Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC ולנסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד חלקנו עסוקים עם ה-MDC והשאר עם ראלי סרדיניה , בספרד הצליח ג'יימס תומפסון לעשות את הבלתי יאומן ולתפוס את הפול-פוזישן לקראת המרוץ הראשון מחר בולנסיה.

אין ספק בכלל שתומפסון עשה את זה בהשראת השתתפות 2 אלפות ב-MDC , ראובן עם הג'וניור ואני עם ה-75, והוא פשוט החליט ללכת עם הקו הזה ונזכר שאלפא היא הדבר הנכון.

לאחר שקבע את הזמן הטוב ביותר אמר תומפסון כי זה בזכות מבחנים רבים שהקבוצה ערכה לאחרונה .

להזכירכם, ה-156 של תומפסון מקבוצת -N-טכנולוגי היא המיושנת ביותר שיש כיום על הגריד והסיבה האמיתית לזמן הטוב היא כנראה ששאר המתחרים נושאים משקולות עקב ההצלחה שלהם במרוצים הקודמים , אבל מה זה חשוב העיקר שינצח מחר.

שידורים כרגיל ביורוספורט מהצהריים והלאה.

תהנו

דובי

m_1.jpg

m_2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מתנה מצויינת ליום ההולדת שלי .

ג'יימס תומפסון מנצח במרוץ הראשון מהפול פוזישן ללא איומים בכלל ואז מזנק מהמקום השמיני במרוץ השני ו...נכון מנצח שוב לאחר תצוגת עקיפות מדהימה .

מי שלא ראה את השידור הישיר - הפסד שלו !

דובי

פורסם

ועוד קצת תמונות מהמרוצים.

המרוץ השני היה אחד המרוצים עם הכי הרבה אקשן ועקיפות שנראו בשנים האחרונות ב-WTCC ומה שלי אישית הפריע היה שבשלב מסויים היה ברור ש-BMW נתנו הוראה למכוניות שלהם לא להילחם ולשמור על מיקום, חבל.

FORZA ALFA

דובי

m_1.jpg

m_2.jpg

m_3.jpg

פורסם

היה מרוץ טוב לפחות השני כי את הראשון לא ראיתי הרבה עקיפות וקרבות על מיקום (חבל שהפורמולה 1 לא ככה)

טומפסון נתן תצוגה מדהימה כמו שאמרת וזכה במירוץ. נראה לאן זה יתפתח בהמשך

• תוכן חדש...