Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מתערוכת טכנוקאר 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ביקרתי בתערוכת טכנוקאר שהתקיימה במשך יומיים בגני התערוכה בת"א.

התערוכה פונה לציבור בעלי המוסכים והעוסקים בתחבורה והציגו בה ספקי ציוד למוסכים, כמו גם סוכנויות הרכב השונות שהביאו עמן את דגמיהן המסחריים השונים.

תצויין לטובה התצוגה המרשימה של כלמוביל יבואנית מרצדס שתפסה שטח נרחב בתערוכה עם נוכחות מרשימה של מסחריות קלות, אוטובוסים, משאיות כבדות ומיני-וואנים.

קובץ התמונות הראשון צולם מייד עם הכניסה לתערוכה. כאן אנו רואים שילדה של אוטובוס מרצדס OC-500 (הדגם שבימים אלה גם אגד מצטיידת בו) ולצידה האוטובוס המוגמר במרכבים מתוצרת שונה.

המשך מיד מגיע...

DSC04040.jpg

DSC04041.jpg

DSC04042.jpg

DSC04043.jpg

DSC04044.jpg

DSC04047.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שתי תמונות של ה-OC-500 מבפנים:

תמונה אחת של תא הנהג, תמונה נוספת שצולמה במרכב VANHOOL, בה רואים מסך טלויזיה לנוסעים המתקפל לתוך תקרת האוטובוס. ממש כמו מטוס!

חוץ מזה, עוד תמונות מהמתחם המושקע של מרצדס.

DSC04045.jpg

DSC04046.jpg

DSC04048.jpg

DSC04050.jpg

DSC04052.jpg

DSC04053.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

קובץ אחרון של מרצדס.

תמונה אחת של לוח המחוונים ממשאית הנושאת עליה משאבת בטון מתוצרת SCHWING.

תמונה של איזור המיני-וואנים.

עוד תמונה של תא הנהג של ה-VIANO. מי היה מאמין שלוח מחוונים של רכב עבודה יראה ככה?

DSC04054.jpg

DSC04055.jpg

DSC04065.jpg

DSC04064.jpg

DSC04086.jpg

פורסם

קובץ התמונות הבא הוא מחווה לאישפוז :-)

באיזור של KENWORTH חנו שתי משאיות ענק, כמיטב המסורת של הסרט "

".

הנהג הנחמד של השחורה שהה בקרבת מקום והרשה לי לעלות לצלם בפנים.

מה אומר ומה אדבר... הלוואי שהמיטה שלי בבית היתה כמו המיטה שיש לו במשאית :oops:

על המשאית הספציפית הזאת יש כתבה מאת יואל פלרמן בגיליון 150 של המגזין "טראק+".

DSC04066.jpg

DSC04067.jpg

DSC04068.jpg

DSC04069.jpg

DSC04072.jpg

DSC04073.jpg

פורסם

עוד תמונה אחת של תא השינה שבמפלצת השחורה.

האדומה שבאויר הובאה בעצם כדי לפרסם את המגבהה שהרים אותה. עדיין, תמונה נחמדה, לדעתי.

את הפיאט צילמתי כי ראיתי פעם תמונה שלה מתערוכה שהיתה באיטליה. העניין הוא שבתערוכה באיטליה עשו ממנה סוג של מפלצת מבהילה, וקצת שעשע אותי לראות אותה פעם ראשונה במציאות בעור של כבש.

אין לי זמן עכשיו למצוא את התמונה ההיא, אני מקווה שמאוחר יותר אצליח למצוא אותה.

הג'יפ, כמו הקנוורת' האדומה, הובא לתערוכה בעצם רק כדי לדגמן את המגבה עליו הוא עומד.

DSC04074.jpg

DSC04062.jpg

DSC04061.jpg

DSC04063.jpg

DSC04075.jpg

DSC04076.jpg

פורסם

באגי כלשהו שהוצג בחסות פוינטר.

לא הצלחתי לפענח על בסיס של איזה רכב הוא נבנה. משום מה נראה לי שמדובר במיצובישי כלשהי, אבל לא מצאתי סימוכין של ממש לתחושת הבטן הזאת. נו שוין, מה זה משנה? העיקר שזה יסע כמו שזה נראה :twisted:

DSC04056.jpg

DSC04057.jpg

DSC04058.jpg

DSC04059.jpg

DSC04060.jpg

פורסם

בתוך אולם התצוגה.

הסובארו נצבעה בצביעה מיוחדת ויפה מאוד.

דיסק הבלימה מסתובב בתוך מכשיר שממרכז אותו.

עוד תמונות של מגבהים שמעמידים את המכוניות שעליהן בתנוחות של שחקניות פורנו :lol:

DSC04077.jpg

DSC04078.jpg

DSC04079.jpg

DSC04082.jpg

DSC04083.jpg

פורסם

הטכוגרף של המחר: חסל סדר דיסקית נייר! הנהג בתחילת המשמרת מכניס כרטיס אישי אשר נושא עליו שבב לתוך המכשיר, הטכוגרף אוגר את הנתונים ובסוף המשמרת מוציא תדפיס קצר לנהג.

בסוף החודש מורידים באמצעות חיבור הדומה ל-DISK ON KEY את הנתונים מהטכוגרף, מחברים ל-PC באמצעות USB וקוראים את הנתונים שהצטברו. וכמו שאורי גלר היה אומר: "מ-ה-מ-ם! פשוט מ-ה-מ-ם!!"

שתי תיבות הילוכים שהוצגו בתצוגה של ZF.

זה הכל. מקווה שנהנתם לפחות כמו שאני נהנתי :-)

תודה לזוגתי שתחיה שהצליחה להשיג לי כרטיס כניסה.

DSC04080.jpg

DSC04081.jpg

DSC04084.jpg

DSC04085.jpg

פורסם

אצלנו יש דבר דומה וישן

CARLOG כרטיס מגנטי כמו אימבולייזר שבלעדיו אי אפשר להניע

כשהעברת הוא רושם מהירות נסיעה שעה ק"מ ומהירות ממוצעת ומשדר למחשב (אנטנה) כשאתה חוזר לחניון - המחשב מתעדכן כול הזמן

אם אני לא טועה החברה בתובלה בצבא מעבירים את הכרטיס חוגר במשאית באותו אופן

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לטעמי התערוכה הייתה משמימה ומשעממת. כאילו פתחו מציגות של רח' יצחק שדה בגני התערוכה. לפחות הייתה בירה חינם אצל שריזלי.

פורסם

זה נכון שכל אוטובוס כזה של אגד עולה לחברה בסביבות 1 מיליון ש"ח?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...