Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו הופכים בנושא כל הזמן בעקיפין בת'רדים לא מתאימים

הגיע הזמן לפתוח את הקלפים, מהי מערכת טובה לדעתכם?

איך בונים מערכת טובה?

ואיך לטעמכם ניתן לבנות מערכת טובה בתקציב נורמאלי (גג שבגג 6-8K)?

על מה נתפשר במערכת ועל מה לא?

איך נגדיר מה אנחנו מחפשים בסאונד?

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1.אבנר אני רואה שמאוד משמעם לך(מה אין מה לפרק יותר?:cry::-D).

2.פירוט מדוייק של צליל בעל אחוזי עיוות נמוכים בעוצמה יחסית גבוה.

3.באס מדוייק אפשר מגיע לא רק מהחלק האחורי אלה "מקיף"אותך 360 מעלות.

4.כיוון פאזיונלי של רכיבי הקומפוננט.

5.סאונד כמה שיותר נאמן למקור האמיתי(בגבול התקציב וטעם הטוב).

פורסם

עזבו אתכם שטויות.

לשחזר חוויה של מועדון ברכב [רק עם יותר באס]

כלומר ,צליל סראונד , ווקאל אדיר , תיבות גדולות , מגברים יותר גדולים , והרבה עיגולים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
עזבו אתכם שטויות.

לשחזר חוויה של מועדון ברכב [רק עם יותר באס]

כנ"ל. אחרי זה, מה שרשמת סתם שטויות :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מערכת שנעימה לי לאוזן.

לא לאף אחד אחר.

אם זה טוב לי זה , זה הכי טוב בעולם.

ההתפשרות היא על הרמקולים.

מערכת ב 8K אין שום בעיה.

חיווט 400 ש"ח.

מגבר 3000 ש"ח

דיסק 3000 ש"ח.

רמקולים 1000 ש"ח

סאב 1000 ש"ח.

פורסם

מערכת טובה?? אין .

הסבר שלי:

אין סוף אולטימטיבי לזה,

נכון שכל אחד והאוזן שלו, אבל תמיד יש מה להוסיף, ותמיד אפשר לשמוע עוד צלילים שלא שמענו לפני, וכו'..

(לא מסכימים? יאללה מכות :wink: )

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לדעתי מערכת טובה זאת מערכת שאתה מרוצה מאיך שהיא נשמעת.

ולא משנה אם הסאונד נאמן למקור או לא... הכי חשוב זה שהמאזין מרוצה!!!

פורסם

לאודיופיל לא תהיה מערכת טובה (לטעמו) לעולם!

תמיד יש מה לשפר/להחליף/להתקין/לכוון/להדביק/לשייף וכו'.

זהו תחביב מצויין אך לצערי (כמן כל דבר בחיים) משיק לפונקציה של תקציב.

בברכה.

בוריס.

פורסם
שאלתי לדעתכם, לא לאחרים

מה הופך מערכת לטובה?

השקעה רצינית במערכת,אי זלזול ויריות בתקלות (troubleshooting).

לדאוג תמיד לאיטום(במידה ויש תקציב),תמיד לכוון את המערת לbest ,ולדאוג שאף פעם לא יהיה אחוז עיוות גבוה.(או נמוך).

פורסם

לטעמי מערכת טובה אינה יכולה לעלות 8K אלא לפחות 12 . מערכת טובה היא מערכת שנותנת אמינות למקור בצורה טובה , היא מערכת שמטפלת במוסיקה כלית ומוסיקה ווקאלית (במיחד נשית) בצורה מעולה . עם דייוק פירוט ומהירות וגרף הענות כולל ישר כסרגל (שלא יהיה תדר מסויים שישתלט על המוסיקה ) לא עייותים לא היסס ולא צווחנות בקולות של נשים שבמקור אין וכו' וכו' וכו' .

ממש לא נראה לי שניתן לבצע את זה בפחות כסף אבל אשמח להתבדות

בברכה יהודה

פורסם

מערכת טובה בשבילי היא קודם כל מערכת שכל הרכיבים בה מתאימים אחד לשני. כזאת שיש בה כיוון כללי. אדם שמרכיב את המערכת צריך לוודא שאופי הרכיבים דומה ביניהם. סאב - כמה שיותר מהיר ומדוייק. סט קדמי מפורט שיודע לרדת נמוך ולהשלים את ה"מכה" של הסאב. טוויטר נעים ורך. HU בעל קרוסובר פנימי, אקווליזר נורמלי וtime correction. מגברים איכותיים, רצוי שיהיו מחוברים בבי-אמפינג. אם אפשר - קצת אסטטיקה: התקנה מושקעת, בנייה לקומפוננט, תאורה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

הבעיה הכי גדולה היא שאם הזמן ההגדרה הזאת משתנה בגלל שהתמונה הכללית שלך לגבי סאונד מתרחבת בעקבות הידע שאתה רוכש וגם בעקבות זה שאתה לומד עם הזמן למה להאזין כשאתה שומע מוזיקה.

היום אני לא מסוגל לאמר שבמסגרת התקציב שאתה ציינת אני אוכל להשיג את התוצאה המתבקשת אם כי חלק גדול מהרכיבים ברכב שלי הם מאוד בינוניים.

אני לא מתפשר על הרמקולים - הם חייבים להיות משהו שיש לו צוויון צליל שקולע לטעמי, הם צריכים להיות מדוייקים, חזקים ולא בהכרח נאמנים למקור אם כי מורל מאוד נאמנים למקור (במקרה שלי) - אלא הם צריכים לספק סאונד שיעלה לי חיוך.

אני לא מתפשר על הקרוס - והHU חייב להכיל מעבד משוכלל וטוב לשליטה במערכת (אלא אם כן יש סאונד פרוססור שמחליף את הצורך בHU כזה וגם מספק קרוס מתאים)

ובעתיד - אני מתכוון גם לשדרג מגברים - וזה בעקבות מה רשמתי במשפט הראשון...

ככה שכל מי שכותב כאן תשובה, סביר להניח שהיא תשתנה עם הזמן.

והכי חשוב - להיות מרוצים מהרגע הראשון - ולשאוף לשיפורים בהתאם ליכולת הכלכלית (שזה בד"כ גם דבר שאמור להשתפר עם הזמן - בברכה ממני לכל חברי הפורום שזה יקרה לכולנו).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
.

ההתפשרות היא על הרמקולים.

התפשרות היא על רמקולים ?? :shock:

רמקולים זה הדבר הכי חשוב שהכי משפיע על הסאונד בפועל. ברכב אתה מתפשר על הצמיגים ??

להגיד להתפשר על רמקולים מראה על חוסר היגיון והבנה בסיסים בסאונד.

אפשר להגיד שמה שחשוב זה איזון בין המרכיבים , אבל בכל מקרה הרמקולים קובעים איך ישמע הסאונד ברכב וצריך להתאים את שאר הרכיבים כדי להפיק את המקסימום מהרמקולים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...