Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך LCD

matan_grin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מסך מגע לבד.

יש מסכי מגע למחשב (לרכב) ויש DVD עם מסך מגע שנע בין 8000 ל 12000.

בכל מקרה למערכת רגילה אין שום אפשרות לחבר מסך:?

פורסם

אני בעקרון מקבל עם האוטו כונןDVD עם מסך 6 אינץ'..עכשיו השאלה שלי אם אפשר להפוך את זה לבקר של המערכת ברכב שאליו אני יכניס את הדיסקים וממנו אני יישלוט על המערכת..(סליחה על הבורות-כאילו במקום הרדיו דיסק)

פורסם

אז זה כבר תלוי ב מכשיר הספציפי, אולי תרשום את הדגם וננסה לברר לך...

בעיקרון מסכים מגרדים את ה1000 ש"ח (לרוב מלמטה) ואם אתה מדבר על מסך מגע, זה כבר הרבה יותר מסובך ולא אפשרי עד כמה שאני יודע.

צריך חיבור לתמונה וחיבור למיקום הלחיצה, ומאחר שאין סטנדרט כזה זה יהיה אפשרי רק אם יש מסך יעודי למכשיר המאוד ספציפי, אני בכל אופן לא מכיר כאלה.

פורסם

ירדתי מהמסך מגע כי אני מקבל עם האוטו כונן DVD ומסך 6 אינץ'..אני יוכל לחבר את הDVD לרמקולים סאב ומגבר כפאנל ראשי או שצריך לקנות גם פאנל רדיו דיסק נוסף?

פורסם

מתן, דיברנו על זה בפרטי וכנראה שלא ממש הבנתי אותך.

גם אני רציתי לחבר מסך לפיונר שלי 7950UB(אני מתקין דיסק קשיח של 120 גיגה) ולא היה אפשר.

מה שכן, אתה יכול לחבר את הDVD לרדיו דיסק ולשלוט בו דרך הרדיו דיסק.

אם זה הפוך ( לשלוט על הרדיו דיסק דרך המסך) אני לא יודע, אבל שווה לך לבדוק את זה.

"תכונות - שולט על כל מכשיר חיצוני : DVD, טיונרט טלוויזיה, נגני MP3 "

פורסם
מתן, דיברנו על זה בפרטי וכנראה שלא ממש הבנתי אותך.

גם אני רציתי לחבר מסך לפיונר שלי 7950UB(אני מתקין דיסק קשיח של 120 גיגה) ולא היה אפשר.

מה שכן, אתה יכול לחבר את הDVD לרדיו דיסק ולשלוט בו דרך הרדיו דיסק.

אם זה הפוך ( לשלוט על הרדיו דיסק דרך המסך) אני לא יודע, אבל שווה לך לבדוק את זה.

"תכונות - שולט על כל מכשיר חיצוני : DVD, טיונרט טלוויזיה, נגני MP3 "

בשביל זה פתחתי את העץ..

• תוכן חדש...