Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מאזדה לאנטיס 97 1.8 אוטומט.

יש לי תופעה ברכב שמניעם אותו שהמנוע קר אז אפשר ליסוע בקכב וכל טוב ויפה אבל כעבור 15שעה + הטורים מתחילים לרדת לאיזור ה500סל"ד ויש קפיצות כאלה שהמונע עומד להתכבות ביצעתי ניקוי מצערת החלפת פלאגים מקוריים חוטי הצתה בדיקת מפלג במוסך מרכזי מאזדה, וכל זה לא עזר אומנם זה עזר לכמה ימים ושוב חזר.

לפני כמה ימים ביצעתי ניקוי מצערת ולא עזר אז חשבתי להרים את הטורים מבורג הכיוון של המצערת לאחר נסיעה ארוכה ואז באתי להרים את הטורים אז סיבבתי מעט את גלגל המצערת כדי לתת קצת גז לישמוע איך המנוע עובד ופתאום אני שומע מין תיקתוקים קטנים כאלה מהמפלג. ואני לא יודע מה אומר התיקתוקים האלה.

מה יכול להיות התקתקוקים ששומעים מהמפלג?

יש למישהו רעיונות/עצות משהו לבצע כדי לנסות להתפטר מהסל"ד הנמוך והקפיצות האלה שהמנוע עומד להתכבות בעצירה?

הקפיצות האלה שכאילו המנוע עומד להתכבות קוראים רק בעצירה שהרכב מנוע שהומנוע בטמפ' עבודה. ולא נסדקו חיישנים ולא התחברתי לסקנר.

תודה רבה

יקיר

* פתחתי אשכול כזה בפורום מאזדה ישראל ושם גם עוזרים לי אבל פתחתי גם כאן כי אני מעוניין לישמוע עוד עצות מחברי הפורום גם מפה.

פורסם

לילה טוב.

רוטור חליפי עולה כ- 30 שח.

המתח הוא "עצל" והוא תמיד יחפש את הדרך הקצרה לגוף.

הרוטור סדוק ולכן הנצוץ פורץ לגוף דרך הסדק.

אתה מבין שלא מגיע ניצוץ לצלינדרים השונים במצב זה.

ישנם מצבים שסליל ההצתה פורץ אבל תתחיל מהקל אל הכבד.

בברכה ובהצלחה

חיים.

• תוכן חדש...