Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך כיוונתי אותו היום ובאמת שאם גם הייתי רוצה לשרוף אותו איני יכול המגבר לא בפול גיין מכיוון שהסאב נציל מאד ודופק יפה בסגנון מוסיקה של INFECTED MUSHROOM ו TRISITAN לעומת זאת המתקין איפשר לי לשחק דרך הHU בהרמת והנכת הסאב מכיוון שהמוסיקה שאני שומע היא סגנון רוק ופאנק כמו ALTER BRIGE וLENNY KRAVITZ ו RED HOT CHILI PEPPERA וכנ"ל אני נהנה מהסאב וחושב שאפשר לנצל אותו יותר אבל כרגע מספוק ולא רוצה ללכת רחוק.

תודה לאל שאני מכיר את המתקין שלי שנתן לי את הסאב לבדיקה והיה מוכן לכוון את המערכת שוב כדי שאני יחליט סופית.

פורסם
זהו שחזרתי עכשיו מנסיעה בערך של 20 דק' ומעלה ההרץ באמת נציל מגבר שמוציא 250WRMS מרים יפה מאד את הסאב הנ"ל למרות שהוא מוצהר 500WRMS

בנוסף לזה בתדרים הגבוהים מרגישים ותר את ההרץ ואת הדפיקות שלו מהיר ומדויק לעומת זאת בתדרים ממש נמוכים של מכות תופים עדינות הוא מאד מתקשע לדעתי לעומת הJL

אני בדילמה קשה גם עקב שתקחו בחשבו שלהביא W3v2 חדש זה יהיה קשה וארוך מסיבה שזאת סדרה ישנה לעומת זאת את הW3v3 יהיה יותר קל וזאת הסדרה החדשה למרות שהיא אמורה להיות מבחינת נתונים ואיכות כמו הסדרה הישנה שמעתי את הסדרה החדשה ולא אהבתי לכן זאת דילמה לא קלה

קרא לי משוגע אבל ייתכן מצב שההרץ לא נשמע טוב בתדרים נמוכים כי אתה לא נותן לו מספיק כוח... אתה לא יכול לצפות שהוא יהיה מדהים בהספק כזה!

הרי הוא 500RMS ואתה נותן לו רק 250RMS...

אתה לא יכול לדעת אם לא תיתן לו לפחות 400RMS

זו דעתי...

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

זה לא בדיוק נכון מה שאתה אומר, נכון שעם הספק יפה של 400WRMS או 500WRMS הסאב יהיה במיטבו, אבל גם סאב שנחשב לטוב ונציל לא צריך להעלם לגמרי בתדרים נמוכים ולכן אחרי כיוון הוא אכן נתן את התדרים הנמוכים ואכן מרביץ יפה, וכמו שחברים שלי שלא מבינים ממש במערכות אבל זה דעה שלהם הHERTZ מנגן את השיר כאשר הJL נתן רק מכות באס.

וזה מפי אנשים רגילים שנדהמו מדיוק, ואכן כך הHERTZ מנגן בהרמוניה עם הרמקולים ונותן סטירות מדוייקות כמו שצריך לעומת הJL שיה קצת יותר אגרסיבי ופחות מדויק

פורסם

SKYLINE צודק, הכל עניין של כיוונים בקשר לתדרים הנמוכים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...