Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה שברגע שאני נועל את הרכב (ברשותי פורד מונדאו שנת 2004 דגם ג'יאה) על ידי השלט אז שיסגרו כל החלונות

זה אפשרי? אם כן איך עושים את זה?

פורסם

אצלי התקנה של שלט למרים חלונות קדמיים (אחוריים לא חשמליים)+ נעילה עלה 500 ש"ח

שעה עבודה, הם התקינו איזה מנוע בתוך הדלת הקדמית ועשיתי את זה בהרצליה בבית הרדיו ואזעקה אני חושב קוראים להם . הגעתי למקום אחרי שחברת הביטוח שלחה אותי להתקין אצלם קודן שעלה 350 מרשרשים נוספים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בשלב הראשון בדוק עם השלט המקורי של הרכב (לחיצה ארוכה על כפתור הנעילה). אם החלונות עולים פנה למוסך שהתקין לך את האזעקה.

פורסם
אצלי התקנה של שלט למרים חלונות קדמיים (אחוריים לא חשמליים)+ נעילה עלה 500 ש"ח

שעה עבודה, הם התקינו איזה מנוע בתוך הדלת הקדמית ועשיתי את זה בהרצליה בבית הרדיו ואזעקה אני חושב קוראים להם . הגעתי למקום אחרי שחברת הביטוח שלחה אותי להתקין אצלם קודן שעלה 350 מרשרשים נוספים.

הם לקחו לך 500 שקל על שלט למרים חלונות + נעילה מרכזית ? זה כולל עבודה ?

• תוכן חדש...