Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת רכב צבאי בכביש אזרחי(תמונות)

נהגת שודים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

באחד מימי השבוע נצפה כלי הרכב הצבאי הזה בסמוך לביתי נוהג ברחובות העיר בדרכו לאחד הבסיסים הסמוכים למקום מגורי.

הרכב נע על הכביש מלווה בג'יפ צבאי.

מי יכל לספר על כלי הרכב הנ"ל כמובן מבלי לפרט יתר על המידה.

ל'

k.jpg

kk.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני מזהה נכון מדובר בנגמ"ש גרמני שנמצא בבחינה בצה"ל.

כלי זהה או דומה היה חלק בתאונה עם סובארו שנסעה מול כיוון התנועה בכביש 6 לפני די הרבה זמן .

דובר עליו בתקשורת כמה פעמים .

לדעתי מיותר וחסר שימוש לצה"ל (אבל אני לא קובע).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו סטרייקר אמריקאי.

הוא נרכש ע"י צה"ל לצרכי מבחן.

מותקנות עליו מערכות סודיות עתידיות שאמורות להיטמע בטנקי המרכבה החדשים.

כמו-כן, הוא משמש ללימדת פלטפורמה לתכנון עתידי של רכב גלגלי משוריין לכוחות חי"ר בצה"ל (אבטיפוס כבר נבנה על בסיס המידע שנשאב מהסטרייקר).

אחח הצומת הזאת בתמונה חקוקה לי בראש כנראה עד סוף החיים. :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה דיי ברור מה הוא עושה שם... הבית שלו הוא בתל השומר שם כמו שהזכירו הוא נבדק כדי לשמש ככלי עתידי של צה"ל להחליף את הנגמ"שים המתיישנים של צה"ל למטרות מסויימות.

הנה הוא כמו שהוא אצל האמריקאים

והנה הסבר מאתר ישראלי על מה הם עושים בישראל (אמצע העמוד) http://www.acpr.org.il/English-Nativ/04-issue/fishbein-4.htm

LAND_Stryker_ICV_lg.jpg

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלי לא רע דווקא, בעל יכולת אמפיבית בחלק מהדגמים,יכולת תנועה די מהירה,ויתרון (שהוא גם חסרון)- חסר זחל, מה שאומר שאין פריסת זחל בשטח.

לא ידוע לי אם באמת אמור לשמש כנגמ"ש הבא של צה"ל, אבל חבל שהצבא לא עובר לברדלי, כמו שהיה אמור לעשות מזמן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאחורי הסטרייקר נמצא לנד רובר דיפנדר ממוגן הידוע בכינוי הצה"לי "דויד".

אכן כן.

דוד זהו דיפנדר T5 ממוגן שמיוצר בלוד (כן, בלוד).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ידוע לי אם באמת אמור לשמש כנגמ"ש הבא של צה"ל, אבל חבל שהצבא לא עובר לברדלי, כמו שהיה אמור לעשות מזמן.

הצבא לא עובר לברדלי מסיבה פשוטה: לא רוצים שלחיל הרגלים יהיה מיני-טנק עם תותח רציני.

בארה"ב הנגמ"שים שייכים לחיל השריון, בארץ לרגלים (תקנו אותי אם אני טועה), ואצלנו רוצים שכוח האש יהיה בשריון.

בניגוד מסוים לכך, אלביט נדמה לי פיתחה תותח 30 מ"מ דומה לזה של הבראדלי, וניתן להתקין אותו על חלק מהנגמ"שים הישראלים (יועד בשביל הנמ"ר).

נ.ב.: עד כמה שידוע לי המיגון של אכזרית עולה בהרבה על זה של בראדלי.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האכזרית היא לא בדיוק כלי שמיוצר בארץ.

ככל הידוע לי אילו הם T52 שנלקחו שלל והוסר מהם הצריך וכולי כדי להתאימם לשימוש כנגמ"ש.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האכזרית היא לא בדיוק כלי שמיוצר בארץ.

ככל הידוע לי אילו הם T52 שנלקחו שלל והוסר מהם הצריך וכולי כדי להתאימם לשימוש כנגמ"ש.

צודק

הT52 זה טנק רוסי שהוסר מהם הצריך ושודרגו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה הפליאה? :roll:

לפני כ 10 שנים הייתה סדנא לשיפור האמרים בשילת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כן.

דוד זהו דיפנדר T5 ממוגן שמיוצר בלוד (כן, בלוד).

באמת יש משהו שנראה כמו נאונים מתחת לאוטו:-o

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלי לא רע דווקא, בעל יכולת אמפיבית בחלק מהדגמים,יכולת תנועה די מהירה,ויתרון (שהוא גם חסרון)- חסר זחל, מה שאומר שאין פריסת זחל בשטח.

הבעיה העיקרית מלבד המיגון שאינו מספק הוא חוסר היכולת להסתובב על המקום כמו נגמ"ש זחלי, מה שפוגע ביכולות הלש"ב של הכלי. אם אני לא טועה הרוסים איכשהו התגברו על זה והצליחו לגרום לנגמ"ש עם 8 גלגלים להסתובב על המקום (BTR-90).

ברדלי הוא נגמ"ש לוחם המסוגל לשאת רק ארבעה אנשי צוות, התו"ל של צה"ל לא מאמין בכלים האלה. לפי התו"ל טנקים צריכים להילחם בטנקים ואילו נגמ"שים מובילים חי"ר אל הקרב, אין צורך בנגמ"ש שמסוגל לחדור שריון.

בקיצור, הכי טוב תוצרת הארץ. שייקנו נמ"ר ויציידו אותו במעיל רוח ובא גואל לישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...