Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש י"ם 1.6.07+תמונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירושלמים!

היכן הכנסת האורחים שלכם?

2 נציגות מהשרון (אודי 100 ווולוו 144) מטריחות עצמן בעליות לירושלים (למרות שהאודי לא נראתה כטורחת במיוחד בעליות...) ואפילו תמונה אחת נורמאלית של שתיהן לא פרסמתם על מנת לגרום לנו נחת.

איפה ההשקעהת איפה הפיצוי על כך שנאלצתי לכבות את המזגן בקסטל??

ברוגז עד להודעה חדשה.

יניב.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רכב אספנות ספורטיבי אינו מהנה רק למראה אלא גם לנהיגה... :wink:

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

מתי אתה עולה לירושלים (דרך נס הרים:p)?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כיוון שהמצלמה היתה אצל אישתי התמונה היחידה של צמד החמד היא של אסף...לדעתה (בלבד) הוולוו לא מיוחדת...היא תשלח לחינוך מחדש בסיביר, ואני אבדוק איפה טעיתי-רן

UDY.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למה לסיביר רנצ'יק?

שלח אותה לחינוך מחדש בגטבורג!!!

חבל,סתם היסתבכה איתי,עם יניב והכי חשוב-עם יענק'לה טורטן!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מי שבאמת הרשימה היתה האודי 100 של אסף בקר(חשבתם מישהו אחר בטעות?!)שבעלייה חזרה לאחר סיבוב מוצא הראתה לנו את יכולתה המרשימה.

לא הייתה כל כך מרשימה... :wink:

עדיין הלאנטיס הייתה לפניה :lol:

*התנצלות מיוחדת מגיעה לרכב ולבעליו שאני באופן אישי מאוד מחבב, למיאטה המרשימה, שבגלל אילוצי מקום נאלצה להחנות בקירבה לאירוע ולא בשטח המתחם, למרות שהבטחתי אחרת! סופי עדין מוכנה לקחת אותו לסיבוב!

הבטחות יש לקיים :D

היה מפגש מעולה, למרות שהירושלמים, כמו ירושלמים, מתקפלים מוקדם.

והיה קטע מגעיל שהוא כל שניה אמר למישהו אל תגעו באוטו..אבל שנסעתי אחריו שהוא יצא היה נראה לי כאילו לא אכפת לו מהרכב עם הצורת נסיעה שלו, השתוללות על הכביש בצורה מדהימה פשוט.

קטע מגעיל?

אני כבר עברתי משלב הדיבורים לשלב האלימות.

תשננו את המשפט - "לא שלך - אל תיגע" !

למה אנשים חייבים לגעת ברכבים? הם מחפשים שאלת הבייסבול של מישהו תיגע בהם?

חוצמזה, מה שיכול להיראות לך כ"השתוללות", הוא מפגן שליטה ומיומנות של מישהו אחר.

ואין קשר בין אדם ששומר על הרכב שלו לבין הרצון שלו לנהוג בו כרצונו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תזכורת למפגש, ביום שישי הקרוב יהיה נוכח צוות של ערוץ-3 לצורך הכנת כתבה על הסניף הירושלמי נא להכין מכוניותכם בהתאם!

כמו כן מחר ברדיו 101 FM בין השעות 14-16 יהיה אייטם מיוחד המוקדש לסניף י-ם.

אז מי שמגיע בשישי מתבקש להגיע בזמן והאזינו לרדיו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לא הייתה כל כך מרשימה... :wink:

עדיין הלאנטיס הייתה לפניה :lol:

????

מה שנכון, היתה איזו לנטיס שהפריעה..

או אולי אימפרזה?

או יונדאי?

דייהו?

רק תגיד מתי.... ;-)

פורסם

ילדים - להכניס מנועים חזרה לתאיהם, לא צריך לנסות להוכיח למי יש יותר הספק.

:hihi:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ועל זה נאמר "Burn"... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...