Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס שלישי בבוקר ורוצה לקנות קומפוננט איכות! יש שם בכלל? פוקאל הרץ?

אולי סאב?

ובאיזה חנות?

תודה שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

לא נראה לי שמוכרים במקום כזה אלמנטים ברמה גבוהה, אבל אתה מוזמן להכנס לאתר שלהם או להתקשר עליהם ישירות

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

יש שם דברים בסיסיים. כמו שדני אמר אני בספק אם יש שם מוצרי איכות ברמה גבוהה. החנות היא חנות האלקטרוניקה-חשמל, איך שתקרא לזה :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מצטער להיות זה שמבאס אותך אבל הדבר היחיד שמשתלם בדיוטי פרי וזה בתנאי שיש אותו במלאי זה המגבר של גיביאל/אינפיניטי.

כל השאר יוצא מאוד יקר!

פורסם

שום דבר לא משתלם בדיוטי פרי מלבד סיגריות ואלכוהול.

כל שאר הדברים עולים אותו הדבר (או קצת יותר) מבחנות רגילה בארץ, ומה שהם מוכרים במחלקת החשמל זה רק מוצרי המיינסטרים הכי פשוטים וסטנדרטיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כבר אמרו מה משתלם, אז דווקא בחנות הספורט יש דברים שמאוד משתלמים (נעליים, חליפות טרנינג במבצע וכו'). אבל זה לא לעניינו. לעניין הוא שחנות האלקטרוניקה שם במחירי הארץ.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טס לקפרסין (עבודה).

ולא הרמקולים 6X9 לא מענינים אותי תודה!

שאני אחזור אני יעדכן את השרשור עם יהיה דברים מענינים.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אין שום דבר שמעניין (בתחום האודיו לרכב) בדיוטיפרי. אפילו מגברי ה - JBL/אינפיניטי אינם נמכרים עוד בדיוטיפרי. המידע מעודכן לתאריך ה - 02/05/07.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...