Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007- אירוע מספר 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, ראיתי את זה :lol:.

אבל לא נראה כזה סיפור, אם הייתי מוצא את עצמי שם בטעות הייתי כבר נשאר שם קצת :twisted:.

נ.ב. אני רואה שהקטע של להכניס לחתימה ציטוטים הזויים של רוני תופס חזק 8).

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל תודה למסלולים על האירגון, תקתוק זמנים ורצינות באירוע. תודה רבה לסוזוקי על כך שהשפילה אותי וכמובן נהגיה המוכשרים.:mm_yeah: תודה רבה לניר על כך ששיכנע אותי להשתתף.:-P

נהנתי מאוד ושמח שהשתתפתי. האירוע מבחינתי היה יותר להנאה בשבילי מאשר לקיחת מקום זה או אחר. אין לי ניסיון קודם בג'מיקאנות ולמרות זאת לא הגעתי אחרון.:wink: המסלול היה לא קל אך גם לא קשה מדי מבחינתי. כמו שניר כבר ציין (כנראה שאין זה משנה אם זה צפרדע 2.0 או 1.6), היה קשה לבחור הילוך מתאים באירוע ולא פעם נתקעתי במנתק :-( שהוריד לי לדאבוני כחצי שנייה לפחות. היה מאוד מותח מבחינתי וחברתי האהובה כל הזמן דאגה לרומם את מצב רוחי (ועל כך אני תודה לה).

מקווה להשתתף בעוד אירועים מסוג זה ולהמשיך להנות.:-P

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה למסלולים על ארגון אירוע ברמה גבוהה, הכל תקתק כמו שעון.

תודה לסוזוקי ולסיאט שתמכו באירוע, תודה למנכ"לים סיאט שכיבדה אותנו בנוכחותה.

עד כאן קרדיטים.

MDC ראשון שלי ופעם ראשונה אחרי הרבה זמן שאני לוקח חלק בג'ימקנה רצינית תחרותית.

לצערי, בשתי המדידות שלי פסלתי.

בפעם הראשונה פספתי שער ובפעם השניה עצרתי ממש קצת אחרי קו הסיום, אם הייתי על ג'נט 14" זאת לא היתה פסילה :lol:

בכך אופן, לפי התקנון של מסלולים פסילות כאלו פוסלות את כל המדידה ולא מוסיפות 2 שניות ולכן אין לי בכלל תוצאה של המקצה השני שהוא למעשה מקצה כמעט תקין מבחינת הזמן שלו. אין לי בכלל תוצאה בכלל.

הקטע הזה די מפריע לי כי אין לי reference איך אני מול אחרים. למיטב הבנתי זה בעיקר קושי טכנולוגי כי במצב כזה מערכת המדידה הממוחשבת פשוט לא נותנת תוצאה, אם ניתן לשנות זאת למירוצים הבאים זה יהיה נחמד.

מעבר לכך, אני נשארתי עם טעם של עוד, שנים וחצי מקצים לא הספיקו לי ונראה לי שאנשים נוספים חושבים כמוני (גל, אין מצב לשלוש מדידות?)

בסיכומו של יום, נרשמתי כדי להנות ולמרות תחושבת הפספוס האישי, נהנתי מאוד (יאללה משה, תרשום אותי לתחרות השניה!)

שוב תודה למארגנים על הרצינות והמקצועיות.

תודה למתחרים שפירגנו אחד לשני בלי אגו.

היה כיף!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היה אירוע מדהים ובהחלט סחתיין ענקי למסלולים על המקצוענות!

בקט' של ה"עד 1600" , היה מותח מאוד והלחץ החברתי מצד אנשי ה106 גבר עלי בגמר :-) .

החבר'ה מטופ דרייבר הפגינו מקצועיות רבה ונהיגה מרשימה לכל הדעות!

המצב עם "איזה הילוך עדיף" היה מתסכל מאוד וכל פעם פיתחתי שיטה חדשה.

לדעתי גיר DSG היה עושה שם עבודה נאמנה!

