Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, חשוב לציין, מדובר בבלאי מאוד לא סביר ואם הרכב לא עבר ונדליזם של ממש, ואני ממש לא מדבר על נהיגה ספורטיבית, ברוטלית ככל שתיהיה, אין שום סיבה שקלאץ' ילך בק"מ נמוך כל כך.

כך או כך, חברת הונדה אכן פעלה תחת ההגדרה "מחווה של רצון טוב". להתעקש לא לשלם סכום השתתפות כה מינימלי וזניח היה טיפשי מצידך.

באשר לבחור אסף משירות לקוחות, גם לי יצא להיתקל בו והוא אכן ראוי לשבח.

ה s2000 היא מכונית סופר אמינה. עד 70,000 ק"מ, חוץ מטיפולים שוטפים, קלאץ' אחד והמון צמיגים ורפידות בלם, לא הוחלף באוטו אף חלף טכני.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוספת לגבי השירות המעולה של הונדה :

שההונדה ג'ז של המשפחה הייתה ב - 98,000 ק"מ ( אלפיים לפני סוף האחריות ) התחילו בעיות בגיר ( רציף ) .

הגענו למוסך הראשי בפ"ת ובדקו את האוטו -ואכן אמרו שיש בעיה בגיר.

המוסכניק אמר לי שהם מזמינים מיפן גיר חדש לגמרי ושיקח לו שבועיים להגיע - הוא אפילו הדגיש כמה פעמים שלא נעבור את ה - 100,000 כך שזה יהיה על חשבון האחריות .

* מהניסיון שלי עם מוסכי פג'ו / סיטרואן - היו אומרים תחזור עוד שבועים ... ( כבר שלא יהיה באחריות ) .

הגיר הגיע - הוחלף כולו קומפלט - כולל מסמכים והכל .

הכל במסגרת האחריות מבלי לשלם שקל .

פשוט תענוג .

פורסם

כמו שרוני רשם,אם הקלאטץ עכשיו אחרי ההחלפה מרגיש טוב יותר מאשר שהרגיש כשהאוטו היה עם

0ק"מ זה רק מחזק את זה שכנראה הייתה בעיה מלכתחילה. הרבה פעמים המכוניות האלו ננהגות אצל היבואן על ידי

ילדים מתלהבים (עבדתי בעבודה כזאת וראיתי מה הולך שם) והם פשוט עושים מה שבא להם שאין עליהם השגחה.

גם שקונים רכב חדש מהחברה צריך לעבור עליו ב7 עיניים.

פורסם

לירון - הרכב נקנה עם 0 ק"מ.

איך יכול להיות שמישהו אצל היבואן נהג עליו?

אתה סותר את עצמך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לירון - הרכב נקנה עם 0 ק"מ.

איך יכול להיות שמישהו אצל היבואן נהג עליו?

אתה סותר את עצמך.

0 ק"מ זה כמו מין ביטוי שכזה.

הרי הרכב מונע וזז ממקום למקום שנוהגים עליו ולא על גרר 100% מהמזמן.

אצל היבואן שעבדתי אנשים היו מקבלים רכב חדש עם בין 9 ק"מ ל20 ק"מ.

גם ב9ק"מ אפשר לעשות נזק גדול,גדול מאוד.

פורסם

יכול להיות שמבוצע איזה איפוס או שיש איזה חיישן שמנותק עד לקבלת הרכב כדי שתקבל

אותו עם 0 ק"מ בשעון,אני די בטוח שלא משנה איזה רכב אתה קונה חדש מהחברה,אתה לא הראשון שנוהג בו.

פורסם

מהאונייה למגרש בבונדד, בבונדד לרחצה מהחומרים בהם מצפים את המכוניות במשלוח הימי, אח"כ עד למשאית, מהמשאית לסוכנות. תמיד יהיו קילומטרים בודדים, ועוד לא דיברנו על המכוניות שאוכלות מכה או שריטה בפריקה/העמסה...

פורסם
0 ק"מ זה כמו מין ביטוי שכזה.

הרי הרכב מונע וזז ממקום למקום שנוהגים עליו ולא על גרר 100% מהמזמן.

אצל היבואן שעבדתי אנשים היו מקבלים רכב חדש עם בין 9 ק"מ ל20 ק"מ.

גם ב9ק"מ אפשר לעשות נזק גדול,גדול מאוד.

גם אם תתחיל נסיעה מהילוך חמישי כל הזמן ב 9 הק"מ האלו - עדיין הקלאץ' אמור להחזיק יותר מאשר 10K מסכנים.

Back to the original - NC again.

פורסם
גם אם תתחיל נסיעה מהילוך חמישי כל הזמן ב 9 הק"מ האלו - עדיין הקלאץ' אמור להחזיק יותר מאשר 10K מסכנים.

אתה מוכן לשים כסף (או יותר נכון את הקלאץ' שלך לניסוי)? תביא את האוטו שלך, אני גומר את הקלאץ' תוך 20 דקות, מה אתה אומר?

פורסם
אתה מוכן לשים כסף (או יותר נכון את הקלאץ' שלך לניסוי)? תביא את האוטו שלך, אני גומר את הקלאץ' תוך 20 דקות, מה אתה אומר?

כמו האמרה המפורסמת, "There is more than one way to skin a cat", אז יש "לגמור קלאץ'" ויש, ובכן, "לגמור קלאץ'". אצלו הקלאץ' לא החליק או הסריח, אלא מכאנית, משהו נתקע שם. זה לא בלאי, זה כשל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הדיון הזה מיותר, אופיר.

הקלאץ' שלו לא החליק, לא כלום.

הוא פשוט לפתע הפסיק להפריד.

הייתי שם, ראיתי את זה קורה ב LIVE.

חלאס תיאוריות קונספירצייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...