Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באופל קורסה ידנית מנוע 1.4 60 כ"ס חמש דלתות יש שלישית אצלי 218,000 ק"מ, הרכב נמצא אצלי שנתיים וחצי ונמכר עקב מעבר ל - Audi A3 turbo :twisted:, מצב מכני וחיצוני טוב מאוד לא עברה תאונות שלדה, בשנה האחרונה הוחלפו ברכב החלקים הבאים:

משאבת דלק

משאבת מים

ניקוי רדיאטור + החלפת relay של הוונטות

מייבש מזגן הוחלף + תוקן המעבה (המזגן עובד פצצה)

מצבר חדש (לפני ארבעה חודשים)

סטרטר חדש (לפני שבועיים)

טיימינג (לפני שבוע)

רצועת מזגן + מותחן

משאבות בלם אחוריות + סנדלים (לפני שבועיים)

סוליות בלם קדמיות (לפני שבועיים)

תוספות שיש לרכב:

שק עור ידית הילוכים בצבע הרכב

לוח שעונים בצבע הרכב

נעילה מרכזית + שלט

הרכב נוסע טוב, לא מתחמם (אפילו עם מזגן בפקק בקיץ התל אביבי :wink:) וחסכוני בדלק (1:14.5 בבינעירוני, משולב 1:11.5)

גילוי נאות: יש לרכב מספר בעיות שטרם הספקתי לפתור, על מנת לסיים את היישור קוו שלו -

הקלאץ' קצת חלש (מפריד גבוה- לא מחליק) היה ככה מיום קניית הרכב ושרד כבר שנתיים

טמבון קדמי קצת שבור

נזילת שמן מהמפלג - דרושה החלפת גומיה

מתלה קדמי שמאלי מרעיש - גומיה יבשה של המוט המייצב

מחיר מחירון: 15,500 בגלל הבעיות שציינתי ובגלל שיש לרכב טסט עוד שבוע, אני מוכן למכור ב - 13,500, אם אני עושה לרכב טסט המחיר עולה ל - 14,500

מי שמתכוון להתקשר עם הצעות מגונות בסגנון "10 ואני לוקח" שיחסוך את השיחה, אני לא לחוץ למכור, כבר קניתי את הרכב הבא שלי ויש לי סבלנות.

פלאפון: 0547701599, או ב - 035386746

בברכה עופר.

CIMG0323.JPG

CIMG0324.JPG

CIMG0325.JPG

• תוכן חדש...