הזמן הטוב שלי היה 49.05 ויש תמיד מה לשפר...

אם אני לא טועה הבחור (סליחה לא זוכר את שמו) עם הסוזוקי (אתה בטוח שזה 1.4? :shock: ) עשה משהו כמו 48.88 (אולי אני טועה) ומגיע לו כל הכבוד!

בשבילי האירוע היה מדהים ,מותח ומאתגר מאוד!

אני כבר חרמן בטירוף לאירוע הבא!

נ.ב: תמונות יתקבלו בברכה :-)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אכן ארוע מדהים מדהים מדהים.

האירגון של מסלולים עבד פשוט ללא דופי.

חניה מסודרת לפי מיקום העליה לתחרות, לו"ז שבאמת עומד במבחן המציאות ומסלול מגניב שכולל גם קטעים מהירים וגם קטעים מאוד טכניים.

התרוץ שלי הפעם הוא אחד ויחיד - הנהג :!: בסיבוב מדידה הראשון הייתי במקום הראשון. וזה לצערי היה הסיבוב היחיד שבו לא פסלתי. הזמן הספיק לי כדי לעלות לגמר, אבל שם פסלתי פעמיים ומצאתי את עצמי במקום החמישי כהרגלי :-).

מבטיח להשתדל יותר לפעם הבאה :-)

רוני נהג באופן מדהים, אי אפשר היה לחשוב שיכול להיות מנצח אחר לארוע.

מעבר למילים טובות למסלולים ולחברה שם יש לי מילים טובות לכל הספונסרים שנותנים ועושים:

קודם כל לסיאט וסוזוקי שמשקיעים במסלולים ובנהגים מטופ דרייבר .

שנית, תודה חמה חמה לקוני שנותנים לי מתלים נורמליים במחיר נוח מאוד. קוני הם חברת הבולמים האהובה עלי, על המיאטה הקודמת היה לי סט, על המיאטה של תום הרכבתי רביעיה ובקרוב גם אצלי. אני אוהב לא רק את הקשיחות והאחיזה המשופרת, אלא את העובדה שניתן לשנות את הקשיחות לפי תנאי המסלול, הדרך או מה שאני בוחר.

ודבר אחרון אבל הכי מכל הלב - לאופיר מאוטו לוקס, יבואניות טויו. אופיר שמע שאין לי צמיגים טובים לתחרות וישר נידב לי רביעיית צמיגים במחיר מינימלי, פינה זמן בשבילי לפי הנוחות שלי והרכיב לי את הצמיגים באופן הכי מקצועי שאפשר.

ביום של התחרות עדיין חששתי מהצמיגים שלא היה לי ניסיון איתם אבל בתחרות הם הוכיחו את עצמם בענק :!:

ה T1R שהולבשו על הרכב שלי (כמו על של ניר) הוכיחו שהם צמיגים מהליגה העליונה, נתנו אחיזה מרשימה והוכיחו שהם לא נופלים משאר הצמיגים בשוק.

והכי חשוב, בסוף הטיפול ששאלתי אם הוא רוצה שאני אפרשם אותו הוא השיב שאין לו גם ככה מדבקות ופשוט שלח אותי לדרכי עם איחולי הצלחה.

אני חושב שעם היו הרבה אנשים כאלו וספונסרים נחמדים, העסק הזה יכול להתפתח בקלות ובסופו של דבר, להיות כדאי מאוד למתחרים ולספונסרים.

ועוד דבר, תודה לכל אנשי צוות מסלולים, אפרת - השופטת, גל, עודד וכל אלו שתרמו ועזרו לארוע מושלם.

