Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1000 ידני הרכב נקנה לאחרונה. הרעש עולה יחד עם הסל"ד(כמו דפיקות קטנות תיק, תיק, תיק יורד ועולה לפי הסל"ד)

חבר טוען שזו בעיה של גל ארכובה עקום שהבוכנות מתחככות בו האם יש למישהו השערה לגבי זה

ומהי העלות הצפויה במקרה של החלפת גל ארכובה?

מנוע 1000 סמ"ק שנת 1990 3 צילינדרים.

תודה לעונים.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

יש לאבחן שאכן מדובר במנוע שסיים את חייו או שמא ברעש מכני אחר שניתן לסדרו בעלויות סבירות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כמה עולה להחליף מנוע 1000?

אשמח לקבל הערכה או סכום מדוייק.

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

עדכון מצב:

הרכב היה במוסך והקראנק דופק.

הם טוענים שהוא יכול לנסוע ככה עוד הרבה או שפתאום המנוע יפסיק לעבוד.

מה אתם אומרים מה מומלץ לעשות, להחליף מנוע?

פורסם

מנוע 1000 סמ"ק. 3 בוכנות.

הרכב היה במוסך והקראנק דופק.

הם טוענים שיכול להיות שהרכב ימשיך לנסוע ככה עוד הרבה או שפתאום המנוע יפסיק לעבוד.

מה אתם אומרים מה מומלץ לעשות, להחליף מנוע?

פורסם

אתה יכול להסביר לי למה ומה זה אומר בדיוק?

(הבנתי שקשור לגל ארכובה?)

להבא נא לא לפתוח שרשור חדש כל פעם שיש עדכון - מועצת הפורום

פורסם

לעצם העניין תיאלץ להחליף מנוע כיוון ששיפוץ מלא/החלפת רינגים אינו משתלם ועלול לעלות יותר מעלות הרכב.

כדאי לברר כבר עכשיו מהו מחיר מנוע לרכב זה במספר פירוקיות כדי שתהיה לך הערכת סדר גודל של מחיר ותוסיף בערך 1000 ש"ח עבודה + מע"מ

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עצור! לפני החלפת מנוע, כל הסיפור יכול להסתיים עם החלפת מייסבי טלטל וזהו.

מציע לפרק אגן שמן לבדיקת מייסבים. עם גל הארכובה פגוע - להחליף מנוע אם לא להחליף רק מייסבים, עלות משוערת כ 1000 ש"ח.

• תוכן חדש...