Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עשיתי טיפול לרכב שלי שכלל בין היתר החלפה של צלחות בלם קידמיות. אחרי הטיפול שמתי לב שאחרי 50 קמ"ש בערך מתחילות רעידות הגה די חזקות. במוסך אמרו לי שבגלל שהחליפו צלחות בלם צריך לעשות עכשיו איזון גלגלים. אני זוכר שהיו לי רעידות ממש קלות בהגה לפני אבל זה בגלל הספיסרים שיש לי מקדימה אבל עכשיו זה ממש רעידות חזקות....מה זה בדיוק איזון גלגלים והאם זה נכון שצריך לעשות את זה או שיש סיכוי שפשוט הצלחות עקומות או אחת מהן, ואם מישהו מכיר מקום טוב לאיזון גלגלים בחיפה אשמח לקבל את המיקום. תודה.

פורסם

אילו צלחות התקינו ברכבך?

נתקלתי כבר בצלחות תחליפיות מאיכות ירודה שגורמות לרעידות בהגה או בדוושת הבלם בעת לחיצה עליה.

פורסם

אני הבאתי את הצלחות. אלה אכן צלחות סיניות זולות. זה הסוג היחיד שהיה בחנות חלקי חילוף וחשבתי שאני אעשה את החלק הזה לבד בבית אז רכשתי אותן לפני הטיפול במוסך. יכול להיות שהן בעצם כל הבעיה?:evil:

פורסם
אני הבאתי את הצלחות. אלה אכן צלחות סיניות זולות. זה הסוג היחיד שהיה בחנות חלקי חילוף וחשבתי שאני אעשה את החלק הזה לבד בבית אז רכשתי אותן לפני הטיפול במוסך. יכול להיות שהן בעצם כל הבעיה?:evil:

צלחות סיניות זולות עלולות, לפי דברי חברי הפורום, אפילו לאי בלימה כלל!!

לא כדאי להתעסק עם סינים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
ועם סיניות כדאי להתעסק?

אהבתי... גם עם סיניות לא כדאי להתעסק...:lol::lol::lol:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לחבר שלום

בנוסף לשלל העצות הטובות שקיבלת אכתוב זאת :

כאשר אתה מפרק גלגל סמן בעזרת טיפקס טוש או כל אמצעי סימון אחר את מיקומו של החישוק והחזר בדיוק למקום

עכשיו פרק הכל בחזרה עבור עם נייר שיוף על שטח המגע בין הרוטור לנאבה , שטוף את שטח מגע צלחת הבילום בעזרת ממיס כלשהוא ,הצטברות של חלודה וליכלוך גורמת לשטח מגע לא אחיד המתורגם לויברציות

יגאל

פורסם

תודב למגיבים.

תחילת שבוע הבא אני אסע למוסך להחליף חלק מסויים שהוזמן וצריך להגיע ועל הדרך נחליף שוב את צלחות הבלם למשהו איכותי. מקווה שזה יפתור את הבעיה. למזלי אני לא נוסע הרבה ברכב ככה שזה ימתין לתחילת שבוע הבא. באמת מוזר שלפני הטיפול הכל היה בסדר ופתאום צריך איזון גלגלים. לא הגיוני בכלל...אני אעדכן...

• תוכן חדש...