נתראה בקרוב

ניב

פורסם

אתה מוזמן לשלוח את הבחור של טויו אלי, אני אשמח לסט חדש בחינם תמורת פרסום :wink:

היה באמת נפלא, התחלתי "חזק" כשאני מכין את המצלמה לקראת היציאה, מכבה את המזגן (היה חם), דואג לחלונות, מרים בלם-יד ליציאה חלקה מהמקום (היציאה הייתה בעלייה קלה) ו... שוכח את ידית ההילוכים בניוטרל. התוצאה - איבוד של בערך שנייה (באופן מפתיע התאוששתי מהר) ותוצאה טובה למרות הכל. אח"כ שיפרתי והשאר היסטוריה (וקובי כהן נתן לי פייט רציני עד כי הייתי בטוח שהוא לוקח בגמר). אני חושב שמה שנתן לי את ה-EDGE היה דווקא הבלימה שלי בסבב השני של הגמר - האוטו עצר באלכסון בערך סנטימטר מהקונוס.

נורא רציתי שהסרטון שצילמתי יהיה מוכן להיום ואפילו הלכתי לחבר להכין אותו אחה"צ, אבל התוכנה המזורגגת (שבימים כתיקונם עובדת דווקא נהדר) פשוט כל הזמן נפלה. אני מקווה שהוא יהיה מוכן עד יום שלישי.

תודה לכולם, וכמובן לכל הספונסרים של האירוע!

נתראה בפעם הבאה!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הטויו לא התקבלו בחינם אלא במחיר טוב יחסית.

אני הייתי שולח אותך אליו אבל עם ה T1R בכלל לא יהיה לנו סיכוי להבא ;-)

קנה לבד יא קמצן :-)

פורסם

היה אירוע מדהים !

הארגון היה מופטי !

תודה ענקית לכל צוות מסלולים !

וכמובן מגיע כל הכבוד לכל הנהגים אשר הפגינו יכולות נהיגה מרשימות !

הלוואי ומישהו שם למעלה (בירושלים) יבין - ספורט מוטורי משפר את רמת הנהיגה ולא להפך !

ועוד מילה קטנה (פרומושיין :oops: ) - למועדון STI שמוכיח כל פעם מחדש שרמת הנהיגה של חבריו היא מהגבוהות שבנמצא, וזה בדיוק יעדו המרכזי של המועדון!

אז כל הכבוד חבר'ה.

(ולכל החכמים - זה לא רק בגלל המכוניות שלנו.... זה קצת אבל ממש קצת גם בגלל רמת הנהיגה של החברים.)

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

קודם כל - תודה למסלולים על ארוע מדהים, מאורגן ומתוקתק! כל הכבוד!

שנית - מגיע לי! נהגתי חרא (לא סתם מור שאל אותי אם חשבתי שאני מסתובב בדיזנגוף). אני חושב שה 106 שלי יכולה להתמודד בפתוחה, אבל לא עם נהג כמו שהיה לה היום. בתקווה שיהיה יותר טוב בפעם הבאה.

והכי חשוב - תודה לכולם - על האוירה, על הפרגון, על העזרה לחדשים, ועל כל מה שהופך את הארוע לחוויה חברתית כיפית, ולמעבר לתחרות.

תודה לכולם, ונתראה בחודש הבא בארוע מספר 2.

פורסם

:-( שבוע טוב

כפי שציינו קודמי, ברצוני לברך את הצוות המורחב של מסלולים על ההשקעה בארגון של האירוע ועל העמידה בלוח הזמנים, ובכל זאת הערה אחת (גל- רק אחת ) לדעתי בכדי להכניס עניין , צריך כרוז שיתן הסברים מקצועיים בזמן שהמתחרים על המסלול כולל

זהות המתחרה והרקורד שלו על מנת לשפר את העניין בתחרות ולשתף את הקהל !!

לתחרות : לא ראיתי את הגמר של "הפתוחה", כי הייתי צריך לרוץ לפנצ'ריה להחליף לצמיגי כביש ברכב של עומר,שאותו נהגתי, ולרוע מזלי היה לחץ ונאלצתי להפשיל שרוולים ולהזיע כדי להספיק לתדריך .( עכשיו ברור לכם שאני לא צריך לתרץ מדוע לא הצלחתי היום)

בהכרת מסלול הלך לי בסדר,אך במקצה הראשון חלמתי וזינקתי שלוש שניות אחרי הירוק !! הלחץ עשה את שלו ולא סיימתי המקצה !! במקצה השני היה מצויין אך לקראת הבלימה הסופית הרצון העז לנצל כל עשירית , גרם לבלום מאוחר מידי ולשלוח אותי לסככה להמשיך משם לצפות בגמר..!!

