Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לטעמי גימיק מדליק לגמרי,ואפילו יעיל מאוד,בתנאי אחד:

*שיחד איתו כל חלון מצוייד במנגנון עצירה למקרה שיש יד או משהו שחוסמת את סגירת החלון.

לא הייתי רוצה לנסוע עם ילדים קטנים ברכב שמצוייד בגימיק הזה ללא איזשהו מנגנון בטיחות כלשהו.

במידה ולא הובא לידיעתך , ( בלי שום קשר לתופעה המוזרה שצויינה כאן ) מנגנון נסיגה ( כזה שמזהה מכשול ופותח את החלון ) קיים כבר בחלונות חשמל ברוב הדגמים החדשים , ואני מניח שהמנגנון הזה קיים גם כאן .

פורסם

רגע........

מנגנון נעילה (כזה שמבטל כליל את האופציה "לשחק" עם החלונות) קיים כמעט בכל רכב באמת.

אבל הבחור אומר שמנגנון נסיגה נמצא אצלו רק בחלון הנהג (כדי לא לשבור לנהג ערס את היד?......:wink:), השאלה היא מה עם החלונות היותר "קריטיים", החלונות האחוריים ?

לבחור שכתב אחרי שמנגנון נסיגה קיים כיום כמעט בכל רכב,אתה בטוח במה שאתה אומר,או שזה מבוסס על השערה בלבד ? (שואל ברצינות).

ראיתי הרבה מפרטים של רכבים,ובאף אחד מהם אני לא זוכר שמצויין מנגנון נסיגה של החלונות,וזה דבר שדווקא כדאי מאוד לציין כי זה יכול להיות מאוד חשוב למשפחות עם ילדים קטנים,וכיוון שפה בארץ לא ממש טורחים להתקין את הדברים ברמה הכי גבוהה, משום מה יש בליבי ספק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רגע........

לבחור שכתב אחרי שמנגנון נסיגה קיים כיום כמעט בכל רכב,אתה בטוח במה שאתה אומר,או שזה מבוסס על השערה בלבד ? (שואל ברצינות).

יש בבעלותי שני רכבים אחד מודל 98 והשני מודל 2004 בשניהם קיים מנגנון הנסיגה .

מעבר לכך אני מכיר עוד כמה חברים עם דגמי רכב שונים שגם אצלם זה קיים .

לא יודע איזו מכונית יש לך , אבל גש אליה ועשה ניסוי ( רצוי עם אמבולנס ליד :wink: )

תכניס יד לחלון פתוח ותן לחיצה לסגירת החלון , חזור לכאן עם היד שנותרה מחוברת כדי לדווח :confused:

פורסם

מנגנון הנסיגה, כפי שאתם קוראים לו, שנקרא ANTI-TRAP הוא חלק מקורי של מנגנון החלון שמפוקד ע"י בקר אלקטרוני וקיים כאשר יש אופציית הרמת חלון אוטומטית על-ידי לחיצה בודדת. הוא אינו חלק חיצוני או חלק מיחידת מרים השמשות.

קיים לרוב רק בחלון הנהג, אך ניתן למצוא אותו מותקן גם לשאר החלונות בדגמי יוקרה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב נסעתי למוסך היום וסידרו את זה ב2 דקות. מסתבר שבהתקנות הראשונות של מרימי השמשות לא ניתרלו שם משהו. בקיצור, 2דקות והייתי שם.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...