוניר משמש את המכשיר לביצוע טיים קורקשן אוטומטי. פונקצייה זוועתית ומיותרת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...