Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם מומחינו הנכבדים :-P

בעל קליאו 1995 מתוסכל מבעיה מעצבנת ביותר... אז הנה קצת פירוט:

האוטו קליאו 1995 גיר רגיל הזרקה חד-נקודתית. בתחילת הנסיע או בעת החלפת הילוך מראשון לשני או משני לשלישי האוטו כאילו נחנק הטורים יורדים ומתחיל לקרטע בגסות(אך גם לא תמיד) - כאילו עוד רגע יחנק אך הוא לא נכבה.

לאחר התייעצות קטנה עם חשמלאי מוסמך ממוסך חיים לוי בירושלים נאמר לי שכנראה כל התופעות שתיארתי בגלל בעיה במנוע הצעדים, כמו כן החשמלאי המליץ לי על הבוקר שהרכב קר למתוח את קבל הגז (כאשר המפתח בסוויץ' במצב לפני ההתנעה - ברנו שומעם צפצוף מעצבן מלוח השעונים) וללחוץ על הפיפס של מנוע הצעדים ככה כמה פעמים שמנוע הצעדים יזמזם. בקיצור עשיתי את אשר אמר וכן זכיתי לכמה חודשים של שקט... אך בימים האחרונים הבעיה שוב חזרה... והלחיצות כבר לא עוזרות.. לאחר התייעצות נוספת נאמר לי שיכולה להיות גם בעיה ביחידת ההזרקה:? שכן עולה ים של ג'ובות(כמה אלפים +). הבעיה היא שיכול להיות יום שכן הבעיה מופיעה וכמה ימים לא .. אז קשה להראות את הבעיה הזו לבעל מקצוע , ניתן גם לראות מגמתיות שהבעיה מופיעה שהרכב עוד לא כל כך חם.. למי ניתן לפנות (אזור ירושלים)מה ניתן לעשות????? אנא עיזרו לי:roll:

פורסם

התפתחויות חדשות : הרכב התחיל גם לקרטע ולהחנק גם כאשר הוא חם.... הרגשה של זריקת קלאץ' עצבנית.. לפי סימפטומים הנ"ל מה יכולה להיות הבעיה???

פורסם

חיים תתרגם ל יבבקשה את ההודעה שלך .. מצטער על הבורות ... חוץ מלחץ דלק ומנוע צעדים לא הבנתי מילה. מה זה רוטור? וCUT OFF....?????

פורסם

שבת שלום

בנושא רוטור - זהו החלק המקבל את הניצוץ מהשקע המרכזי של מכסה המפלג ומחלק את הניצוץ לצילינדרים השונים ע"פ סדר ההצתה.

הרטור נמצא על ציר המפלג בתוך מכסה המפלג-פרק את המכסה ותראה אותו-יוצא -"בשליפה" החוצה.

המלצתי -להחליפו בכל מקרה -עולה גרושים ויחסוך לך צרות בהמשך.(באותה הזדמנות בדוק גם את מכסה המפלג לסדקים ועקבות פחם).

לנושא cut-of -אחד ממצבי הפעולה של יחידת הבקרה-(מצב של האטה).

ככול שהמצערת נסגרת והלחץ בסעפת היניקה יורד -(וואקום עולה) כמויות הבנזין מוקטנות ע"י יחידת הבקרה.

בעם התנאים הללו מתקיימים למשך זמן קבוע של סיבובי מנוע - יחידת הבקרה תחליט שאספקת הדלק למנוע איננה נידרשת והיא תפסיק את הזרמת הדלק למנוע ע"י הפסקת פעולת המרסס.

ביחידת מונו המותקנת ברכבך מתג הסרק וה - cut of נמצאים בתוך מנוע הצעדים.

ישנם מצבים שהמתג תקול ויחידת הבקרה חושבת שאספקת הבנזין למנוע לא נדרשת והיא מפסיקה את פעולת המרסס.

אינני בטוח שבאמצעים פשוטים תוחל לבדוק זאת המלצתי היא לבדוק את יחידת המונו בעזרת מזוודה יעודית לבדיקת יחידות מונו ו\או בעזרת סורק תקלות ע"י מאבחן מומחה.

מקווה שעזרתי קצת

אשמח לענות ככול יכולתי על כל שאלה

בברכה ושבת שלום.

פורסם

החשמלאי צדק, תופעת המנוע צעדים מוכרת מאוד בדגמים אלו, יותר נכון זהו מנוע ששולט ישירות על המצערת ועליו מורכב מיקרוסוויץ' שמודיע למחשב שהמצערת יצרה מגע עם המנוע.

קנה מנוע חדש ישירות מלדיקו (יבואני בוש) בסכום יותר נמוך מאשר המקורי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הגעתי ל "שאול יוניסי" .... בשבוע שעבר ... מה אומר ומה אדבר ... זכיתי ליחס מזעזע, יותר נכון לא התייחסו אלי בכלל.

ניגשתי לאחד החבר'ה שהפנית אותי אליו ופשוט נאמר לי שאני צריך לפנות לאיתי... פניתי לאיתי שגם כן לא רצה לדבר איתי כי היה עסוק בפלאפון שלו.. קיצר המתנתי 20 דקות שיסיים לדבר , אך גם לאחר מכן לא ראיתי שום יחס.

עם כזה יחס מוזר שיש להם עדיין לקוחות, מה שבטוח אני לעולם לא יהיה הלקוח שלהם!

פורסם

אגב... והסיפור נגמר אחרי שאבא שלי התערב בכל הסיפור... בסה"כ כבוחן רכב ראשי בדימוס במוסך רנו מרכזי (בי-ם)

פתר לי את הבעיה במינימום נזק ובמינימום זמן , וגם מבלי לחבר מחשבים ושטויות: הוחלף פילטר דלק וכבלי הצטה!

עלות החלפים 150שח' עלות עבודה : ללא עלות.

את ה600שח' שהייתי מבזבז ביוניסי למינהם עדיף להשקיע במתנה לאבא8)

• תוכן חדש...