Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא סראונד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

איך אני יכול לפצל(לפצל?)את הרמקולים שלי ע"מ שהם יהוו מערכת סראונד ולא סתם מערכת סטראופונית?

האם שווה לי ביכלל לעשות כזה דבר?אני שומע רק MP3 ואין לי DVD ברכב

או במילים אחרות-האם שירי MP3 "מתוכנתים" לסראונד?

האם רדיו-דיסק סטנדרטי יוכל להפיק כאילו צלילים(אנו מתלבטים בין לשים רדיו-דיסק כלשהו לבין לחבר באופן ישיר את הנגן\מחשב למערכת עצמה דרך יציאת אוזניות ישירות דרך הרדיו)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון ניתן לעשות ברכב מערכת סראונד. אבל לא משתלם במיוחד לך. בשביל מערכת סראונד אתה צריך HU מאד מתקדם בד"כ HU שהוא DVD תומך באופציה מכיוון שמגיע עם מעבד כלול במכשיר לעומת זאת בHU תצטרך להשקיע השקעה נכבדת במעבד AC-3 בשביל לקבל סראונד ברכב. בנוסף לזה כדי שיהיה לך איכות גבוהה הרכיבים כלומר הרמקולים שלך צריכים להיות ברמות הגבוהות אם לא הגבוהות ביותר. ודבר אחרון בשביל שמיעה של קבצי MP3 מספיק רדיו דיסק פשוט שתומך בMP3 וזוג רמקולים מקרטון שמגיעים עם הרכב תבין שקבצי MP3 אינם תומכים באפשרות סראונד ולא רק זה אלא גם הרמה שלהם ירודה עקב קיזוז בתדרים בשיר. ולכן לא יהיה הבדל גדול בין MP3 שמנתגן בדגם הפשוט של פיוניר או כל חברה אחרת עם רמקול פשוט לגינת MP3 במערכת מהסדרות הגבוהות של פיוניר או מערכות אחרות עם רמקולים איכותיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית גם לפעמים אוהב לשמוע ב"סראונד" ומשחקי השהיות כאלה ואחרים.

כפי שרשם קודמי, הרי שיש צורך במכשיר מתקדם ויקר, לחילופין במעבד צליל לא זול ממנו.

למשל HPX של אודיו קונטרול, (שיש לו תכונות נוספות .)

ישנם פרוססורים אחרים שמבצעים סוגים שונים של עיבודי צליל מעבר לדרישות שהצבת.

מצ"ב תמונה ל HPX כדוגמא.

בברכה

דני

HPX2.jpg

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהא,הבנתי.תודה.

ואם אני משתמש במחשב נייד ועושה באופן הפשוט ביותר באפשרות לקוואטרופוניק סאונד(תחליף פשוט יותר למערכת סראונד)

[אם לא הבנתם זה נימצא ב adjust Auclio Properties-advenced]

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספיק פיצול אחד של RCA , ומה שיקרה אצלך זה לא נקרא "סראונד"

אין הפרדה בין רמקול ורמקול מבחינת סאונד , אלא אתה רק מפצל את הRCA, כך שסטריאו קדמי והסטריאו האחורי שלך יהיו זהים

זה לא סראונד:p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...