Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל בסובארו

ESTK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום תוך כדי נסיעה רגועה כשהרדיו דיסק עובד, פתאום התחיל להשתגע לי הרדיו דיסק ואיתו גם השעון הדיגיטלי של הרכב נדלקים ונכבים זה קורה גם שהרדיו דיסק לא מחובר, וגם בלי קשר המנורה של התא מטען נדלקת בלוח שעונים, למרות שהתא סגור, אין בעיה להניע את הרכב , ובאורות גבוהים או רגילים השעון מתכבה וחוזר לשעה 12 כשאני מכבה את האורות, המצבר חדש בן פחות משנה.

והציע לי החשמלאי להחליף שתי צינורות של הגז שיש בהם דליפה בסכום של בערך 400 ש"ח מה אתם אומרים

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסובארו יתכנו מס' תקלות.

מכיוון שאתה מדבר על שעון הזמן (שידוע שעושה בעיות) ורדיו דיסק, בדוק את המתחים אליהם, או פיוז משותף.

לגבי התא מטען, בדוק אולי הכנסת איזשהו מטען ופגעת במתג-סוויץ' שמדליק את האור בתא המטען ואת החיווי שיש לך בלוח השעונים.

לעיתים בעיות אלטרנטור בסובארו האלה יוצרים שגעונות, אבל מסוג שונה, כמו שעון טורים משתולל ,מגבים שיוצאים משליטה, ובאופן עקרוני זהו, אז נראה שלא זו הבעיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי אצל חשמלאי אתמול והוא אמר שהיתה בעייה של מגעים רופפים, והוחלפו לי ברגי האגזוז והרכב נוסע שקט יותר , ויש שינוי משמעותי בהאצה ובסחיבה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...