הגמר היה מותח ומעניין ולקראת פרסום התוצאות, בא אלי יהודה לוי ושואל: מקום שלישי יש לי ?? בטוח שכן !! השבתי.אך טעיתי במעט !!!

בין לבין היה לי זמן לגלות ש-3 המתחרים למשפחת לוי- יהודה ו-2 אחיו שנהגו על ה-AX ,הם בניו של חבר וותיק ,בילי לוי,

שהתחרה איתי במירוצי אשקלון העתיקים , הם באמת הפגינו נהיגה טובה ושליטה ברכב , כל הכבוד בילי !!!

גל - לנושא "המלח" ששפכת על עניין האוטמטיות - אני הייתי מנתח את התוצאות שלהם קצת אחרת, והיית מגדיר את ההישג של שלושת החבר'ה שעלו לגמר עם רכב אוטומטי , שזו תוצאה של נהיגה רהוטה וחדה למרות הרכב האוטומטי שנהגו- ולא בזכותו !!!

ברצוני להודות לאופיר מ-" TYRE-CLUB " על צמיגי ה - FALKEN ועל התמיכה, הפעם איכזבתי , אך מי שמכיר את אופיר יודע שהוא למוד ניסיון בספורט המוטורי, ואת הסיכומים עושים בסוף העונה ולא אחרי תחרות בודדת !! וכאן אני שולח מסר לכולם , שאני ואחרים וטובים ,כמובן לא מרימים ידיים , כי העונה רק התחילה, אני מברך את המנצחים ומפרגן על ההשיגים של היום, אך תהיו בטוחים שהתוצאות לא תמיד יהיו זהות , לכן הכונו לקרבות ספורטיביים וכמובן באוירה מפרגת כפי שהיה היום !!!

תודה לעומר ,ובתקווה להצלחות משותפות !!

בתקווה לחלוקה שווה בפסילות .(יש לעדכן סעיף זה בתקנון):lol: :lol: :lol:

מישל

פורסם

חברים, לכל מי שיש תמונות מקטגוריית ה-1600 (במיוחד הצפרדע שלי), אודה מאוד אם יעלה תמונות או ישלח לי במייל.

שוב תודה לכל מי שנטל חלק באירוע.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

בהחלט היה אירוע זורם מסודר עם עמידה טובה בלו"ז כל הכבוד לצוות מסלולים

התחרות הייתה קשה... כולם נהגים מצויינים וכמו שהרבה אמרו בחירת ההילוכים הייתה בעיתית הראשון קצר מדי לישורות הקצרות

יחסית...אבל בעברה לשני עדיין לא מגעים לסל"ד החי ושוב צריכים לרדת לראשון כדי לקחת את השיקן עם מומנט, מה שכן התוואי היה ברור ולא מבלבל,בקיצור היה אחלה...וכל הכבוד לרוני שנתן לי בראש בגמר... חכה חכה יש עוד 4 מרוצים :wink:

כל הכבוד לשרון על מקום שלישי בקטגוריה הפתוחה וכמובן לשאר המנצחים בקטגורית עד 1600 אוטומט...:lol:

ולקטגורית "מיפלצות" על זמנים מיפלצתיים!!!

תודה מיוחדת וענקית:

לעידו מנכ"ל סדנת השיפורים לרכב "ספויילד" עם רכב מדהים ומשופר ברמה גבוהה ומקצועית,

ליבואן "סיאט" בישראל שמשווק רכבים מנצחים,ולמנהלת חטיבת סיאט קלאודיה פיין המקסימה,

על שבחרו בי כנהג הרישמי ,מקווה להביא הרבה כבוד!!!

בברכה,

קובי כהן

• תוכן חדש...