Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007- אירוע מספר 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבאס שעושים את האירוע ביום שבת..

מה עם כל אלו ששומרים על קדושת היום?:?:roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תוכלו לצרף לו"ז כלשהו זה יהיה יותר ממועיל.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם תיטרח ותיכנס לאתר "מסלולים" זה יהיה הרבה יותר ממועיל.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני שומר את העידכונים לאחרים :wink:

רק אומר שהיה נהדר, מעולה, ושווה כל שקל (ואני יודע שזה לא חוכמה שאני אומר את זה :twisted: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני המתחנגל ניצח בקטגוריה הפתוחה! אחרי שהראה יכולת נהיגה מרשימה מאוד! (בפוקס?) :wink::lol:

2 קובי כהן

3 שרון קוזמה

4 ניר מי פז

5 ניב סדובסקי

היה אירוע מעולה(!) למרות שהייתי צריך לברוח מיד בסיום הקטגוריה שלנו.

המסלול היה טוב מאוד אבל קצת מבלבל, התחרות הייתה קשה והאירגון היה מצויין!

כל הכבוד למסלולים!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

הגעתי רק לשני המקצים האחרונים, וממש ממש נהנתי.

מקוה לראות עוד, כל הכבוד למסלולים על הארגון, אם היה צריך להוסיף משהו זה אולי רשת צל למה החום היה בלתי נסבל.

המשיכו ככה!

פורסם

הגעתי בדיוק שעלו המפלצות (להלן, מקצה איבו-אימפרזה).

היה נחמד מאוד, חבל שלא דאגו ליותר צל ודוכני שתייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני אתחיל בכל הכבוד לכל 25 הנהגים בקטגוריה שלי, היה כיף של בוקר עם אוירה ספורטיבית והמון פרגון אחד לשני.

תודה לראם וכל צוות מסלולים שסוף סוף פתחתם את העונה ול SEAT על החסות לקטגוריה, ושמראים לכולם מה זה ספורט ותרבות מוטורי.

הקרב היה צמוד מההתחלה אבל רוני, קובי, שרון, ניר וניב נתנו לי להבין שאני צריך להמשיך להתאמן ולקחת את רכבי קצת יותר ברצינות.

ממה שראיתי יש די הרבה מקום לצופים, חניה בשפע ואפילו כמה עצים נותני צל למקדימים לתפוס מקום...אני מחכה לתמונות וסרטונים שלכם (ולא רק שאוכל לראות את כל הטעויות שלי :oops: )

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

החברה מ"מסלולים" שוב הראו שלא משנה איפה הם נמצאים, רמת האירגון פשוט מעולה.

היה באמת אחלה ארוע.

אני, משום מה, החלטתי להתנקש בכמה קונוסים - והתוצאות היו בהתאם.

מישהו יכול לדווח על התוצאות בקטגוריות עד 1600 והטורבו 4X4?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

חיכיתי הרבה לפתיחת העונה החדשה כשאחת המטרות העיקריות היא להתנקם ברוני על המחטף של העונה הקודמת :twisted:.

לצערי במומחיות ששמורה רק לי הצלחתי לעשות ימבה שטויות בגמר :-(.

וצריך כמובן לתת קרדיט לרוני שמה לעשות, לא עושה הנחות ונוהג מעולה כך שהעבודה לא נעשית קלה.

כצפוי הקטגוריה שלנו עמוסה וצפופה עם המון כשרון ונהגים מעולים.

קובי הוכיח שלא סתם סימנו אותו כאיום רציני והוא כמובן מצטרף לנהגים הטובים שכבר היו לנו בקטגוריה (הסדובסקים (שהשתפרו :wink:), קוזמה ועוד רבים אחרים שהפעם פספסו את הגמר).

אריק, אני בטוח שגם האיום שלך יתממש בקרוב ואנחנו נראה פייט רציני שלך באיזה גמר :wink:.

