Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חשמל (?) בשרייד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היפנית הקטנה החליטה להשתגע, נראה לי !

קודם כל, זו שרייד 5 דלתות, 97, ידנית, דגם CS...

הופיעו בזמן האחרון 2 בעיות מוזרות שאני חושב שקשורות למערכת החשמל.

1. בהתנעה קרה, למשל בנסיעה הראשונה בבוקר או אחרי הרבה שעות, בתחילת הנסיעה כשהגיר בניוטרל או לחלופין הקלאץ לחוץ, הסלד פשוט עולה ויורד מתחום הסרק (אצלנו 1K .. גבוה אבל זה בעיה נפרדת) אל אזור ה 1600... ממש עולה ויורד כמו גל סינוס, כמו שערסים מפמפמים ברמזור. זה לא היה קודם וזה קרה רק ב3-4 ימים האחרונים משהו כמו פעם פעמיים ביום, וזה מפסיק אחרי נסיעה. זתומרת אם אני מתניע, נוסע כמה מטרים ועוצר ברמזור הסלד מתחיל להשתגע, וברמזור הבא זה כבר לא קורה.

2. מידי פעם, זה קרה כ-3 פעמים בשבוע האחרון, לאחר כיבוי הרכב פשוט מסרב להתניע. החשמל עובד, כל הנורות נדלקות כרגיל אבל פשוט אין סטרטר, יש מן "פק" כזה, וזהו. לאחר נסיונות חוזרים ונשנים.. מ2 ועד 15 נסיונות פתאום מניע ללא כל בעיה - וזה נעלם לכמה ימים.

החשד שלי הוא שאו שהאלטרנטור כושל (למרות שלפני פחות משנה הוא נהרס, ונדלקו נורות שהתריאו על זה, והוא הוחלף. עכשיו לא נדלקות נורות אלו) או שהמצבר עומד לסיים את חייו. יש לי גם הרגשה שצרכני חשמל כמו המערכת משפיעים על התופעה השניה.

יש רעיונות ? מישהו מכיר את התופעות האלה ?

בתודה מראש וסופ"ש נעים ובטוח, מוטי

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

על 1. משהו ממערכת דלק, סביר שזה מצערת מלוכלכת, יכול להיות מנוע צעדים, גש למכון קרבורטורים והזרקות דלק במידה ואינך מבין בזה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...