Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג ברגוע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואוו יפייפיה אמיתית כמו שאומרים "היפה והחיה"

אממ אפשר לדעת כמה עלה לך כל הסיפור לייבא אותה? וכמה זה בערך שיפוצים וכו..:twisted:

כי אני מעוניין לייבא לי משהו בעתיד כמו מוסטנג או צ'אלאנג'ר 71 ככה וצריך להכין תקציב

אני אשתדל להשאר בתחום ה 100,000 ש''ח בסיום. עד עכשיו עוד לא הגענו לאמצע הדרך, והיא עוד ארוכה ורבה .

זהו פרוייקט ארוך זמן (שנים) ותכנון התקציב שונה מאדם לאדם.

בהצלחה

"You're born at Point A. You die at Point B. Kick maximum ass in between!" - Ted Nugent :twisted:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער על האוף,אבל אתה חייב לתקן את החתימה שלך...

אם כבר לצטט אז כמו שצריך :

"אתה מתחיל הכי מהר שלך ולאט לאט אתה מגביר."

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מצטער על האוף,אבל אתה חייב לתקן את החתימה שלך...

אם כבר לצטט אז כמו שצריך :

"אתה מתחיל הכי מהר שלך ולאט לאט אתה מגביר."

צודק....

במחילה מסא''ל קרמבו....

אתה מתחיל הכי מהר שלך ....ולאט לאט אתה מגביר

יתוקן

"You're born at Point A. You die at Point B. Kick maximum ass in between!" - Ted Nugent :twisted:

פורסם

שיפוץ מתלה קדמי: זרועות משולשים ומוטות מערכת ההגה- מהחנות , השאר הורד מהאוטו, קיבל ניקוי חול + יסוד אפוקסי וצבע שחור סופי.

גומיות: שילוב של רגיל ופוליאוריטן.

מחר מורכב חזרה ויוצא לנסיעת מבחן. התלבטתי קשות עם להרכיב את מגביהי הקפיצים הקדמיים שהגיעו בשקית עם האוטו... אולם מחשש שלא אעבור טסט ויתרתי בשלב זה.

שיפוץ מתלה קדמי 5.jpg

פורסם
שיפוץ מתלה קדמי: זרועות משולשים ומוטות מערכת ההגה- מהחנות , השאר הורד מהאוטו, קיבל ניקוי חול + יסוד אפוקסי וצבע שחור סופי.

גומיות: שילוב של רגיל ופוליאוריטן.

מחר מורכב חזרה ויוצא לנסיעת מבחן. התלבטתי קשות עם להרכיב את מגביהי הקפיצים הקדמיים שהגיעו בשקית עם האוטו... אולם מחשש שלא אעבור טסט ויתרתי בשלב זה.

נראה טוב

מחזיר אותי בערך שנתים אחורה שהייתי בשלב הזה

מבחינת מגביהי קפיצים לא יודע למה אתה מתכוון אבל אם אתה מתכוון ל

http://www.mustangsplus.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Store_Code=MPFMP&Category_Code=coilpads

לעיגולים האלו אז הם נועדו למנוע רעשים ווברציות הם באים בין הבית בולם לקפיץ

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

למה למה להגביה את האוטו?

אני מציא לך להביא את הקיט של PST לפרונט במקום להשתמש בחלקי חילוף מגומי, גם ההגה יהיה יותר מדיוק וגם המערכת מתלים הקידמית תהיה יותר אמינה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הSUSPENSION הורכב ומחר נסיעת מבחן + כיוון פרונט.

החלקים התאימו אחד לאחד לא חסר כלום עד לרמת הפין פציל הקטן ביותר. MUSTANG UNLIMITED עשו זאת שוב והוכיחו שיש עם מי לעבוד

יורם

Front Suspension.jpg

פורסם

קל לעבוד עם מוסטאנג UNLIMTED שאתה נמצא בארה"ב, לנו הם תקעו בהמתנה הזמנות של אלפי דולרים רק בגלל שהיה להם קשה להשיג דברים שנגמרו להם ב STOCK , שמחכים ל3 משטחים מלאים חלקים חודשיים רק בגלל שהיה להם קשה להשיג משאבת מים משופרת ועוד כמה חלקים אתה ממש חוטף קריזה, מה עוד שהמנהל של המכירות שם אנטיפט.

בסוף לאחר צעקות רבות ואיום של ביטול ההזמנה שעמדה על מעל 3000$ הם עשו מאמץ ואחרי חודשים הם שלחו אותה.

מאז למדתי , חלקים מכאנים , שיפורים SUMMIT RACING תמיד המחיר שם יותר נמוך והשרות הרבה יותר טוב ומהיר.

אם אני צריך חלקים של רסטוריישן לאוטו אני קונה רק מ MUSTANGS PLUS או מסקרמנטו.

PST יקר זה נכון,אבל אין שום חברה שעולה על אייכות של הקיטים של הפרונט שלהם.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

עד היום לא היתה לי שום בעיה עם MU ועבדתי עם המחסן בג'ורג'יה ובקונטיקט. אמנם אצלי המשלוחים תמיד בתוך ארה''ב ולא בשילוח בינ''ל שמסרבל את כל העסק במיוחד כשאתה מפיל את זה על האמריקאי הממוצע שיושב שם ועונה לטלפון.

NPD גם כן מצוינים והשירות שם ב4-5 פעמים שעבדתי מולם היה יוצא דופן עד לרמה של יצירת קשר איתי לוודא ש אני בטוח לגבי חלק מסויים שהזמנתי שכן הוא לא מתאים למוסטנג 65 (בקליט לאורות אחוריים למוסטנג 67 שהזמנתי עבור חבר)

מצאתי גם שהבדל המחירים הוא ממש זניח במיוחד כשהמקום ה ''יקר'' נותן פרי שיפינג ומשווה את ה טוטאל לעומת המקום ה''זול'' . לגבי האיכות..... כולם באים מאותם יצרנים.

עם מוסטנג פלוס לא יצא לי לעבוד

ו PST אני רק יכול ליהנות מעלעול בקטלוג שלהם.... אולי חלקים בודדים בהמשך אבל המחירים שלהם גבוהים בשבילי.

• תוכן חדש...