Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיא, הבנת ולא הבנת:lol:. 5 פירלסים בארץ זה לא מתקפה, זה הכל.ממש לא קשור לזה שהוא מיוחד או לא מיוחד. וזאת היתה תשובה לרוני על "מתקפת CVR" שלו והשוואה לפירלס. מה קשור הקסנון? תקרא את ההודעה המקורית:

"אם כל אחד היה קונה לפי התלהבות הממליצים בפורום - מזמן היה לכולם פניקס גולד קסנון :twisted:"

כן, אני מודה, זאת היתה עקיצה קטנה וידידותית לכיוון שלך, הסמיילי אמור לסמן את זה שזה לא רציני. ירדתי על זה שהתלהבת מהקסנון שלך כל כך, שבכל פעם ששאלו על סאבים, איך שהוא היית מצליח לשנות את הנושא לקסנון. לא ירדתי על הקסנון עצמו, תהיה רגוע (כבודו במקומו מונח:lol:), רק עליך. והמשפט היה אמור להיות הוכחה לזה שלמרות שהיו מאות המלצות (של מישהוא שאנחנו מכירים?) על קסנון, זה לא גורם לכולם לקנות אחד (כי אחרת כבר היה כזה לכולנו), אז למה לפחד שהתלהבות שלי מפירלס (גם בזה אני מודה) תגרום למתקפה.

זהו, אכשיו מובן? אני אנסה להיות יותר ברור בפעם הבאה. לא לריב, ילדים!

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה עם האליינטים שלך? גם אם כן הם עולים בארץ 3200 ש"ח עP זאפ בניגוד ל2500 ע"פ זאפ הIDMAX ופחות הגנסיס . אז לא בטוח שסאב שיש לו ביקורות מעולות ,אבל הוא לא כ"כ ידוע שווה יותר מסאבים מעולים עד מצוינים כמו אלו שהוזכרו פה שעולים 2/3 המחיר

לא מדוייקים יותר?

כך נראה לי

ולגבי הוויכוח אז אומר זאת ככה עוד לפני ששרגאמן קנה את הפירלס וכולכם הלכתם לקנות , גם אז אמרתי כול הזמן שהפירלס הוא סאב מעולה ושאין לקסנון ועוד כמה מקום לידו .

בברכה יהודה

פורסם
יהודה, אתה שמעת את הקסנון? אבל תהיה אמיתי.תגיד את כול ההמלצות האחרות שלי שמעתי ? האם הן לא נכונות ?

גיא.

יש לי כבר נסיון אדיר בבחינת רכיבים ללא שמיעה שלהם מראש , יש לי מגבר ביתי שמורכב מPRE ו POWER ששניהם מדובר באלפי $ ושניהם נקנו כמעט לחלוטין על עיוור .

את המערכת הבאה שלי לרכב אני קונה על עיוור אז מה ?

בא נגדיר את זה ככה אתם יכולים לא להאמין אבל בסופו של דבר תראו שכמעט כול ההמלצות שלי היו יותר מדוייקות מאלו ששמעו

בברכה יהודה

פורסם

הבנתי שלא. אוקיי. זהו. אמרתי את שלי :-)

וחס וחלילה אני לא ממעיט בניסיון שיש לך באודיו הן הביתי והן לרכב. בכל מקרה, רק רציתי לדעת אם אתה מסתמך על משהו (חוץ מזה שאתה כבר יודע לבד להבדיל בין רכיבים מה יותר טוב, חוץ מזה תניח את זה בצד :-) ) לגבי מה שאמרת. אוקיי. נוותר. לא נכנס לויכוח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין מה לנסות לשכנע אחד את השני מה טוב יותר, מה טוב פחות, מה רע ומה לא.

זה מיותר.

למה אנחנו תמיד ממליצים ככלל אצבע - להאזין לרכיבים?

כי רק כך אותו אינדיבידואל יכול להחליט מה טוב לו.

גיא, ניכר שאתה מרוצה עד הירח ובחזרה מהקסנון - וזה מעולה.

אבל זה לא הופך את הסאב לסאב מהטובים שיש או הגרועים שיש.

אולי לטעמי או טעם אחרים הוא ממש לא זה.

החלק הכי כיף? שאין טעם לנסות לשכנע אותנו כל עוד עבורך הוא עושה את העבודה כמו שצריך.

לעולם לא נכנסתי לרכב ונתתי לו ביקורת.

אני תמיד שמח לדעת שמי שנוהג בו גם מרוצה ממה שיש לו בפנים.

• תוכן חדש...