Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007- אירוע מספר 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תזכורת לכל המשתתפים שהיו ושיהיו :

התחרות הבאה ב19/05

כל מי שרוצה להירשם שוב יש למהר לדבר עם משה במשרדנו - אין רישום אוטומטי, רק למי שלקח עונה שלמה.

האימון לMDC2 יערך ב12/05 ב2 מקצים כך שהמקומות מוגבלים ורצוי מאוד להבטיח מקומות בהקדם.

תודה

פורסם

בוריס - הרבה כבוד על התמונות.

תמונות מעולות, ברמה גבוהה.

לדעתי שווה לתת "כיפאק היי" לאדם שטורח מזמנו ומצלם ומשקיע בשמש הקופחת אירוע שכזה.

כיפאק - היי!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כיפאק - היי!

:mm_yeah:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הערה אחת (גל- רק אחת ) לדעתי בכדי להכניס עניין , צריך כרוז שיתן הסברים מקצועיים בזמן שהמתחרים על המסלול כולל

זהות המתחרה והרקורד שלו על מנת לשפר את העניין בתחרות ולשתף את הקהל !!

לדעתי מישל צודק, כרוז היה מאוד משפר את האירוע במיוחד לקהל שלא שמע את המגאפון הקטן.

האירוע היה ברמה (ביליתי שם 5 שעות ואהבתי כמעט כל רגע - השריטה עמוקה כנראה) וגל, למה אמרת שאין מקום לקהל וכו'?

היה אחלה מקום, אם על הגבעה או המדרכה (בדקתי את שני המיקומים)...

חבל שלא היו שם עמדות לממכר מים/שתיה כלשהן, כי היה חסר.

היה אירוע ממש מעולה!!! אבל לפעם הבאה אדע להצטייד בשמשיה, יותר מים וזהו בעצם...

לדעתי אם היו שם נציגים מהממשלה, משטרה, ספורט וכו' הם היו מתרשמים מאוד לטובה!

מארגנים ונהגים, המשיכו כך

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני הגעתי למסקנה חשובה יותר - להביא קרם הגנה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תומך.

תביאי פעם הבאה קרם הגנה (בשבילי גם)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תומך.

תביאי פעם הבאה קרם הגנה (בשבילי גם)

Me 3

אהה ואל תשכחי כובע... אממ שניכם אל תשכחו כובע!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חייב להגיד שהיה פשוט מעולה,

בכיתי ותירצתי את חוסר ההצלחה היחסי שלי בזה שהצמיגים של היאריס לא מספיק רחבים ...

אבל ...

סוזוקי סוויפט 1.4 אוט' .. עם צמיגים כמו שלי ... עשתה זמן מדהים ...

לכן...

כן כן .... התברר שזאת הנהיגה שלי שאשמה :).

בכל אופן היה ממש כיף .

פורסם
אני הגעתי למסקנה חשובה יותר - להביא קרם הגנה...

אני נתתי לך הפעם!

פעם הבאה תביאי את...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
לדעתי מישל צודק, כרוז היה מאוד משפר את האירוע במיוחד לקהל שלא שמע את המגאפון הקטן.

האירוע היה ברמה (ביליתי שם 5 שעות ואהבתי כמעט כל רגע - השריטה עמוקה כנראה) וגל, למה אמרת שאין מקום לקהל וכו'?

היה אחלה מקום, אם על הגבעה או המדרכה (בדקתי את שני המיקומים)...

חבל שלא היו שם עמדות לממכר מים/שתיה כלשהן, כי היה חסר.

היה אירוע ממש מעולה!!! אבל לפעם הבאה אדע להצטייד בשמשיה, יותר מים וזהו בעצם...

לדעתי אם היו שם נציגים מהממשלה, משטרה, ספורט וכו' הם היו מתרשמים מאוד לטובה!

מארגנים ונהגים, המשיכו כך

לסלי

אני מאוד שמח שהקהל מצא את מקומו -ראיתי גם שאנשים השקיעו ובאו עם שימשיות וזה מעולה.

לאירוע הבא נעשה מאמץ לפחות להביא גזלן שימכור אוכל ושתייה, לגבי הכריזה אני לא מבטיח (אם למישהו יש הצעה למערכת כריזה בעלות נמוכה אשמח לקבל הצעות לפרטי)

תודה על האיכפתיות שלך ושל כולם.

פורסם

לגל ולכל צוות מסלולים,

כיף אדיר לראות תגובות סוחפות כאלה מכל מי שנכח באירוע - כאילו הגיעה אחרית הימים..:-D

בתור צופה (ואולי משתתף בעתיד) מאוד נהניתי

• תוכן חדש...