Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכת מזל טוב ליום הולדתו העשרים(20), של עידן ב.מ, וברכות לרגל סיום למודיו, ועם גיוסו הקרוב לצהל, ברכת עלה והצלח,

ואל תבייש את מועדון פורד, והביא כבוד לפורום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מזל טוב, איש יקר עם פיאסטה מדהימה :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מזל טוב למשתמש היחידי בפורום, שכתיבתו מוגבלת רק לפורום האספנות, (וגם זאת בזכות רחמיה של אירית) כיוון שכינה את אמא של אחד המנהלים זונה, והעלה סמלון של המאתימחמש GTI של אותו מנהל (המבקש להשאר בעילום שם) עם כתובות נאצה.

עד 120.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אמרתי לך את זה פנים מול פנים ואני אומר שוב, מזל טוב! עד 120 שתזכה לכל מה שאתה מאחל לעצמך.

איחלו לך כבר 120 פיאסטות, אבל תכלס מה יש לך לעשות עם 120 פיאסטות? אני מאחל לך פורשה קאיין S שתוכל לחרוש איתה את הארץ היפה שלנו. אם כבר פורד, אז F350 שתאכיל אותה קצת שטח.

תכל'ס, מה יש לבן אדם לעשות עם 120 פיאסטות?

I should win a fucking AWARD for being me

• אחראי פורום
פורסם

מזל טוב!

יש לך כמה שאריות פיאסטה אצלי, דבר איתי עוד כמה ימים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מזל טוב עידן, כפרה עליכ עיניים שלי!

עד 120 כ"ס בפיאסטה(כי עם יותר מזה היא תתפרק..)!!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

והשאלה מקודם הייתה רצינית לגמרי אני עדיין מנסה לחשוב מה בן אדם פרטי יכול לעשות עם 120 פיאסטות..:?:

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...