מי שלא היה ורוצה קצת עדכונים אז המסלול היה מעיק ביותר מבחינת ההילוכים ורובנו ניסינו כל הזמן דברים שונים (שני ימשוך פה ? שווה להכניס ראשון ? אני אשאר על המנתק, הכי טוב מנתק) ובאופן מפתיע האוטומטיות נהנו מיתרון גדול בזכות הילוך ראשון ארוך. עד כדי כך שלמקום השישי אצלנו הגיעה מזדה 3 (כמובן עם נהג מעולה שגם השתתף בעונה הקודמת) ושימו לב לזה: 3 מתוך 5 בגמר של ה-1600 היו אוטומטיות !!! ולא סתם, 1400 אפילו. וגם הזמנים שלהם היו הרבה יותר טובים מרכבי ה-106 ראלי. אין ספק, יום קשה עבר על כוחותינו (עומר "הציל" את הכבוד אם אפשר לקרוא לזה כבוד - הוא הפסיד ל-1.4 אוטומטי :twisted:).

יש לציין שמדובר גם בנהגים מעולים שהרשימו מאוד. שני זוכי Top Driver על הסוזוקי 1.4 (אחד מהם לא עלה בגלל פסילה אבל נהג יפה מאוד) ומורן גוט שגם הרשים ב-Top Driver והגיע עם מזדה 3 אוטומטית לגמר.

מבחינת זמנים, אני מניח שזה יהיה באתר של מסלולים מחר או משהו כזה אבל אצלנו בקטגוריה עליה לגמר הייתה על תוצאות שירדו מ-49 וחצי (בערך) כשאני עשיתי 48.6 ורוני וקובי עשו משהו כמו 48.3 (אני כבר לא לגמרי זוכר). בגמר רוני ירד מתחת ל-48, קובי עשה 48.18 (בערך, זה מהזכרון) ושלישי שרון קוזמה עם 48.66 (+-). אני כפי שכבר אמרתי, פסלתי בגמר (בלי פסילה 48.33). גם ניב פסל את השני המקצים שלו בגמר.

ב-1600 האוטומטיות שכפי שאמרתי עשו תוצאות מעולות ירדו אפילו מ-49 !! עומר עם ה-106 עשה 50.02 במוקדמות ובגמר אני לא יודע אם הוא שיפר.

במפלצות הכח דיבר ועליה לגמר הייתה על 45+ כשערן גומר כרגיל דופק הופעה עם 43 משהו ואחרי זה בגמר 42 משהו, רחוק משאר המתמודדים.

אגב, גם אמיר בקשי עם ה-S2000 והסליקס עשה תוצאה מעולה של 45+ ועלה לגמר הקטגוריה. כל הכבוד ויופי לנו שהוא הצליח גם במגרש המפלצות ולא ירצה לחזור לקטגוריה שלנו 8).

יאללה, עוד חודש, בשאיפה לפחות שטויות,

ניר

אה, והנה תירוץ מקורי: ניסיתי את השיטה שרוני תיאר לא מזמן (בחתימה שלי) וזה לא עבד :shock:. נראה לי שהוא עבד עליי...

פורסם

אה, ועוד הערה לכל מי שציין שחבל שלא סידרו צל ואוכל/שתיה אז אכן היה חם עד כדי חמסין אבל תזכרו שמסלולים הצהירו בצורה מפורשת שהם לא מארגנים אירוע לקהל ולא יהיו שמשיות או אוכל או כלום למעשה.

פורסם

ניר, אני מצאתי משהו יותר משעשע:

היה לא לעניין בכלל! תגידו לי...איפה לעזאזל רשום שזה בראש העין ולא באשדוד?

לא מצאתי שום איזכור לזה... ברוב טיפשותי נסעתי לאשדוד, ולא היה שם אף אחד.... :-)

תבהירו את זה בפעמים הבאות , אני בטוח שאני לא היחידי שטעה [או שכן? :-) ]

:twisted:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...