Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לאו דוקא מדבר על רכבי על במאות אלפי או מליוני שקלים, אין לי ספק שהרוב יסכימו שלמשל הגרנדה פונטו או אפילו הסויפט החדשה, מעט יוצאות דופן ומושכות את מבטינו קצת יותר מן ה"סטנדרטיות" האחרות שעל הכביש.

אז איזה רכבים גורמים לכם לסובב את הראש ? :shock:

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל רכב ספורט שאני מזהה אני מסובב את הראש כדי להביע קצת עניין באוטו ולהנות ממעט חובבי ההגה שנותרו. לא מזמן ראיתי 106 GTI אדומה ברמזור, ומבין החבר'ה באזור אני הייתי היחיד ששמתי לב שזו לא 106 סטנדרטית.

בעיקר רכבים נדירים מפריעים לי לריכוז. אבל אחד שגורם לי להזיל ריר - פיאט קופה.:shock3:

פורסם

היום באיילון בדרך חזרה מהעבודה (8 בבוקר) ראיתי מיאטה NA.

לא מחזה כזה "וואו".

אבל כשעקפתי אותה שמתי לב שנוהגת בה אחת מבנות המין היפה.

זה כבר הצריך תנועת :mm_yeah: לכיוונה.

מגיע לה, לא?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל פורשה.

106 ראלי/GTI.

כל רודסטר.

קליאו ספורט.

קורבט.

חיפושית ישנה (אם היא שמורה היטב).

מרצדס ספורטיביות (SLK וכו').

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לסובב את הראש?

כמעט כל מה שהוא לא פרייוט משמימה מושך את צומת ליבי.

מה גורם לי לחייך או יותר מזה?

4X4 אמתניים ,אופנועים למינהם ,קלאסיות מכל סוג ובכל מצב,רכבים מצחיקים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
היום באיילון בדרך חזרה מהעבודה (8 בבוקר) ראיתי מיאטה NA.

לא מחזה כזה "וואו".

אבל כשעקפתי אותה שמתי לב שנוהגת בה אחת מבנות המין היפה.

זה כבר הצריך תנועת :mm_yeah: לכיוונה.

מגיע לה, לא?

ממש לא!!

רכב ספרים...

יש המון בנות במיאטות.

המון!!

• תוכן חדש...