Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן קניתי פלאגים פלטינה של NGK אלקטרודה אחת, מדגם ה-PFR6Q (למי שזה אומר משהו). הם עלו ממש יקר ולפי מה שהבנתי הם המומלצים לרכב שלי.

במקביל, יצא לי גם לראות פלאגים אירדיום מבית DENSO ה-IK22. רציתי לשאול אם למישהו פה יש נסיון עם הפלאגים הללו. לכמה ק"מ הם טובים?

ובכללי, האם יש הבדלים בין פלאגים אירדיום לפלטינה (אני לא מחפש לינקים), אני מחפש יותר אנשים שמכירים מנסיון?

תודה.

פורסם

כעיקרון אירדיום טוב יותר ,ומחזיק יותר זמן, כמה שהאלקטרודה בקצה דקה יותר, כך הניצוץ טוב יותר.

כעיקרון האירדיום טוב יותר מהפלטינה אך, האירדיום למרות כל ההמלצות,בפועל, זהו פלאג עדין ביותר,מספיק נגיעה אחת בקצה שלו והוא נשבר, אם תשים ארדיום ונניח תרצה לבדוק מה המצב שלהם, יש סיכוי שהם יישברו לך אם תיע בקצה שלהם - מניסיון.

לעומת זאת הפלאגים של הפלטינה עמידים יותר ועדינים פחות.

אני אישית מעדיף פלטיניום.

פורסם

ישנם פלאגים פלאטיניום שהם ברמה מקבילה . החיסרון שלהם הוא אורך החיים .

האירידיום של DENSO הוא פלאג מעולה .

אבל החיסרון שלו הוא "הסיכה" .

מילא שהיא עדינה ויכולה להישבר כמו שנאמר כאן בשרשור ,

אחד החסרונות הגדולים יותר שלה הוא שאם המנוע מצלצל , אפילו קצת , יש מצב שראש הסיכה פשוט ישבר .

כן . עד כדי כך .

פלטיניום ?

שיצלצל המנוע עד מחר , הפלאג יחזיק . ( המנוע לא כל כך , אבל זה כבר לשרשור אחר )

יאשה , שמתלבט אם לאכול את הג'חנון עכשיו או כשיתחיל ה"מוקדמות" של המירוץ היום...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

שיצלצל המנוע עד מחר , הפלאג יחזיק . ( המנוע לא כל כך , אבל זה כבר לשרשור אחר )

יאשה , שמתלבט אם לאכול את הג'חנון עכשיו או כשיתחיל ה"מוקדמות" של המירוץ היום...

למה התכווון המשורר?

פורסם
למה התכווון המשורר?

אתה מתכוון לצילצולים ושהמנוע מחזיק או לזה שהתכוונתי לאכול ג'חנון לפני מוקדמות המירוץ ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
האירידיום של DENSO מחזיקים 100.000 ק''מ וההצתה יותר טובה! מורכבים כאלה אצלי ברכב, במקום הפלטינה.

100 אלף ממש ,על הדף כן, בפועל...לא ממש.

אני מבטיח לך שאם תפרק לבדוק מה מצבם אחרי 50 אלף אתה תגלה שחצי מהקצה שלו שרוף\אכול או פשוט נכחד.

פורסם

GL-10, ידידי, זה הפלאגים לאחר כ-95,000 ק''מ. התמונה לא ממש ברורה, אבל מצבם די טוב והיו מחזיקים בכיף מעבר לק''מ שציינתי.

41021212.jpg

41021211.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...