Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אפשר לחבר שני צ'נג'רים במקביל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בחיפוש ושאלות נפוצות לא מצאתי ,אני מקווה שזו לא שאלה טחונה .

יש לי JVCרדיו טייפ + צ'נג'ר מתאים ,הכל עובד סבבה (הם אולי עתיקים אבל הרכב יותר...).

אני רוצה לחבר במקביל עוד צ'נג'ר לאותו רדיו טייפ.

לפי הבנתי אני צריך לעשות מפסק שיבחר בין הצ'נג'רים כי ה"מערכת "לא יכולה לזהות שני מקורות ביחד.

יש מפסק כזה מוכן?

עד כמה מסובך להכין כזה?

מישהו עשה את זה?

יש סיבה שזה לא ישים בעליל?

למישהו יש צ'נג'ר JVC ישן עובד ולא נדרש?

(אני ממש לא מומחה בתחום אז אשמח לפירוט )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם שאלה....כמה נראה לך תקנה עוד צ'ינג'ר?

אולי תקנה איזה ר"ד ....יפתור לך המון צרות ....

1+

במחיר של צ'יינג'ר אתה יכול לקנות אחלה רדיו דיסק MP3 ולא תסתבך עם שני צ'ינג'רים

x

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את השיקולים האלה כבר עשיתי ,ואני עדיין רוצה להישאר עם המצב הנוכחי ואם אפשר אז להוסיף צ'נג'ר שני יד 15 עובד.

יש אפשרות לעשות את זה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקפצונת

אני מבין שאף אחד לא יודע ,או אף אחד שיודע לא ראה את זה .

אתם מכירים עוד פורומים בעיברית שאפשר לשאול בהם (אני לא אתפלא אם כאן זה הפורום היותר רציני אבל בכל זאת)?

באמת עם כל המערכות על שלכם אף אחד לא עשה דבר כזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דיסקים כבר יוצא לך להחליף בזמן נהיגה? זה נראה לי די בזבוז זמן וכסף שני ציינג'רים... אם יש לך אייפוד וקיימת כניסת AUX בר"ד יהיה לך הכי טוב לחבר תאייפוד לר"ד...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול - תקנה אייפוד ותגמור עם זה.

ברציני - תיגש למעבדות אלקטרוניקה שמתקנות ציוד כזה - תשאל אותם אם אפשר לבנות מפסק קוסטום מייד שיעביר את כל החוטים במכה אחת מA לB

לדעתי, אם הצליחו לעשות את זה עם מדפסות שיש להן חיבור טורי יצליחו גם לעשות את זה עם כל דבר אחר.

למען האמת הייתי אפילו קונה כזה מפסק ופשוט מלחים מחדש את החוטים שלו לכבלים של הצ'יינג'ר.

מה שנשאר לך להשיג זה רק מרשם של החוטים ואת מספר הפינים - אם במפסק של המדפסת יהיה לך לפחות מספר פינים תואם (אני מאמין שיהיה לך ספייר) - אתה תוכל להסתדר משם בעזרת טכנאי מספיק מופרע בשביל לעשות כזאת עבודה.

אבל - ייתכן ויהיו לך בעיות של זליגה ואיבוד איכות - המפסקים האלה הם וואחד גוש מתחת יחסית לעובי החוטים וצריכה להיות להם, לדעתי, התנגדות גבוהה יחסית למעגל החשמלי.

תתחיל משם...

מה גם שהייתי מציע לך לגשת לרחוב שד' הר-ציון בת"א ולהתייעץ עם האנשים שמנהלים שם את חנויות האלקטרוניקה.

חיפוש קצר בגוגל לדעתי יתן לך קצת מידע איך בנוי AB סוויץ' של מדפסת פרללית - עכשיו רק נשאר לך להשיג מידע תואם לגבי מיספור החוטים במחבר של הצ'יינג'ר (או שפשוט תעשה את זה לפי צבעים תואמים ומספור של החוטים בעזרת מדבקות - הבעיה היא שטעות קטנה כאן ואתה הולך לאיבוד).

אם באיזשהו מצב תמיר.א עדיין קורא כאן מודעות, יכול להיות שלבחור יהיה איזה רעיון או שניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או קיי

אז אני מבין שמפסק כזה לא קיים בשוק (הייתי בטוח שאני ממש לא הראשון ).

לגבי טכנאי מופרע אני מכיר לפחות שניים כאלה ,לאחד מהם סביר שגם יהיו כל מיני מפסקי מדפסות ושטויות כאלה ,מחר אני אציק לו.

לגבי כמה דיסקים אני מחליף ,אני שומע כמה סוגי מוזיקה שונים ,ואני אוהב שיש לי הכל בשלוף,חוץ מזה אני שונא להחליף דיסק מהמארז לר"ד תוך כדי לנהיגה.

נגן מתחבר לא בא בחשבון ,כי אני רוצה משהו שישאר באוטו ,אבל לא יראה.

יש צ'נג'רים שקוראים MP3? יש סיכוי שהם מתחברים כמו שצריך לר"ט ישן ?

בכל אופן תודה לעונים בנתיים.

אומי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...