Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שהבנתי ומניסיום קצר, כשאני שם כניסת אויר מבחוץ אז החלונות לא נסגרים אוטומטית. שאלתי את המוסך והם אמרו שניתן לבטל לחלוטין.

פורסם
יש הגיון שמתי שאתה רוצה לקרר את האוטו הוא יסגור את החלונות

רגע רגע , ומה קורה אחרי צלחת חומוס באבו גוש ונסיעה ביום שרבי צפונה עם המשפחה ברכב :roll::?:

פורסם

או שאתה פותח את החלונות. או שאתה פותח את המזגן. אבל לא את שתיהם ביחד(עובדים ביחד כ 3 דקות ואז החלונות נסגרים)

פורסם
מה זה השטויות האלה? לא פלא שהם דורשים ממך לעשות נסיעת מבחן לפני שאתה קונה !

שבוע הבא תמצא את האוטו שלך במסיבת אסיד בדרום נסע להתפרק קצת...

אבי.

הכי טוב מזגן לא מקורי של אלכס אורגינל.... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כמו שהבנתי ומניסיום קצר, כשאני שם כניסת אויר מבחוץ אז החלונות לא נסגרים אוטומטית. שאלתי את המוסך והם אמרו שניתן לבטל לחלוטין.
והמשפט הזה הופך את זה לגימיק סוף הדרך !! זה נחמד, זה חמוד, זה אולי יעיל לחלק מהאנשים, ומי שלא בא לו ? שיבטל

*אייל, יותר טוב מכלום ! לא ?

פורסם

עתיד, באמת אני אשמח להסבר מה למי זה יעיל ובמה? זה בדיוק כמו לשים כפתור חשמלי על הריצפה מול המקרר שכאשר אתה נעמד מולו, הוא נפתח אוטומטית.

נשמע לך הגיוני? ברור שכן, נשמע לך יעיל? ממש לא.

סתם גימיק מטופש להחריד שלא יעזור אפילו לבן אדם אחד.

נורא קשה ללחוץ על כפתור חשמלי.

פורסם

זה מטופש כמו הפעלת אורות אוטומטיים בלילה - קשה ללחוץ על כפתור ?

הפעלת ווישרים אוטומטית - קשה ללחוץ על כפתור ?

מערכת בקרת אקלים - קשה לשנות מהירות ?

פתיחת חלון בלחיצה אחת - קשה להחזיק את הכפתור לחוץ ?

בקרת שיוט - קשה ללחוץ עם הרגל על הגז ?

כל הדברים האלו ועוד הרבה מאוד דברים יכולים להתבצע באופן ידני, אבל עדיין יצרנים בחרו לתת אפשרות שזה יתבצע באופן אוטומטי, למה ?

א.גימיק שיווקי

ב.נוחות

ג.התקדמות

זה מאוד נחמד לדעתי האישית שאם עכשיו אני נוסע בעיר עם חלונות פתוחים ופתאום מתחיל להיות לי חם, אני נותן לחיצה על המגזן והוא סוגר לי את החלונות, בבתנאי כמובן שיש אפשרות לבטל את זה ויהיה אפשר לעשות הכל בצורה ידנית, אם הוא כופה עלי את זה אפילו אם אני לא מעוניין ב"שירות" זה כבר בעיה !...אבל פה כמו שנאמר זאת הצעה מבית טויוטה - לא רוצה ? תכבה...

לדעתי אחלה גימיק...

פורסם

אתם סתם אומרים דברים לא נכונים. לפי המוסך לא קיים דבר כזה כלל. זו תקלה! אני שמתי לב לסימפטומים של התקלה. וראיתי שיש מצב שזו לא תקלה.. אבל אולי זו כן תקלה.

פורסם

לטעמי גימיק מדליק לגמרי,ואפילו יעיל מאוד,בתנאי אחד:

*שיחד איתו כל חלון מצוייד במנגנון עצירה למקרה שיש יד או משהו שחוסמת את סגירת החלון.

לא הייתי רוצה לנסוע עם ילדים קטנים ברכב שמצוייד בגימיק הזה ללא איזשהו מנגנון בטיחות כלשהו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...